Chapter 26 - I'm Pregnant.

Saras Perspektiv:
Det gick några timmar och jag hade fortfarande inte vågat berätta någonting. Jag hade lovat Josefine och mig själv att jag skulle berätta det i kväll. Josse hade länge gett mig blickar för jag skulle gå i väg att prata med Niall och Harry men jag hade bara gett någon blick tillbaka och inte gjort det, jag vågade inte berätta men jag var så illa tvungen att göra det. Vi satt nu och såg på filmen Friends With Benefits, jag hade sett den sjukt många gånger och därför visste jag att efter texterna snart skulle börja rulla. Vi hade sett på två filmer och ätit middag. Under denna filmen hade Harry suttit med armen runt mig men inget mer.  Som jag sa så började eftertexterna rulla. "En till film?" Frågade Louis. "Det tycker jag men först, ska Sara prata med Harry och Niall" Sa Josefine och jag gav henne en mördarblick. "Gå iväg dååå" Sa Josse och jag suckade. "Okej, jag måste prata med er" Sa jag och ställde mig upp och kollade på Niall och Harry. De nickade och följde efter mig.
 
Jag tog några djupa andetag när jag gick in i deras lilla dator rum som var längst bort i lägenheten från de andra. Jag tog återigen ett till stort andetag och jag kände hur grymt nervös jag var, jag hade ingen aning om hur de skulle reagera. "Vi skulle ju bara gå vidare från vad som hänt" Sa Niall. "Det är inte det jag ska säga, eller kanske lite eller" Jag tog åter ett djupt andetag. "En sak, snälla bli inte arga" Sa jag. "Lovar" Sa de båda. Nu gäller det. Jag kände även hur tårarna var nära men jag samlade mig. "Ja- Jag ä-äär -gravid" Sa jag och Niall slog sig i pannan och Harry bara stog där och inte rörde en min.
 
This is the most perfect gorgeous amazing sexy handsome GIF i have ever seen. I just can't..omg.
 
"Snälla säg något" sa jag och kollade mest på Harry. Några ynka tårar rann ner från mina kinder. "Vems är det?" Klämde Harry ut sig. "Jag vet inte säkert, men det är störst sannolighet att det är Harrys, men min mens kan också varit försenad ännu mer och då kan det vara så att det är Nialls men det är nog Harrys" Sa jag och Niall pustade ut. Jag kollade konstigt på honom. "Förlåt, jag menade inte så men jag har redan förstört erat förhållande en gång och så-" "Okej Niall" Sa jag bara. "Snälla säg något Harry" bad jag. "Kan du gå ut?" Frågade Harry Niall och han nickade. "Du kan berätta för de" Sa jag innan han gick ut. Det var rätt för de andra att veta vad som pågick. "Jag vill veta vems det är Sara" Sa han. "Jag med, jag vill inget annat än att det ska vara ditt, men jag ska gå och se en doktor imorgon och höra vad de säger" Sa jag. "Får jag följa med?" Frågade han. Jag blev ganska chockad, men han ville väl veta så fort som möjligt vems det var. "Vill du det?" Frågade jag. Han nickade. "På något sätt Sara så klarar vi oss igenom det här, jag är kär i dig fortfarande, som jag sa tar vi en dag i taget och ser vart allt leder, och med det här får vi också göra det okej?" Jag nickade.
 
 Josefines perspektiv: (Medans Harry och Sara bara pratar)
 
Niall kom och gick i korridoren mot vardagsrummet och han såg minns sagt chockad ut, det kunde man ju förstå. Jag själv hoppades verkligen på att det var Harrys barn och det verkade ju troligast också så det är ju bra. "Vad händer?" Frågade Louis. "Får du berätta?" Frågade jag Niall. Han nickade. "Men du får gärna göra det" Sa Niall och kollade på mig. Jag nickade. "Det har uppstått en liten grej,när vi kom hem till Sverige så spydde Sara fortfarande, vi trodde först att det var alkoholen eftersom hon hade varit så grymt full, men sen var hennes mens sen så jag gick ner och köpte ett gravidtetest och det visade sig att hon var gravid, hon har testat hela tre test och alla var positiva" Jag pausade för att andas. De alla tre såg väldigt chockade ut och kolllade på Niall. "Sara är heller inte helt säker på vem som är pappan till barnet. Men det är troligast att det är Harry om man räknar oså, men det kan fortfarande vara Nialls" Sa jag och de drog efter andan.
 
Bjuder på ett kort kapitel, Det här är det svåraste kapitlet hittils jag skrivit, vet inte riktigt hur man ska hanskas i en sådan situtaion men jag hoppas det blev bra i alla fall. Komentera :)

Chapter 25 - This just can't be happening.

Jag vaknade morgonen efter av samma illamående känsla. Jag suckade djupt och sprang till toaletten. Josse hade antagligen hört för att hon satt nu med mitt hår. "Sara det här är inte normalt, det var två dagar sedan festen" Sa hon och jag fick en nervös känsla i magen. "Sara när ska du ha din mens" Sa hon. Jag sperrade upp mina ögon och hon skakade på huvudet. "Svara mig" Sa hon. Jag kollade på henne men sedan ner i golvet. "Den är en vecka sen" sa jag. Helvete, jag kunde väl inte, nej jag kunde bara inte vara gravid. "Stanna här jag går och köper ett gravidtets test" Sa hon och jag nickade. Jag hörde inom loppet av några minuter att hon stängde dörren. Jag suckade. Gravid???. Jag kunde bara inte vara det. Jag har inte ens fyllt arton än, okej jag gör det om någon månad, men ändå. Men då slog det mig, vem skulle vara pappan i sånna fall, Niall eller Harry?.
 
Snart var Josse hemma och hon kom in till toan. Hon kom med flera kartonger och jag skrattade. Jag började med ett och läste instruktionerna om hur man skulle göra. Josse gick ut. När jag var klar så skulle man vänta femton minuter på resultatet så jag gick ut till Josse i där hon satt i min säng. "Josse?" Frågade jag. Hon nickade. "Om jag skulle vara gravid, vem är pappan?" Frågade jag och var väldigt nära på att börja gråta. Hon spärrade upp sina ögon och tog sig för munnen. "Oh nej" Sa hon. "Vänta lite nu, Säg exakt vilken dag du och -harry hade sex, det är onsdag i dag så du måste räkna ut det okej?" Jag nickade. "Förra veckan på tisdagen" "Okej, vilket datum får du mens då?" Frågade hon. "alltid 3 eller 4" Sa jag. "Okej det var i torsdags och fredags, och du fick den inte då, och du hade det med Niall i söndags, det borde vara Harry i sånna fall, men man vet ju inte" Sa hon och jag slog mig i pannan. Hur kunde jag vara så dum?.
 
Det pep inne i badrummet och jag vågade inte gå in. Jag gjorde en gest att Josse skulle gå in och hon gjorde det. Hon kom och la testet framför mig, och det bara kunde inte vara sant.
 
 
"Du är gravid Sara" Sa josse och jag kände hur mina tårar började rinna ner från mina kinder. "Nej Josse, jag kan inte vara graavid, jag kan inte, jag är inte ens arton, jag kommer inte klara det här, NEJ NEJ" Jag fick panik och Josse omfamnade mig så jag skulle lugna ner mig. "okej, bara för att vara mer säker, Gör ett till" Sa Josse och jag nickade. Det var en annan sort denna gången och man skulle vänta femton minuter på den här. "Om du nu är gravid som det verkar, så måste du berätta för Harry och Niall samtidigt" Sa Josse. "Jag vet" suckade jag. "Josse, jag måste berätta detta för mamma och dom med, men jag kommer aldrig kunna göra det" Sa jag. "Vi ska vara i London i typ fem veckor till, det kommer inte ens märkts på dig att du är gravid då, de kommer antagligen vara i Stockholm när vi kommer hem igen så då kan vi se till att de är där och då kan du berätta det, okej?" Sa hon. "Okej" Sa jag och andades ut lite grann. "Det kommer gå bra, jag finns med dig hela vägen, okej?" Jag nickade.
 
5 Dagar Senare:
Jag satt redan redo i bilen på väg till lägenheten i London. Vi hade nyss uppblockade av chauffören. Vi hade varit hemma i Sverige i sex dagar. Det gick inget mer flyg förns om fyra dagar så därför tyckte vi att det blev bra med det här. Josse hade sagt till Zayn att vi skulle vara här så vi skulle komma dirrekt upp till deras lägenhet. Jag var nervös himla nervös, aldrig varit så här nervös förut. Jag var också tvungen att tala om att jag var gravid för både Niall och Harry och jag visste inte hur jag skulle göra det. Josse höll min hand i bilen och jag kramade den hårdare när jag såg att vi var framme. "Ta det lugnt det kommer gå bra". Vi hade ingen väska med oss den här gången, vi hade lämna tillräckligt mycket i lägenheten så det skulle vi klara oss på.
 
Jag tog ett djupt andetag innan vi ringde på deras dörr. Louis öppnade med ett stort leende på läpparna. "HEEJ" Sa han och välkomnade oss i en kram. "Någon har saknat dig" Viskade Louis i mitt öra. "Harry" Viskade han sen. Jag log lite för mig själv och slängde mig sedan i Liams armar och han skrattade och tog emot mig. Jag mötte sedan ett par bruna ögon som tillhörde Zayn. "Hej Zayn" Sa jag glatt. "Hej Sara" Sa han glatt. De andra två var inte här i hallen så de var nog någon annan stans. Jag vågade in gå först så snart tog Louis mig i armen och vi gick mot köket. Harrý stog och lagade mat och Niall stod och titta på. Niall kom glatt fram och kramade mig och när jag kramade om honom tittade Harry upp mot mig och vi hade länge ögonkontakt. "Ska vi gå och prata?" Frågade sen Harry. Jag nickade stelt och medans han kom så kramade han om Josse också. Vi gick in i hans rum och det var väldigt pinsamt för ingen sa något. Han stog med korsade armar och jag kunde verkligen inte säga vad han tänkte.
 
"Så" Sa han. "Harry, jag är verkligen jätt-" Mer han jag inte säga förns tårarna sprutade ut från mina ögon. "Snälla gråt inte" Bad han. "Vad ska jag göra då?" Stammade jag. Han kom fram mot mig och torkade bort mina tårar. Jag förstår inte riktigt hur jag kunde ha tårar kvar så mycket som jag gråtit. "Ssh" sa han och drog in mig i en kram. Som jag längtat, som jag saknat hans underbara varma kramar. Jag grät mot hans axel och han strök mig över ryggen. "Jag klarar inte av när du gråter Sara" Sa han och jag tittade in i hans ögon och såg också att det rann lite tårar ner från hans kinder. "Jag har läst ditt brev om och om igen" Sa Harry. "Jag har saknat dig så grymt mycket, jag kan inte glömma det du gjort, men jag kan förlåta, alla förtjänar en andra chans, jag har förlåtit Niall och se hur dåligt du mår av det och jag förstår verkligen att det inte var med mening, därför ger jag dig en andra chans, men jag vill inte bara hoppa in i ett förhållande med dig, utan börja om" Sa han. Lätt att börja om när jag kommer säga att jag är gravid liksom. Jag sköt bort tanken. Jag kunde bara inte tala om det nu. "Tack" Sa jag och han strök bort en tår med sin tumme. Han kramade mig och jag besvarade den. "Vi tar en dag i taget okej?" Sa han. Jag nickade. "Jag har saknat dig Sara" Sa han och kysste min kind. Jag rodnade. "Jag har saknat dig med Harry."
 
Puh, han förlät henne... Thank god. Men hur kommer han reagera på när hon säger att hon är gravid, och hur blir det, Vem är pappan? Komentera älsklingar!

Chapter 24 - Home

Josefines Perspektiv:
Jag skyndade mig ut ur Zayns och de andras lägenhet. Jag sprang upp till våran lägenhet och gick in i Saras rum. Där stod hon och packade ner alla sina saker. "Vad håller du på med?" Frågade jag. "Jag ska hem" Sa hon. "Va??" Frågade jag. "Ja, jag ska hem Josefine" Sa jag. "Mamma och din mamma är i stockholm av någon anledning, de ska ringa tillbaka om 3 minuter" Sa hon. Hon vek sig snart ihop och brast ut i gråt. Jag suckade och drog in henne i min famn. "Det kommer bli bra" sa jag och strök henne över armen. "Nej det kommer det inte, Josse följer du med mig hem?" Frågade jag. Hon nickade. "Det är en månad kvar av sommarlovet, så vem vet vi kanske kommer tillbaka hit efter du hämtat dig lite" Sa jag och jag hoppades verkligen det stämde. "Ja kanske" Sa hon och fick ett litet leende på sina läppar. Hennes telefon ringde och hon gick i väg. Hon kom snart tillbaka. "De har bokat ett flyg om fyra timmar, dom sa också att vi inte behövde ta med oss allt om vi vill komma tillbaka hit något mer i sommar, hur känner du?" Frågade hon. "Jag vill komma tillbaka, men den största frågan är hur du känner" Sa jag. "Det är okej, jag gillar London, men situtaionen är inte så bra nu, men jag följer med om du vill åka" Sa hon. "Tack" Sa jag och hon kramade om mig. Hon gjorde någon min som om hon skulle spy. "Ska du spy?" Frågade jag. Hon nickade och sprang in på toaletten. "Hur mycket drack du igår igentligen?" Frågade jag medans jag höll upp hennes hår.
 
Saras Perspektiv: 2 timmar senare.
Vi skulle snart lämna lägenheten och Josse skulle gå över till killarna och säga hej då, men jag kunde inte. "Josse när ska du gå?" Frågade jag. "Om fem minuter" Sa hon. "Okej, vänta lite" Sa jag. Jag bestämde mig för att jag skulle skriva ett brev till Harry. Jag vet inte om han skulle läsa det eller inte, men det var värt ett försök.
 
Harry. Jag vet inte om du kommer läsa det här eller inte, men jag hoppas verkligen det. Du vet inte hur ledsen jag är över det som har hänt, och jag har inte en blekaste hur det hänt heller. Jag har aldrig varit såhär full som jag var igår i hela mitt liv, jag vet att man inte ska skylla på alkoholen men i detta läget så gör jag det för det finns tyvärr ingen annan förklaring, jag hade ingen kontroll på mig själv det kändes som om jag var en helt annan person, kanske den personen jag var innan jag träffade dig, jag vet inte. Om jag skulle få det ogjort skulle jag göra det och det är 110 procent säkert. Jag vet också att man inte ska åka i från sina problem, men jag har inget val, jag klarar inte att se dig i ögonen, jag måste hämta mig, jag kommer komma tillbaka till London och då hoppas jag att du vill träffa mig så vi kan snacka, jag är inte redo att förlora dig, du har verkligen förändrat mig Harry jag hoppas du förstår det, och jag har heller aldrig älskat en person så här mycket som jag gör med dig. Jag hoppas någon gång i framtiden att du kan förlåta mig, jag förstår om du inte kommer kunna göra det. Jag är ledsen. Förlåt.
/Sara. ♥
 
"Jag går nu" Ropade Josse. "Vänta" Sa jag. Jag gick ut i hallen och gav henne brevet. Hon kollade med en ledsen min men tog sedan brevet. Jag stängde dörren efter henne och satte mig sedan rakt ner på golvet med ansiktet i händerna. Mitt liv var förstört. Min mobil plingade till och Liams namn lyste upp på displayen. Jag öppnade meddelandet och kunde inte låta bli att le.
 
Hörredu?. Nu får du allt komma hit, vi dömer dig inte jag lovar. Harry är dock inlåst på sitt rum och vägrar komma ut, det är ju förståligt. Snälla kom hit Sara vi måste ju få säga hej då till dig. ♥
 
Jag log lite för mig själv. Jag ställde mig upp och tog min resväska lika dant som Josse hade gjort. Vår chaufför stog redan där nere. "Har josefine lagt in sin väska?" Frågade jag. "Japp" Sa han. Jag gav honom min väska och gick mot deras lägenhet. Jag plingade på och Louis öppnade. Jag gick in i hans famn och han kramade om mig hårt. Jag kände hur mina tårar började rinna igen och han strök mig över ryggen. "Sssh" Sa han. Men jag kunde inte hålla mig jag grät. Jag gick sedan vidare till Liam och kramade om honom också. Sen blev Zayn ledig från Josse så han kramade jag också om. "Hej då Zayn" "Hej då Sara" Han grät han med han skulle ju lämna Josefine. "Kom tillbaka snart" Viskade han. "Jag lovar, ge mig minst en vecka" Sa jag. Han nickade. Jag gick fram till Niall och man såg att han hade gråtit innan. "Hej då Niall" Sa jag. "Hej då Sara" Vi kramade om varandra även fast det som hade hänt. Det ända jag ville var att gå in till Harry. Det var som josse läste mina tankar. Hon kom fram med brevet till mig. "Lämna det själv" sa hon. Jag svalde klumpen som bildats i min hals. Jag gick till hans dörr och knackade. "Vem är det, och vad vill du, jag har sagt att jag vill vara i fred" Sa han surt. "Det är sara" Sa jag och det blev alldeldes tyst. Jag kände även hur mina tårar rann ner från mina kinder igen. Jag antog att han inte ville prata med mig så jag skjutsade in brevet under dörren. Jag hörde hur han reste sig och gick fram och tog tag i brevet.
 
"Vi måste gå nu" Sa Josse. jag nickade och vi kramade om alla snabbt en sista gång sen gick vi ner till bilen. Vi hoppade in där och båda två grät. Jag satte på mig mina solglasögon så det inte skulle se så sjukt ut. Väl framme vid flygplatsen checkade vi in våra väskor och snart fick vi även stiga på. När vi var på flyget pluggade jag in mina hörlurar och lutade mig tillbaka och slöt ögonen för att snart falla i sömn.
 
*
 
Vi hade landat i Stockholm på Arlandas flygplats och vårar mammor skulle vänta utanför flygplatsen. Vi gick ut och som vi sagt stog de där. Jag sprang in i min mammas öppna famn och det var helt sjukt att få träffa henne igen. "Ohh hej gumman" Sa hon och kramade om mig länge. "Jag har saknat dig mamma" Sa jag och kramade om henne. "Efter gråt från båda mammornas sida så kramade jag även om Josefines mamma. Vi satte oss snart i bilen och åkte iväg. "Vart ska vi?" Frågade jag. "Ni ska få se, sett på er de här" Sa mamma och gav oss en varsin ögonbindel. Vi gjorde som de sa och satte på oss dem. Bilen stannade och mamma tog tag i mig och ledde mig. Jag kände att vi kom inomhus och att vi stog i en hiss. Skulle vi till ett fint hotell eller?. Sen gick vi en bit och sen hörde jag ett par nycklar som typ låste upp en dörr antog jag. "Tjejer, välkomna hem" Mamma tog av mig ögonbindel och jag gapade stort. "Vaddå välkommen hem??" Frågade jag. "Vi vet hur länge ni velat flytta till Stockholm, och ni har klarat lite mer en en halv sommar i London, då tycker vi att ni förtjänar en lägenhet för er själva i Stockholm." Sa Josses mamma. "OMG SKOJAR NI"  jag sprang in i mammas famn och sen sprang jag runt i lägenheten och kollade. Det var grymt fint, och väldigt stort. "Det här är ditt rum Sara" Sa mamma och pekade på ett av rummen. Jag gick in och rummet var hur fint som helst. Det var också en stor dubbeldörr i rummet och när jag öppnar den så var det en WIC. Jag log stort och det fanns även en ny dator vid ett skrivbord. Mamma hade också fyllt på med skor och nya kläder. "Tack mamma verkligen, det här måste tagit jätte långt tid och fixa" "Tjaa, så länge ni varit borta" Sa hon och jag log stort och kramade om henne.
 
 
 
"Jag hoppas det här kan få dig att tänka på annat lite grann i alla fall, vi åker hem imorgon bitti så vi säger hej då nu" Sa Mamma och kramade om mig länge. "Tack mamma, tack för allt" Sa jag och kramade om henne hårt. Mamma pussade mig på pannan och sen kramade jag sedan om Josses mamma. Vi vinkade av dom där nere och sen gick vi upp till VÅRAN lägenhet. "Det här är helt sjukt" Sa jag. Josse nickade, helt sjukt. "Tror du dom gjorde det här för att vi inte ska flytta ner till London?" Frågade Josse. "Jag vet inte, kanske." Sa jag och rykte på axlarna. Jag kände snart den där kräknings reflexen igen och sprang snabbt in på toan och kräktes. "Helvete" mumlade jag. Varför drack jag så mycket igår?.
 
Är fett pepp på att skriva på den här novellen, någon mer som vill ha mer ikväll?

Chapter 23 - The party who went really wrong Part 2

Saras Perspektiv:
 
Jag suckade när jag såg Harry gå. Jag brydde mig inte så mer just då utan gick för att leta reda på Josse. Jag såg henne en bit längre bort och drog med henne ut på dansgolvet. "Mår du bra?" Frågade Josse. "Jaaadå" Sa jag och vi dansade. Snart kände jag att det var på väg något upp. "Ska du spy?" Frågade Josse. Jag nickade och sprang där i från. Emma gick in på toaletten med mig och höll upp mit hår medans jag kräktes. "Det är bra att du kräks gumman, då nyktrar du till lite med" skrattade hon. I smyg gick jag sen till köket och tog några klunkar vodka, bara för att jag var arg för att Harry stuckit i från mig. Jag gick för att leta Josse och de andra men ingen av de var där, jag kunde inte hitta de. Jag passade på att dansa lite till men sen gick jag hem. Jag visste inte exakt vilken väg jag skulle gå, jag var som sagt påverkad. Mina fötter gjorde extremt ont så skorna tog jag av och höll de i min högra hand. Jag gick längs vägen och snart kom en bil och stannade. Bil dörren öppnades och när jag ser vem det är som sitter där blir jag chockad. "Niall?" Frågade jag. "Vill du ha skjuts?"
 
 
"Niall du är fan full du kan inte köra" Sa jag. "ssh, jag är inte jätte packad, har spytt några gånger, men vill du gå hem eller vill du köra hem?" Frågade han. "Okej" Sa jag och hoppade in i passagerar sätet. Niall var galen, dock var jag med galen som åkte med. "Kör försiktigt nu för fan" Sa jag. "Jag lovar" sa han och startade bilen. Det gick bra och vi kom fram, inga poliser hade heller stoppat oss. Vi klev ut ur bilen. "Josse är hemma hos dig skulle jag gissa, så kan du följa med mig upp så jag inte blir våldtagen?" Frågade jag. Han nickade och följde med mig upp. "Var är din pojkvän?" frågade han. "Han blev sur" Sa jag. "Han kommer över det ska du se" Sa han och jag log. Men då hände det där, som ledde vidare till det där, men jag hade ingen kontroll och då kan man inte ta kontroll över det.
 
*
 
Jag vaknade på morgonen för den jävliga huvudvärken. Jag satte mig upp men la mig snabbt ner igen. Jag tror jag aldrig känt så här förut, aldrig har jag varit så här bakis. Vad hände i går igentligen?. Jag kommer inte i håg någonting. Bara att vi kom till festen sen att jag hånglade med Harry på dansgolvet sen hade jag en shot tväling, med Josse och Niall sen är allt blankt.  Jag vände mig om mot Harry som låg med kudden på huvudet och log med ryggen mot mig. Jag kollade under täcket och förstod snabbt att vi hade haft "det där". "Babe" Sa jag och buffade han på ryggen. Han satte sig upp men snart fick jag se att det inte var Harry utan Niall. "NIALL?" Frågade jag. "SARA, omg nejnejnej" Sa han och kollade under sitt täcke. "Omg" Jag fick panik och blev skräckslagen."Nej det kan inte vara sant" Sa jag jag kände att tårarna snart var nära. Hade jag gjort det där med NIALL?. Jag virade runt mitt täcke runt kroppen och drog på mig gårdagens kläder. "Babe" hördes det, men det var inte av någon av mig eller Niall som sa något. Jag kollade på Niall och han fick panik och drog på sig sin tröja och började knäppa sina byxor men då kom Harry in. Jag knäppte mina shorts och han kollade storögt på oss båda.
 
"Harry, det är inte-" "SOM DU TROR HUH???, vad är det som då??" Skrek han. Mina tårar rann ner från mina kinder. "Jag kommer inte ihåg någonting okej" Sa jag. "Hade ni sex SARA?" Skrek han. Jag kollade på Niall och han såg livrädd ut men ändå väldigt ledsen ut. "Jag vet inte" sa jag med en nedstämd ton. "Nå NIALL hade ni?" Skrek nu Harry på Niall. "Ärligt Harry jag vet inte, allt är blankt från igår" Sa Niall. "JAG KAN INTE TRO DET, MIN FLICKVÄN OCH EN AV MINA BÄSTA VÄNNER, SERIÖST??" Skrek Harry och smällde igen sovrums dörren och där brast det. Jag föll ner mot sängkanten och brast ut i gråt. Jag såg snart hur Niall sprang efter Harry och snart hörde jag ytterdörren smällas igen två gånger. Fan vad hade jag gjort?.
 
Liams Perspektiv:
Jag satt fortfarande och åt frukost hos Zayn och dom. Niall hade inte dykt upp, Sara antog vi var i deras lägenhet så Harry hade gått för att kollat. Josse och Zayn var här även Louis. Vi hörde ytterdörren öppnas och våra blickar drogs mot en tårögd Harry. "Harry stanna för i helvete" Skrek Niall. "Varför skulle jag prata med dig, du låg förihelvete med min flickvän" Skrek han till Niall och vi alla runt borde spärrade upp ögonen. Niall och Sara?. "Vänta lite nu Chilla" Sa Zayn och vi killar reste oss upp. "JAG TÄNKER INTE CHILLA" Sa Harry och snart slog han till Niall på kinden. Louis greppade tag om Harry så han inte skulle göra något. Josse sprang ut ur lägenheten antagligen för att gå till Sara. Jag tog med mig Niall till hans sovrum.
 
Jag gick fram till honom. "Niall hur kunde du seriöst" Sa jag lugnt.
 
 
"Vad då hur kunde du, jag kommer inte ihåg ett jävla skit okej?. Allt är helt jävla blankt från igår, Jag kommer inte ihåg någonting, det var ett jävla misstag vi var fulla" Sa han. "Att vara full är ingen ursäkt du vet" "JAG VET, men ae jag vet inte FAAN" Skrek han. "Gå inte ut dit nu okej, Harry måste lugna ner sig" Sa jag. Han nickade och la ansiktet i händerna. "Det var inte meningen att detta skulle hända, HELVETE" Skrek han och slog till med knytnäven i väggen. "Lugna ner dig Niall det hjälper inte" Sa jag. Han suckade och satte sig återigen med huvudet i händerna, det här skulle inte bli en lugn dag.
 
Oh nej:(, Stackars Harry :(. Komentera för mer :)
 

Chapter 22 - Party, who went really wrong. Part 1

Saras Perspektiv:
Jag och Josse hade precis kommit hem till våran lägenhet vi skulle snart gå över till grabbarna men bestämde oss för att gå hit först. "Visst var det rätt pinsamt när de fråga om oss?" Frågade hon. "Ja jätte pinsamt, men vad ska vi göra då, vi dejtar två superstjärnor" Skrattade jag. "Jo, det förstås" Sa hon. "du Josse?" Frågade jag, "Japp" Svarade hon. "Kommer du ihåg vad vi kom hit för att göra, det var för att festa, vi har festat en gång" Sa jag. "Du har rätt, ska vi gå ut i kväll, och ta med oss grabbarna?" Frågade hon. "Det låter som en plan, kan du ringa de då?" Frågade jag. Hon nickade och slog in något nummer och gick i väg för att prata. Jag tog mig ett glas vatten så länge medans hon var och pratade. "Så" Sa hon. "Ville alla?" "Nae, eller Harry, Zayn och Niall kommer de andra två skulle till Eleanor och Danille" Sa hon. "Jaha" Sa jag. "Föresten jag tänkte på en sak" Sa hon. "Jaha och det var?" Frågade jag. "Har du och Harry haft du vet det där?" Frågade hon. "Josse, varför frågar du det?" Frågade jag chockat. "Vi är bästa vänner, vi berättar alltid sånt förut" Sa hon. Hon hade dock rätt. "Ja och det vet du, du vet efter klubben förra gången" Sa jag. Hon suckade. "Ja men någon mer gång, när hade det ni senast?" Frågade hon. "Några dagar sen vad då?" Frågade jag. "Bara nyfiken" Skrattade hon. "Herre gud, du och Zayn då?" Frågade jag och vickade på ögonbrynen. "Okej du hade rätt det var rätt pinsamt" Sa hon. "Sa ju det" skrattade jag. "Men typ, jag vene en vecka sen" Sa hon. "Okej, men nu måste vi verkligen fixa oss" Sa hon och jag höll med.
 
 
 
Jag tog på mig en beaigh top och blå kjol med ett brunt bälte till. Lockade sedan mitt hår och sminkade senare mitt ansikte. Jag var väldigt taggad för att gå på fest nu, vi hade inte gjort det på länge vilket jag faktiskt saknat lite. Vi kom ändå hit för att festa liksom. Men jag ska inte klaga, jag har träffat Harry. Nu kom jag helt plötsligt på att jag inte användt mina pary skor. Jag tog upp skolådan där de ligger i och studerade de, de är verkligen snygga alltså. Jag tog på mig de och gick sedan ut till hallen där Josse också stog redo.
 
"Redo?" Frågade hon. "Om jag är" Sa jag. Vi tog armkrok på varandra och gick ner för trappan. Utanför lägenheten stog alla tre killarna och Harry omfamnade mig i en kram och kysste mig sedan mjukt. "Jag älskar dig" Mimade han. "Älskar dig också"  Mimade jag tilbaka. Vi hoppade in i Harrys bil. I två olika bilar körde vi. Zayn och Josse körde med Niall. Vi åkte dit och vi kom in dirrekt och behövde inte stå och köa som vissa andra. Hallå, One Direction skulle festa liksom, haha!. Vi gick till drickan dirrekt och tog mig ett glas med vodka och redbull. Jag stog och drack och snacka med Harry. Innan vi gick in på dansgolvet hällde jag i ren vodka i samma glas och drack upp även det. "du är en bad ass på att dricka du" "Jag vet" Skrattade jag. Jag la mina armar runt hans nacke och vi började dansa. Men snart börjat festen på riktigt och fartigare låtar kom.
 
Jag gick snart med Emma ut till drickan igen och vi halsade i oss lite mer vodka. Sedan såklart, lite mer. Niall hängde också på och snart tävlade vi i shottävling. Oturligt vann Niall, dock kom jag på andra plats. "Inte illa för att vara tjej" Sa han och rapa. "Jag vet." Jag tog ett kliv och höll på att ramla. Jag kanske hade börjat dricka för mycket på en gång. Jag kände mig yr och Harry kom snart upp vid min sida. "Är du redan full?" Frågade han. "Neeejjj, vad får dig att tro det?" Fnös jag. Han kollade menat på mig. Jag kanske var lite dragen... Jag stog snart och hånglade med Harry på dansgolvet. Jag såg Zayn och Emma sitta i en soffa längre bort. Niall gjorde de sällskap genom att landa över de, han var jääävligt full. "Kom, jag är törstig" Sa jag till Harry. "Ska du verkligen dricka mer?" Frågade han. "Kom igen, va inte så tråkig, vi är på en fest" Sa jag och drog med honom.
 
Jag hällde upp ett till glas till mig och Harry tog en öl burk och öppnade. Jag halsade i mig vodkan som verkligen sved i halsen, Jag tog ett annat glas fast med mer redbull denna gången. "Okej du är full nu" Sa Harry. "Nejjj det är jag inte, kom nu" Sa jag och tog hans hand men snart snubblade jag och ramlade på golvet. "Jo det är du" Sa han och kollade menat på mig, igen. "Harry släpp loss lite snäääääääääääääääääälllla" Sa jag. "Inte så lätt när du är så himla full" sa han. "Bli full du med vettjaa, polarn" Sa jag och slog till honom lite löst på axeln. Jag dansade till musiken men snart blev det för mycket och jag tog min hand för pannan. "Ska vi gå hem?" Frågade han. "Är du galen?" Frågade jag. "Koooom" Sa jag och drog med honom til soffan där de andra satt. "Heeejjj kompsiar" "Oj någon är full" Sa Zayn. "Jag, puh nej" Sa jag och satte mig i soffan. "Nemen, Shoooot kungen" Sa jag och gav Niall en highfive. "Ni ska seriöst inte dricka mer" Sa Zayn. Jag suckade vilket Niall med gjorde. "Seriöst Niall vi är de ända roliga här, ska vi gå någon stans du vet var Köööket" Jag viskade de sista. "Japp, Vi ska bara ta oss en liten sväng du vet så där man gör ibland" Sa Niall. Jag skrattade. "Avslöja inte" sa jag och vi gick mot köket och drack mer. Allt snurrade men jag brydde mig inte. Snart kom någon och rykte glaset i från mig. "Harry vad gör du?" Frågade jag irriterat. "Du är tillräckligt full, kom vi går hem." Sa han. "Nej jag tänker inte gå hem." Sa jag. "Nehe, då går jag hem då" Sa han och lämnade mig där.
 
Vänta ni bara, näästa kapitel... Och det efter det, Aoouch...

Chapter 21 - Radio Interview

Saras Perspektiv:
 
Dagen igår med Harry hade varit väldigt bra. Vi hade gått och sett på bio och det var hur mysigt som helst. Det var även väldigt skönt för det var nästan ingen som kom fram till honom och bedde om autograf eller bild. Vi hade också sovit var för sig, jag hemma hos mig och Josse och han hemma hos sig. Idag skulle både jag och Josefine bli hämtade av grabbarna för vi ska följa med på en radiointervjuv. Jag tycker det ska bli väldigt intressant och se hur sådant går till eftersom jag inte varit med om något sånt innan. "Är du klar de är här nere" Ropade Josse. "Jaha, jag kommer" Sa jag och la ifrån mig daorn och gick ut till hallen och drog på mig mina converse.
 
 
 
De stog där med mini bussen, och det var Paul som körde den. "Hej Paul" Hälsade vi när vi hoppade in i bilen. "Hej tjejer" Svarade han. Vi sa hej till killarna och slog oss ner på en ledig plats. ´Vi började snart åka och jag var faktiskt nyfiken på hur allt funkade med radio och så. Visst har man sett på såhär dator och sånt när andra kändisar varit på radio men ändå. "Redo?" Frågade Harry mig. "Jadå" Svarade jag och han log. Bilen stannade och vi gick ut ur den och det var galet med fans utanför. Paul tog mig och Josefine inomhus först och gick sen ut för att hjälpa killarna in även fast de stannade och tog bilder och autografer.  Man blev glad när man såg hur mycket dom verkligen bryr sig om sina fans.
 
När vi kom in till själva radio stationen önskade jag Harry lycka till och de andra så klart, så fick jag, Josse och Paul sitt i ett rumbrevid med en andra människor och se det där i från. Radio intervjuaren började. "Så, vi är tillbaka efter pausen, och den här gången meeeeed, One Direction allihoppa" "Så vad höller ni på med nu då?" Frågade Intervjuaren som jag fick reda på hette Mark. "Vi har ett litet sommarlov kan man väl säga" Sa Zayn. "När sätter ni i gång igen då?" Frågade Mark. "I höst, runt september oktober kan inte säga exakt" Sa Niall. "Okej, är det Tour som gäller?" Frågade Mark. "Japp, det är det, Europa turne faktiskt, sen ibörjan av 2013 så blir det världsturne" Sa Liam. "Spännande, vad har ni hittat på på erat sommar lov då?" Frågade Mark. "Hängt med kompisar och så" Sa Louis och de andra fyra skrattade.
 
 
 
"Jag tror inte jag är den ända, men har vi sett lite mer kärlek här bland er, jag tror minsann att det är två nya som gått och blivit kära, eller kan du berätta mer om det, Harry?" Frågade Mark och jag blev genast röd om kinderna. Och Niall och Zayn, likaså Lou och Liam kollade på Harry medans han försökte få ut något. "Ja du Mark, vad ska jag säga?" Frågade han. "Tjaa, vem är flickan?" Frågade han. "Vilken flicka?" Frågade Harry och skratta. "Den du syns med överallt, som du tillexempel gick på dejt med igår?" Frågade Mark. "Jaha den flickan, jaa, vad ska jag säga, ska inte du ta och berätta något, Zayn?" Frågade Harry i stället. "Ja, Zayn du kan ju också berätta" Sa Mark. "Tjaa du Mark, det finns inte mycket att säga" SaZayn. "Ni är ju omöjliga, Harry När du gick ut igår med "flickan" så hade hon ju en speciell tröja på sig" Sa han  och Harry skrattade. "Jasså, det la jag inte märke till?" Sa han.
 
"Naenae, Men är de en av de där tjejerna?" Frågade Mark och pekade ut mot oss. "Ja, Mark det är det" Sa Harry. "Inget du vill berätta mer då?" Frågade Mark. "Helst inte, jag tror både jag och Zayn håller det för oss själva" Sa Harry och jag log. "Då gör vi så, nu kommer en låt, gjord självklart av One Direction, här har ni Gotta Be You allihopa"  De stängde av mikrofonerna.
 
När låten sen var slut så satte de på de och de började prata mer om hur de blev kända, och mer om hur nästa album kommer se ut och så vidare. "Vi tackar One Direction allihopa, och nu kommer även deras låt One Thing." Harry kom ut ur studion och jag mötte honom i en kram. "Är det lugnt?" Frågade han. "Ja, det är det" Sa jag och han kysste mig på kinden. "Ska vi gå?" Frågade han och jag nickade och vi följde efter de andra.
 
Ett litet medelkapitel, men snart... Då kommer det drama ;)

Hinner inte klart...

Med kapilet... och det är alldeldes för kort för att publicera, men jag kan nästan lova att ni får minst två imorgon. Låter det bra? ;)

Chapter 20 - That tshirt.

 

Saras Perspektiv:

 

”Babe” Harry kom in i köket och la sina armar runt min kropp och kysste mig på kinden. ”Okej, jag ska inte störa” Josse gick där ifrån och jag skrattade och vände mig om. ”Är du okej?” Frågade han. ”Japp” Sa jag och log stort. ”Bra” Sa han och log stort. ”Jag och grabbarna har en intervju imorgon, vill du följa med?” Frågade han. ”Det kan jag göra, om du vill så klart” Sa jag. ”Jag skulle inte fråga om jag inte ville” Sa han. Jag log och så lyfte han upp mig på köks bänken och kysste mig. ”Jag älskar dig” mimade han. ”Och jag dig” Mimade jag tillbaka. Han log stort och kysste mig ännu en gång. Jag besvarade kyssen och snart så var den över och jag hoppade ner på golvet.

 

 

 

”Vad vill du göra idag?” Frågade han. ”Hm, jag vet inte, vad vill du göra?” Frågade jag. ”Något med dig, vill du gå på bio?” Frågade han. Jag nickade. ”Bra” Sa han. ”Vad ska vi se då?” Frågade jag. ”Jag vet inte, vad tycker du?” Frågade han. ”Hmm, inte någon skräck” Skrattade jag. ”Okej, men vi kan slå på datorn och boka biljetter, ska vi göra det hemma hos dig?” Frågade han. Jag nickade. ”Jag ska bara byta om” Sa han och gick iväg, innan han gick i väg kysste han mig på kinden. Jag gick in till grabbarna igen fast då var det bara Lou, Liam och Niall där. ”Nemen är det inte lilla Sara som kommer” Sa Louis. ”Jag är inte liten” Muttrade jag. ”Tro mig” Sa han och jag suckade. ”Jag skojade bara” Skrattade han.

 

 

 

Det visste jag att han gjorde så jag flinade bara och satte mig på hans mage eftersom han låg ner. Han stönade till för att det gjorde ont och jag skrattade. Jag la sen mina ben över Nialls mage så jag satt bekvämt. ”vad ska du hitta på då?” Frågade Liam. ”Jag och Harry ska gå på bio, så han är och byter om” Svarade jag. ”Skoj” Sa han. ”Japp, själv då?” Frågade jag. ”Ska träffa Danielle senare” Svarade han. Jag nickade. ”Ni då?” Frågade jag. ”Jag och Niall ska på en romantiskt dejt” Sa Louis och Niall instämde. Jag skrattade och Harry stog nu i dörröppningen. ”Redo?” Frågade han. Jag nickade. ”Hejdå grabbar” Sa jag och kramade om alla tre. ”Hejdå Sara” Svarade de. Jag gick också in i vardagsrummet för att säga hej då till Josefine och Zayn.

 

 

 

Harry tog en påse och vi gick ut ur deras lägenhet. ”vad har du i påsen?” Frågade jag. ”Äh, inget särkilt” Sa han och jag nickade. Vi gick in till min och Josefines lägenhet och jag satte på datorn dirrekt när vi gick in på mitt rum. ”Jag ska bara byta om” Sa jag. ”du kan kolla på bion så länge” Sa jag och han nickade och satte sig vid datorn. Jag gick in i min WIC och satte på mig ett par svarta jeans. Jag sminkade mig eftersom jag inte hade något smink på mig och satte upp mitt hår lite lätt. Jag satte även på mig en ny tröja.

 

 

 

När jag klev ut så satt Harry uppe och kollade på någon trailer. ”Vad är det för film?” Frågade jag. ”Avengers” Svarade han. ”Oh, den har jag faktiskt velat se ett tag” Sa jag. ”Men då kan vi ta den” svarade han. Jag nickade. ”Föresten, den där tröjan ska du inte ha på dig” Sa han och jag kollade konstigt på honom. Var den ful eller vad var problemet?.  ”Vadårå?” Frågade jag. ”Du ska ha den här” Han tog upp en vit tröja från påsen och när jag vecklade ut den värmdes det i hjärtat. På tröjan stog texten. Harry Styles is my boyfriend. ”Aww” Sa jag och kysste honom. “Tack” Sa jag. ”Så lite” Sa han. ”Men ska jag verkligen gå ut med den här, men tanke på fans och pap-” Mer han jag inte säga förns han avbröt mig. ”Ja vill visa hela världen vem min flickvän är, jag vill inte dölja för någon vad jag känner och tycker om dig, nu när dina föräldrar vet om det också, men det är förstås vad du tycker också” Sa han. ”Jag vill” Sa jag. ”Bra” sa han. Jag tog av mig tröjan och drog på mig den jag hade fått. ”Ser jag okej ut?” Frågade jag. ”Oja, den där klär dig verkligen” Sa han och jag skrattade. aHanHan

 

Kapitlel kommer idag!!

-

LÄNKBYTE

Länkbyte med Bieb.blogg.se. Jag lovar den är värd att läsa! ;) Klicka in på den och LÄÄÄÄÄS! :D
Klicka HÄÄÄR för att komma till bloggen, eller på bilden ;)

Om någon vill ha länkbyte äre bara att komentera :)

Chapter 19 - Dont want to come home.

Saras Perspektiv:

Jag vaknade utav att min telefon ringde. Jag kravlade upp ur Harrys grepp om mig och gick ut ur vardagsrummet. "Hallå" Svarade jag och låste in mig på toan för att inte väcka de andra. "Hej det är mamma" "Hej" mumlade jag. "Jo, jag förstår nog att du hört" "Ja" Svarade jag. "Jag eller Josses mamma tycker inte om det här Sara, att ni umgås med en världskändis, och att du inte ens sagt något, jag var tvungen att få reda på det genom tidningar, kom igen" Sa hon. "Mamma, det var just detta jag inte sa något, du skulle skicka hem mig med bums" "Sara" sa hon bara. "VAD?" "Jag vet inte ens vem killen är, du är ensam i London med Josefine, om du hade varit i Sverige hade det varit en annan grej" "Mamma sluta, Jag gillar honom, jag är kär i honom, jag tänker inte komma hem vad du än säger, och om du tvingar hem mig tänker jag aldrig prata med dig igen" Sa jag. "Sara inte den tonen" "VAD SKA JAG GÖRA DÅ, JAG TÄNKER INTE KOMMA HEM" Skrek jag. Just nu struntade jag i om jag väckte de andra. "Lugna ner dig, eller så ser jag till att någon kommer och hämtar dig med bums" "Förlåt, men mamma snälla, jag vill inte komma hem, jag vill se vad som kan hända med Harry, Snälla mamma" Jag kände hur tårarna var nära. Jag skulle bara inte komma hem. Jag hörde hur hon suckade i andra luren. Mina tårar rann ner från mina kinder. Jag kunde inte lämna Harry. Det knackade på dörren och jag öppnade den och Harry kom in. "Mamma snälla" Sa jag och Harry strök mig över ryggen. "Ska jag prata med henne?" Frågade han. Jag nickade och han tog telefonen och gick i väg.

Jag torkade mig under ögonen och gick ut till de andra och alla var vakna. Jag såg att Josse satt med ansiktet i Zayns bröst. Hon grät. "Vad händer?" Frågade Niall. "Mamma pratar med Harry nu, jag vet inte" Louis kom emot mig och fångade in mig i en kram. Jag kramade honom länge och några tårar rann även ner när jag kramade om. Min mardröm är att åka hem nu. Louis strök mig över ryggen och Niall och Liam joinade oss i en gruppkram. Jag hörde fotsteg och förstog att det var Harry. Vi backade undan och jag torkade bort mina tårar. "Vad sa hon?" Snyftade jag. "Hon skällde lite på mig till en början, men tja, ni stannar" Sa han med ett stort leende."Är det sant?" Frågade jag. Han nickade och jag sprang in i hans famn. Jag kysste honom och kramade sedan om Josse. "Vi fick stanna" Viskade jag mot henne. "Det är helt sjukt" Viskade hon tillbaka. Jag kramade sedan om de andra. Även fast den här dagen kommer komma tillslut att jag måste ta farväl, så kom den i alla fall inte idag.
Det är jag ytterligt tacksam för. Att åka nu finns defenitivt inte på världskartan över huvudtaget.

"Babe" Jag vände mig mot Harry som ropade neråt i korridoren. Jag gick fram till honom. "Den här dagen kommer komma någon gång Sara när vi måste säga hej då till varandra och just nu skulle jag aldrig kunna klara det" Sa han. "inte jag heller Harry. London är visserligen knappt 3 timmar med flyg, det är inte så att man kan åka till varandra varje dag som vi kan göra nu när jag bor här, men jag är inte redo att förlora dig så på något sätt måste vi klara det, och inom en snart framtid kanske jag inte ens bor i Sverige vem vet?" Frågade jag. "Vi klarar det för jag älskar dig" Jag tror det var första gången han sa att han älskade mig och det värmdes till i hela kroppen när han sa det. "Jag älskar dig med Harry" Det var sant, och det kändes helt underbart att säga det till honom med. Han böjde sig ner och kysste mig och jag besvarade den.

"HARRRYY" Ropades det. "Kommm och JOOINA" Man kunde på långa vägar höra att det var Nialls röst. Harry sprang i väg mot ett rum. Jag skrattade och gick ut till köket där Louis, Liam och Josefine stog. Man kunde höra fejk stön och jag kollade chockat mot de andra. "vad fan gör de?" Frågade jag. De ryckte på axlarna och vi gick mot rummet. Det var Nialls rum och där låg de tre i sängen och kollade busigt upp mot oss."Vad gör niii?" Frågade Josse. "Tre kant du vet" Skrattade Niall. "OCH NI SA INGET???" Frågade Louis chockat. "Fyrkant kom då Louis, och du med Liam FEMKANT" Skrek Zayn. Louis och Liam hoppade i sängen och jag skakade på huvudet. Självklart skojade de men seriöst konstigare personer får man ta och leta efter. "Vad säger du Harry, var vi bättre en Sara?" Frågade Niall. Jag trodde jag skulle sjunka genom jorden. Jag skakade på huvudet och började gå där i från men jag hörde Harrys svar. "Tyvärr grabbar" Jag skrattade åt honom och gick ut ur rummet och in i köket.
Josse kom också in i köket och vi satte oss mitt emot varandra. "Vad har vi träffat för personer igentligen?" Skrattade jag. "Ja du, det kan man undra" Svarade hon.

Una kapitelo!!, Yey det behövde inte åka hemmmm!!!!!

Det kommer drama framöver people så staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay tuned.


Chapter 18 - Going home??

Saras Perspektiv:

Att vakna av att någon kysser ens kinder ett flertal gånger var inte fel sätt att vakna på. Jag vände mig om och möttes av hans vackra ögon. "God morgon" Sa jag. "Godmorgon" Sa han och log sitt stora och så fina leende. "Sovit gott?" Frågade han. Jag nickade glatt. "Kom nu, annars kommer mamma komma in och skälla på oss för att vi inte gått upp" Jag nickade och kysste honom och ställde mig snabbt upp ur sängen. Jag tog ut ett par jeansshorts ur min väska eftersom det var väldigt fint väder ute. Jag tog på mig min bh under sovtröjan så inte Harry kunde se. Jag drog sedan av mig tröjan och Harry viftade på hans ögonbryn så där sexigt som han brukar göra. "Jävlar vad snygg du är" Sa han. Jag skrattade åt honom och tog på mig ett linne. "Kommer du prins Chaaarming?" Frågade jag. Han skrattade och tog mig i handen och vi gick ner tillsamans. Det luktade bacon och ägg när vi kom ner.

"Oh, vad bra att ni är vakna" Sa Anne. Jag log stort. "Godmorgon föresten" Sa hon. "Godmorgon" log jag. "Gick det bra att sova?" Frågade Des. "jodå, det gick bra" Sa jag. "bra" Sa han. Han ställde fram frukost på bordet och vi började ta för oss. Jag tog en macka och bredde den med smör och la sedan på en skink bit. Sen tog jag bacon och lite äggröra. Det var obeskrivligt gott. "Tack för frukosten" Sa vi båda när vi ätit upp. Vi ställde in disken i diskmaskinen. "Vi måste åka nu" Sa Harry. "vi förstår det, ni får komma tillbaka snart och vara kvar lite längre" Sa Anne. "Självklart" log jag. "det var jätte kul att träffa dig Sara" Sa Des "Detsamma" Sa jag och kramade om honom. Jag kramade sedan om Gemma. "Ta hand om honom, du är en bra tjej" Viskade Gemma i mitt öra. "Jag lovar" Viskade jag. Det värmde det hon sa. Jag kramade sedan om Anne. "Jätte kul att träffa dig Sara, jag förstår varför Harry fallit för dig" Sa hon. Jag log stort. "Tack" Sa jag. "Hälsa killarna sen när ni kommer tillbaka." "Det ska vi" Sa Harry. "Hejdå" Sa vi och gick ut till bilen. Jag hoppade in i framsätet med Harry brevid mig i förarsätet.

"Se vad bra de gick jag sa ju att de skulle älska dig" Sa han. "De var riktigt snälla alltså" Sa jag. "Jag måste få träffa din familj med någon gång" "Självklart" Sa jag och han log stort. Vi åkte raka vägen hem utan att stanna någonstans. Jag gick upp i min lägenhet och han i hans. Vi kysstes öppet men det var ingen där. Så jag gick upp till min och Josses lägenhet. Jag gick raka vägen in eftersom den var öppen. Jag låste dörren efter mig och gick in till köket där Josse satt med huvudet i händerna. "Hey, vad har hänt?" Frågade jag. "Mamma ringde, hon vill att jag ska komma hem" "VA VARFÖR?" Frågade jag. "hon har sett mig över hela internet med Zayn, hon tycker inte det är säkert eller något" Sa hon surt. "Skojar du?" Frågade hon. "Hon ska ringa tillbaka imorgon och då ska hon pratat med pappa och din mamma med" "Oh my god, fan" Sa jag. "Har de sett mig med?" Frågade jag. Hon nickade. "Helvete" Mumlade jag. "Fast du, vi vägrar bara komma hem, vad ska de göra liksom?, du är över arton så det är ett större problem med mig men mamma skulle aldrig låta mig åka hem själv. Vi löser det, jag åker inte" Sa jag. "Inte jag heller" Sa hon. "bra" sa jag och log stort. "Föresten killarna vill att vi kommer över sen" Sa hon. "jasså, varför?" Frågade jag. "De har ordnat taco kväll" Sa hon. "Kuul" Sa jag. Hon nickade. "Hur gick det hos hans familj då?" Frågde han. "Det gick bra, de var helt underbara" Sa jag. "Vad bra då" Sa hon.

*

Timmarna gick och jag började göra mig i ordning för kvällen. Jag hade precis duschat. Jag tog på mig en free bra för mitt linne var väldigt uringat på sidan. Sen tog jag på mig ett par trosor och shorts. Jag fixade håret och sminkade mig."Är du klar?" Frågade Josse och kom in på mitt rum. "Japp" Sa jag och vi gick ut till hallen. Jag satte på mig mina svarta Jeffery Campell och sedan gick vi ut från lägenheten tillsamans. Vi slog koden på killarnas lägenhet och gick upp i trapporna för att komma till deras. Vi knackade på på Harrys, Nialls, och Zayns lägenhet för det var där vi skulle vara. Niall öppnade. "Välkommen ladys" Sa han och jag skrattade. "Tack du". Skrattade jag. Vi gick in och det luktade tacos. Niall gick in i köket och ställde sig mellan Louis och Zayn. "Kolla vad jag kan" Sa Harry och jag skrattade åt honom. För det var inte dirrekt imponerad. Louis höll på med vispen på Zayns bröst och jag skrattade åt de. Lou var alltid så.. Ja, konstig."Just det klarade du testet Sara?" Frågade Liam med ett brett leende på läpparna. "jag vet inte, man får väl hoppas" Sa jag. "Hon klarade det verkligen" Sa harry och jag log mot honom. "Maten är klar nu" Sa Harry och alla gick och tog för sig och satte sig sedan vi bordet. "Tyckte du om Familjen styles då?" Frågade Louis. "De var helt underbara" sa jag. Och de andra Awwade. Jag skrattade och tog en tugga av min tacos. "Föresten, min mamma ringde idag" Började josse. Onej. "De vill att jag och Sara ska komma hem-" Harry spottade ut maten av chockelse. Zayn kollade med stora ögon mot Josse. "Vänta va?" Frågade han. "Ta det lugnt, de har sett oss med er, och jag med Zayn och hon med Harry, Hon tycker inte det är säkert eller något, jag fatta inte riktigt, men vi tänker inte åka hem vare sig de vill eller inte, så mamma ska i alla fall ringa tillbaka imorgon." "Ni får seriöst inte åka hem" Sa Niall. "Vad gullig du är då" Sa jag och kollade gulligt mot honom.

Vi kollade sen efter maten på film och nästan alla somnade. Förutom jag och Harry. Han hade inte varit sig själv på hela kvällen. "Vad är det babe?" Viskade jag. "Snälla du får verkligen inte åka hem" Sa han. "har du tänkt på det hela kvällen?" Frågade jag. "Jaa, jag kommer inte klara mig om du åker hem." "Ssh, jag ska inte hem, inte på ett tag, jag lovar dig" Sa jag och kysste honom. "Var lugn nu okej?" Han nickade och jag la mitt huvud på hans bröst. Som de andra så somnade både han och jag med i soffan.


måååste de verkligen heeem???? :oo

JAG HANN MED ETT KAPITEL!!! YEY. Komentera ;)


Chapter 17 - Meeting Styles Family.

Saras Perspektiv:

"Ja det vill jag, men är du säker på att de kommer gilla mig då?" frågade jag. "Självklart" Svarade han och kysste mig på pannan. "Sover du här?" Frågade han. "Ja" Svarade jag och log. "Bra, kom då min sköna" Han lyfte upp mig och gick in med mig till hans rum. Han stängde dörren med hans fot och la mig ner i sängen. "Kommer du någonsin sluta att bära på mig?" Frågade jag. "Nae" Flinade han och jag suckade. "Du kommer få problem med ryggen om du inte slutar" skrattade jag. "Du väger inte särkilt mycket, så jag skulle kunna bära runt på dig heeela tiden och då menar jag hela tiden" Sa han. "du är hopplös" Sa jag och låtsades spela tjurig. "Du är så grymt söt när du gör så där" Skratta han. "Jaja, får jag låna en tröja av dig?" frågade jag. Han nickade och pekade på hans garderob. Jag tog ut någon stor svart tröja som nästan gick ner till knäna. Jag drog av mig de andra kläderna och satte på mig tshirten och gick sedan in till Harry igen. "God natt babe" Sa han och kysste mig. "God natt snygging" Sa jag och kysste honom tillbaka. Han la sin arm över mig och denna natt somnade jag även tryggt.

*

Vi skulle nu sätta oss i bilen och åka i väg till Harrys familje hem Holmes Chapel. Jag var grymt nervös eftersom jag skulle träffa hans familj för första gången, men om jag hade turen med mig skulle det nog gå vägen. Vi hade varit hemma hos mig och josse innan och hämtat grejer eftersom vi skulle sova där en natt. Vi började att åka och det skulle ta ett tag och åka dit. Vi stannade också på mcdonalds på vägen så vi kunde få något i magen. Snart så åkte vi upp mot en liten uppfart och det var då jag kände hur nervös jag blev. Tror jag aldrig riktigt känt mig så nervös i hela mitt liv.  "Hey det kommer gå bra" Sa Harry bettryggande. Vi gick upp mot dörren och Harry ringde på. "ååh du är hemma" Sa en ganska ung kvinna som var harrys mamma. Harrys mamma kramade om Harry länge. "Och du måste vara Sara, Harry har berättat väldigt mycket om dig kan jag tala om, Jag är Anne" Sa hon och räckte fram handen. Jag blev generad av att han pratat om mig. Men räckte fram handen och skakade den. "sara" Sa jag när jag skakade den.

"kom in" Sa Anne. Harry kramade om en man som jag antog var hans pappa Des. Sen gjorde han lika dant med en tjej som jag antog var hans syster Gemma. "Du måste vara Sara, jag är Gemma, harrys stora syster" Sa gemma. "Ja det är jag." skrattade jag. "Trevligt och äntligen träffa dig" Sa Des och skakade min hand. "Detsamma" Log jag.

"Maten är snart klar så ni kan väl gå upp med era väskor på ditt rum först Harry?" Frågade hans mamma. "Jo visst" Svarade han. Som en gentleman tog han min väska med och trippade upp på övervåningen. Hans rum var inte vad jag hade förväntat mig av honom. Jag trodde det skulle vara stort men det var det inte, det var ett blått rum med en ganska liten säng. Jag gick runt och kollade lite i rummet men min blick fastnade på ett kort. "Är det där du?" Frågade jag och pekade på ett foto."Japp, jag och min syster" Svarade han och la armarna runt min mage bakifrån. "Du var jätte söt när du var liten" sa jag. "Nu då?" Flina han. "Sådääär" Flina jag. "Fast nu är du grymt snygg dock" Sa jag och hans leende blev större när jag vände mig om. Han kysste mig mjukt och la handen i nacken på mig. "Kom" sa han och tog min hand. Jag följde efter honom och vi gick ner på nedervåningen. "Harry kan jag inte få ta ett kort med dig nu när du äntligen är hemma?" frågade Anne. "Visst mamma" Sa harry och gick dit. Gemma tog ett kort på de och de såg så gulliga ut när hans mamma höll om Harry."Maten är klar nu föresten" Sa Anne. Alla satte sig till bords jag brevid Harry och Gemma. "Så du kommer i från Sverige?" Frågade Anne. "Ja det gör jag" log jag. "Är det bra i Sverige då?" Frågade hon. "Jovars, men det är väldigt tråkigt i gemfört med London" Sa jag. "Du hade gått ut skolan va?" Frågade hon sen. "japp, lite mer än ett år för tidigt eftersom jag blev hemskolad" Sa jag. "Hur träffades ni då?" Frågade Anne och som tur var inte frågan riktat mot mig. "på en fest" sa Harry. Vi träffades ju dock på en klubb men Harry ville nog inte tala om det vilket jag kunde förstå.

*

Klockan började dra sig mot Elva på kvällen, vi hade suttit ute och pratat på altanen hela kvällen. De var verkligen underbara hans familj, det var länge sen jag träffat så snälla människor. "Ska vi gå och lägga oss?" frågade Harry mig. Jag nickade. "sov gott nu då, och sov inte bort hela dagen imorgon så jag hinner få träffa er imorgon med" Sa Anne. "Jag lovar mamma" Sa Harry och pussade henne på pannan. "Sov gott ungdomar" Sa Des. "Sov gott" Sa vi och gick upp på övervåningen. Vi bytte om sen gick vi tillsamans in på toaletten för att borsta tänderna.

Det gick inte så bra för Harry för han försökte hela tiden säga eller sjunga något medans han borstade sina tänder, vilket var rätt kul för han lyckades verkligen inte på något sätt. Jag skrattade åt honom för det såg verkligen fult ut. Snart var vi klara och gick för att lägga oss. Han kysste mig och den blev snart större och större och intensivare och intevsivare. Snart övergick den till hångel och Harry började dra i min tröja med jag stoppade honom. "Vi kan inte, vi är hos dina föräldrar" "Kom igen, snälla de hör oss inte" Sa han. "Tänk om de gör det jag kommer skämmas ihjäl då" "Okej" sa han och kysste mig godnatt och snart somnade jag i hans famn.


Komentera folks... Hinner jag ett till idag? ;)


Chapter 16 - Meet my family?

Saras Perspektiv:

Jag blev överlycklig av det han sa. Han gillade mig. Harry gillade mig. "Harry, du behöver inte vara orolig, jag har fallit för dig också, jag blir aldrig kär, men du är något speciellt undantag" Sa jag och hans leende blev väldigt stort.

This isn’t my first fanfic but the first one I’ve ever published on tumblr. let me know what you all think. Thank you xHarry Styles is to go on his World Tour with his band but hates leaving you, his girlfriend, of 9 months alone, with all that’s happened to you already. Your ex-boyfriend is a criminal and will do anything to get you back, your mother abandoned you & your father and wants all your money, and your best friend made up lies about you in school. He is the only thing you have aside from your dad. Their passionate sex life and sassy insults make this a must read fanfic! Sexual content in every part! Enjoy, babes!~*~“Hazza?” “Darling?” You smile into his shoulder. Oh, how you loved those endearments. He would never know how greatly you appreciated how respected and cared for you were. Your heart swelled at his touch. His smile bringing you to pieces from how absolutely overwhelming it was. His green orbs piercing your soul everytime he looked in your eyes. You and Harry met at an enchanting and unforgettable night at one of his concerts in New York, two months after your eighteenth birthday. You had heard of One Direction and listened to some of their songs but didn’t know them very well, except that they were incredibly breathtaking. Your father worked for Sony Music industry. It was the summer of 2013 and you had to tag along with him to work after your mother left you and your dad to themselves. She was selfish, and you swore you’d never cry for her again. *flashback to summer of 2013*You sat with one leg under the other one on the comfortable plush green sofa in the lunch lounge. Your headphones were in, while Coldplay blasted on your phone.Under the music, you heard a faint “Excuse me” You looked up at the voice and was blown away at the man who was speaking. He had olive skin, black slicked hair, and a red varsity jacket. He flashed you his pearly white teeth and gleamed down at you. “I’m Zayn.” Why was this gorgeous man speaking to you? You thought.“I’m Y/N.” You yanked your headphones out of your ears and threw your iPhone on the couch and quickly stood up. “It’s a pleasure to meet you, Y/N.” He grabbed your hand, his brown orbs never leaving yours. You couldn’t stop the smile that slid onto your face. Smooth, you thought. “Is there anything I can get you, Zayn?” You asked politely, trying to contain your anxiety. “Nothing at all, love. I was just introducing myself. Such a beautiful gal like yourself shouldn’t be sitting all by herself. I thought I’d-” He was cutt off when a blonde haired being shoved him out of the way and replaced Zayn’s hand that was holding yours, with his. “I’m Niall.” You bit your lip and hid a smile. He too was gorgeous. Those mesmerizing blue eyes felt like they were boring into your head. “I’m Y/N.” You flashed him your best smile. All the while, Zayn groaned on the floor, after his shove. “Babe!” You heard a deep male voice yell from the other side of the room. You whipped your head to the door and was taken aback from the male’s appearance. God, what have I done? You pleaded inwardly. Was God punishing you by introducing you to the most beautiful human beings he could find?“I’m Louis! Your name, babe?” His smirk knocked you off your feet as he brought you in for a hug. His muscular chest warming you from the inside out. For the third time, you said your name, and Louis smiled. “I’m sorry if any of these idiots have bothered you.” Louis’s thick accent made your knees wobble. Zayn took your waist and sat you down next to him. His head almost three inches from yours. You could smell his manly cologne and secretly inhaled deeply. He smelled amazing.“Are you guys annoying her?” Another British accent came from the door, this time, when you looked, there was shaggy haired beauty leaning against the wall. He smiled and walked forward. Unlike the others, he smiled sweetly and said, “I’m Payne. Liam. Payne. Liam Payne.” Niall, the blonde one, scoffed from the other side of the couch, “Nice, James Bond. Real nice.” He rolled his blue eyes and laughed annoyedly. “I wasn’t annoying her, Zayn and Niall were the ones that attacked each other for her. Immature enough?” Louis walked over and flicked Zayn in the ear, which started a flicking war between the two. You laughed at how ironic the situation was. They acted like children fighting for a toy, yet they looked so mature and manly.“If it isn’t little Harold? Here to take her from us, now aren’t you?” Zayn asked the male standing outside of the door. Zayn was in the way so you couldn’t tell who it was. You turned around to answer Niall who asked where you were from.“Y/nationality.” you said, but Niall’s eyes weren’t on you but on a figure to the right of your head. His annoyed expression made you curious so you turned.When his eyes met yours, his cheshire smile fell, and he squinted ever so slightly. His full pink lips parted and you heard him suck in his breath. The room fell silent. His curls matted to his forehead from the little perspiration. He stopped in his tracks and looked at you up and down, from where you were sitting next to Zayn.Zayn, Niall, Louis, and Liam all groaned loudly, ruining the moment. You snapped from staring into his mysterious green eyes and looked around at their pissed off faces. They all sighed and left the room, patting the unknown male on the back as they exited the mint green colored lounge. He was beautiful. You thought you had just about seen everything after seeing the four other boys. This man was beyond anything you’d seen. Tall and muscular, he stood about three feet from you, staring at you, not uttering a word from his god made lips. You grew the necessary balls and stood up, swallowing your pride. “Hello.” You whispered, taking a small step towards him. He stayed frozen. His green orbs now taking you in completely from the tip of your head to the tip of your flats. “I’m… I’m Y/N.” Nothing. You took another step forward, but stopped once he let out a deep breath. His large hands came up to his head as he shook his curls in a nature you’d never seen before. He looked back up at you after he finished adjusting his hair. You giggled at how cute he looked as he did. The first time you ever saw him smile, your stomach felt like it did somersaults and flips. Your toes curled from the feeling he gave you. His eyes lit up as you smiled back.*back to present*“I don’t want you to go.” You mumbled into his neck, inhaling the scent that made Harry, Harry. His arm came around you and he began to brush his fingertips lightly over your bare back.“I don’t want to go, baby.” He sighed, closing his eyes.“But you have to.” Your face lifted from the crook of his neck, which smelled oh so heavenly, and looked at his face, scanning for any sign of discomfort. You didn’t want him leaving you like this. Not like before. Not while you cried your eyes out on his shirt. Not this time. This time, you’d wait until he at least closed the door.“I miss you already.” He flashed his green eyes at you. His eyes made their way down to your lips, and there he stared for a while until you grabbed his curls in your hands and gently pushed his face to yours. The kiss tore your heart. This kiss had a different edge to it. It wasn’t like the others you two had shared before. He was cautious. You groaned into his mouth. “Harry, stop holding back.” You said once he pulled away. Your brow furrowed in despair. He shook his head, closed his eyes, and turned facing the other way. Your hands stayed on his chest, half your leg wrapped around his bare legs. You took this position to your advantage and swung both naked legs over his waist. You tried to ignore his thick length on your thigh for a moment, because you really needed him to hear this.You took Harry’s perfection of a face in your hands and made him open his eyes, when he did, you spoke with such passion and intensity, that your voice cracked at times, “Harry. Of course I’ll miss you. And I know you’re going to miss me. We knew this would come. We knew this would be difficult. There would be tears, you said when you asked me out. There will be love and passion, you said as well. Harry, I want you to remember that this is hard for me too. I don’t want to Skype with you. I don’t want you to have to check in every time you leave a new city, I want you to be here, next to me, like you are now, where I can lay with you until the sun sets high in the sky in the morning the next day.” You pecked his lips lightly, waiting for his response. When none came, you parted and looked at his face. His face was unreadable. It was a mixture of lust, sadness, love, and something else. “Say something!” You demanded.“Babe, it’s hard for me to think properly when your naked frame is straddling my body like this.” That cheeky smirk you adored made its appearance on his beautiful face. “You’re an idiot, you know that?” You laughed and rested your head back down on his chest, your body not moving from atop him. “But you love this idiot, don’t you?” The smile in his voice was evident. Smug bastard, you thought, and smiled slightly. The vibrations from his voice were carried throughout your body, until they reached your groin area. The moan that escaped your lips was involuntary, so when you heard Harry chuckle, your face beamed from embarrassment. Fuck. You wanted him again after just fucking him. The things this man did to you would remain clueless to you. “Already, Y/N?” Harry chuckled again, this time louder, and much cockier. You lifted your head, your brow furrowed, and your bottom lip sticking out a little from your frustration. “I don’t find it any funny.” Harry winked and brought your mouth back down to his in another passionate kiss, this time, he wasn’t holding back. His tongue licked your bottom lip for access into your mouth and you gladly accepted. You loved the feel of his soft tongue, and not just in your mouth. Your face grew hot from this thought and somehow Harry felt the embarrassment on your face and pulled away. “Something the matter?” He smirked.“Don’t stop.” You whispered, knowing that was the only way of getting out of the question. He quickly continued his actions with his mouth, as your tongues battled for dominance. A few moans filled the room after a few minutes of kissing. Harry apparently wanted more but was not pushing for it. His erection had been resting on your thigh for the past three minutes but he did nothing about it.“Babe,” you moaned as he flipped you over, “Touch me.” The plea was just enough for him to be motivated into taking it further. His large, soft hands reached in between your legs and caressed your dripping clit with his finger. You moaned louder into his mouth. He continued to rub you for another few minutes. “You’re taking too long, hun.” You flipped Harry so you were straddling him again and began to kiss his perfectly shaped jaw line. You licked from his jaw to the crook of his neck, where your head lay a few minutes ago. Beneath you, his dick twitched at your thigh and you couldn’t help but giggle.“Already, Harry?” You mimicked him, as he said earlier to you. Harry growled at you and sighed loudly. “Get off.” he said.You retracted from his neck where you were leaving love bites. “What? Why-” Before you could finish, Harry flipped you over onto your back and began to caress your bum softly, lightly smacking it here and then. “Oh god. Yes, Harry.” Your moans were muffled from the pillow under you, but you were sure he could hear how wonderful you felt when he pleasured you this way. He said nothing while he plunged his wet cock into your ass. “You’re. So. Tight.” He said with every thrust. “Keep going. Harry. Oh my god. Yes.” You moaned in complete bliss. Your eyelids shut closed as you felt your stomach knot from the intensity of his body. You took your hand from underneath you and placed it in between your folds, playing with your folds as Harry shoved his cock in you a few more times.“Harry!” You screamed in pleasure. The feeling of his big cock inside of you, while you played with yourself sped your breathing rapidly. He moaned from in back of you, and his moans mixed with yours made the moment even hotter.“Babe. I’m gonna…” Harry groaned. You nodded your head into the pillow, signaling you too were on the verge of cumming. “Hold it.” He pleaded, and this time thrust into you with much more force.With every thrust, your pussy became wetter, the feeling in your stomach growing, and your moans increasing in sound. You loved the way his pleasurable groans and your soft moans were almost in sync every time you made love. That was just another example of how perfect you two were.“I’m cuming, Y/N.” You felt Harry’s breath on your back as he sped his rhythm. His breath tickling you and increasing the wetness between your folds. “Oh my god. Yes, Harry. Baby, cum inside me. Please.” You reached your climax at the same time as he thrust one last hard time. When you both orgasmed, both screaming each other’s name into the large room, the screams of pleasure bounced off the walls and felt as if they surrounded you both. Harry didn’t stop rocking his body onto yours, he just slowed down to where he didn’t have to be on his knees and just layed on you, moving his pelvis up and down. When he finally pulled away, you turned to face him and kneeled at his groin. You licked your lips, taking in his large cock. The look of his cock after fucking you was probably the most beautiful thing ever. This eighteen year old would be the death of you. It was tinted red, and his veins were popping out from either side. With one last lick of your lips, you brought his length into your mouth, taking his dick in your mouth and swallowing the remains of the cum that didn’t go inside you. The thought of a piece of Harry inside of you made you smile, and he looked down at you, with a mixture of lust and confusion. Once you were done, you fell back onto the pillows, Harry after you; both exhausted from your past actions. “Go to sleep, princess.” He kissed your forehead. Harry’s lips were unusually cold, given that you two were just in a heated moment. But you loved how everything about him was odd yet so perfect. Between the sheets, he placed one hand over your stomach, and the other underneath your head. Your head found its acclaimed place in the crook of his neck and you began to doze off into a peaceful sleep, where no tours existed, no hate, no pain; just Harry and you. ~*~Feedback is encouraged! Thank you for reading, my pretties! I hope you enjoyed. Part 2 will be posted if I get enough notes ((: xx-N hazzasoneandonlymofo

"Nu tänker jag kyssa dig" Sa han. "Gör det" Sa jag och han kysste mig och en sådan passionerad kyss har jag aldrig varit med om. Medans vi fortfarande kysstes bärde han upp mig och gick med mig till sängen. Han la sig över mig och kysste mig länge. Han började fippla med min tröja. Han drog den över huvudet så jag låg i bh under honom. "Vet du hur vacker du är?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Det vackraste jag sett" Sa han och jag satte för mina händer för ansiktet för jag började rodna. Han tog bort mina händer. "sluta du är söt när du rodnar" Flinade han och jag skakade på huvudet. "tro mig" Sa han och böjde sig återigen och kysste mig. Han la sig över mig men inte med hela hans tyngd.

Han började knäppa upp min knapp på mina byxor medans han kysste mig. Kyssen började snart bli till hångel men vi avbröt snabbt när vi hörde dörren öppnas. "Shit" Mumlade jag och drog på mig tröjan. Harry ställde sig också upp och vi gick ut ur hans rum. Där stog Liam, Louis och Niall. "Så vad har ni gjort då?" Frågade Niall. "Inte mycket" Sa jag och kliade mig i nacken. "Ser det" Sa liam och pekade mot mina byxor. Jag böjde mig ner och fick se att jag inte knäppt mina byxor. Fuck. Helvete. Jag skämdes så himla mycket så jag vände mig om och knäppte de och gick sedan in på toaletten.

Jag vågade inte gå ut. Jag skämdes något fruktansvärt. "Babe kom ut" Harry knackade på dörren. Jag öppnade dörren åt honom så han kunde få komma in. "Varför gick du in här?" Frågade han. "Förstår du hur pinsamt det där var?" Frågade jag. "Äsch, kom igen babe de skämtar bara de kommer inte säga något, snälla kom ut?" frågade han och strök bort en hårslinga som täckte mitt ena öga. Han kysste mig mjukt. "Okej" suckade jag och gick ut. De satt i vardagsrummet och vi gick dit. Harry satte sig i fotöljen och jag var på väg mot soffan men Harry drog snabbt ner mig i hans knä.

"Så gulligt par ni är då" Sa Louis och låtsades torka en tår. "Hon gör oss gulliga" Sa Harry och jag rodnade återigen. Jag borrade ner mitt ansikte i Harrys bröst och de andra skrattade åt mig. "Du vet, du har verkligen förändrat Harry Sara, du borde vara stolt" Sa Liam. "Jasså?" Frågade jag och kollade mot Harry. Han ryckte på axlarna. Jag kollade finurligt på honom för att få reda på vad Liam menade, men det skulle jag nog ändå få reda på. "Nae, ska vi låta turdruvorna vara, som vi gjorde med de andra?" Frågade Niall. "Var ni hos oss+" frågade jag. "Japp, men Zayn och Josse höll bara på med varandra så vi stack" Sa niall och skratta. "Vi drar över till våran lägenhet då?" Frågade Louis. "Japp" Sa både Niall och Liam.

"Ni kan ju fortsätta vad ni ju nu höll på med" Sa Niall och blinkade med ögat innan han gick ut ur vardagsrummet. "Hejdå" Sa de. "Hej då" Svarade vi. "Föresten jag vill fråga dig en sak" Sa han. "jasså vad är det då" Sa jag och kollade på honom. "Jag ska till min familj imorgon, har inte sätt de på länge och undrar om du vill följa med, vi stannar bara en natt?" Frågade han.


Vad svarar hon?+ ;)


Hej läsare!

Tack för att ni stannar kvar även fast uptaderingen är usel. Det blir bättre och jag börjar skriva nu så får jag se om jag hinner få ut det ikväll! ;)

Chapter 15 - I Like You

Harrys Perspektiv:

Jag kom hem från Sara och gick raka vägen in i duschen. Jag gick sedan in i garderoben och drog på mig nya fräsha kläder. Jag gick ut ur rummet för att kika om någon var hemma, jag hade rätt eftersom både Zayn och Niall var hemma. "Har du haft kuuuul hos Sara?" Frågade Zayn och vickade på ögonbrynen. "Du och Josefine har också haft kul ser jag" Och blinkar tillbax han blev tyst och jag skrattade åt honom. "Är Liam och Louis i deras lägenhet?" Frågade jag. "Nae, de är på gymmet men vi palla inte följa med" Sa Nial och skratta. "jaha" Svarade jag. "Meeen" Började jag. "Sara kommer ikväll såå.." "Okej, vi ska inte störa" Sa niall och jag log nöjt och sa tack.

*

Kvällen var snart inkommen och jag hade serverat mat på bordet, och tänt mycket ljus. Det var nu det gällde. Jag skulle säga sanningen. Jag var nervös, tänk tänk om det inte var lika dant från hennes sida, vart skulle jag ta vägen i sådana fall?. Ringklockan hördes och jag kände hur nervös jag blev. Jag svalde och gick lugnt och sansat till dörren. Jag öppnade dörren och där stog hon vackrare en vanligt om det äns är möjligt. "Hej" Fnittrade hon. "Hej" log jag. "Kom in" Sa jag och tog henne i handen. Hon tog av sig sina skor och jag ledde henne in till köket och hon stog med öppen mun när hon fick se vad jag hade gjort. "Har du verkligen gjort det här själv?" Frågade hon imponerat.

"Ja, det har jag" Sa jag. "du hade verkligen inte behö-" Jag avbröt henne. "Men jag ville" Sa jag och kysste henne på kinden och hon fnittrade till och kollade ner i golvet, hon var så grymt söt när hon gjorde så. Jag drog ut stolen så hon kunde sätta sig sen satte jag mig på min och vi började att äta. Det var ingen komplicerad mat jag hade gjort, pasta bologneze men det fick duga. Hon verkade gilla det i alla fall. "Var det gott?" Frågade jag. "Jätte gott" Log hon. "bra" Sa jag och hon skrattade till lite."kom" Sa jag ióch tog henne i handen. Jag ledde in henne till ett rum hon inte varit i. En liten mini studío. Jag satte mig på pallen och drog upp gitrarren. Hon satte sig mitt emot mig och jag började sjunga på låten vi skrivit, "What makes you beautiful" fast en akustisk version. Hon log under hela låten jag sjöng och om jag inte såg fel kunde jag se en tår bildas i hennes öga.

"Du sjunger väldigt vackert, det var första gången jag hörde dig sjunga, på riktigt då, eller jag vet inte vem det var elle-" Jag avbröt henne denna gången med. men inte på samma sätt utan jag pressade mina läppar mot hennes i en passionerad kyss. vi avbröt kyssen och kollade in i varandras ögon, det var dags nu. "Sara, jag vet inte riktigt hur länge vi känt varandra, men det känns som jag känt dig i en evighet, och jag faller för dig, så jävla hårt rent ut sagt, jag gillar dig skarpt mycket, och jag hoppas verkligen du känner lika dant, annars så vet jag inte vart jag tar mig till."


Jag suger...

... På att upptadera, men men har haft mina anledningar. Men jag går i alla fall ut grundskolan nästa veeecka!!! Exited. Har typ inte ett skit inplanerat på sommarlovet, men eftersom jag går ut nian så har jag en massvis med klassgrejer denna vecka som kommer så vet ifan hur det kommer se ut med kapitel men det lär ju visa sig, men ett kapitel kommer upp idag i alla fall! :D YEY!


Chapter 14 - Your turn.

Saras Perspektiv:

Att vakna upp brevid en person man verkligen gillar på en morgon är verkligen bäst. Igår hade vi inte gjort så mycket, vi hade kollat på film. Vi hade också kyssts lite fler gånger, men inget mer. Men jag var tvungen att säga det idag, att jag gillar honom. Jag struntar helt och hållet om han är känd eller inte. Han kanske inte gillar mig tillbaka på samma sätt, men jag måste bara säga det. Känslan av att han inte skulle göra det skulle göra mig helt förkrossad. Jag låg och tänkte ett tag tills Harry skulle vakna. Till slut gjorde han det och vände sig om.
Det första han gjorde var att kyssa mig och jag kunde inte låta bli att rodna. "Godmorgon, när vaknade du?" Frågade han. Hans helt sjuka sexiga morgonröst får mig helt galen. "Godmorgon, vet inte, ganska länge sen" Sa jag. "Varför väckte du mig inte då?" Frågade han. Jag rykte på axlarna och han skratta och kysste mig på pannan innan han reste sig upp.

Han gick in på toalleten och då passade jag på att dra på mig ett par jeans och en magtröja. Han kom ut i sina kalsonger och kollade sådär sexigt som bara han kan. "Ta på dig något, seriöst" Skratta jag. Han skrattade med och drog på sig gårdagens kläder eftersom han inte hade tagit med sig extra. Vi gick ut i köket och snart kom Josse ut med. "var var du igår?" frågade jag. "Med Zayn, jag kom hem inatt" Sa hon. "Jaha okej" Skrattade jag. Harry satte mig brevid mig när vi tagit frukost och han läste tidningen samtidigt. Helt plötsligt så peta han på mig och pekade på tidningen. När jag såg rubriken så börja jag skratta lite. Nu var det hennes tur.

"Har du sett tidningen, nu är det din tur hun" Skrattade jag och visade Josse tidningen. Hon kom imot mig och vi började läsa artikeln och kolla på bilderna.

 

Zayn Malik, också hittat kärleken?.

Vi har sett Harry ute med någon tjej, och nu Zayn. Börjar grabbarna hitta kärleken, äntligen?.
Igår sågs Zayn ute med någon tjej. Hon sägs vara kompis till den tjejen Harry var ute med och att de var de som var me på deras lilla semester. Vad det här än betyder så hoppas vi att de är lyckliga, men betyder detta att Niall är den ända som är singel i One Direction nu?.

Hon tog sig för huvudet. "Om våra föräldrar ser det här, fattar du vad rökta vi är?" Sa Josse på svenska. "jag vet" Sa jag på svenska. Harry kollade oförstående på oss och jag skratta bara. "Vad sa ni`?" Frågade han. "inget" Skrattade jag och kysste han mjukt på kinden. "Vill du komma över till mig ikväll, vill hem och fräsha till mig lite?" Frågade han. "Jo visst, jag kommer" Log jag. Han log nöjt och kysste mig innan han gick ut för lägenheten.

"Så ni är ett par nu?" Frågade Josse uppspelt. "Jag veeet inte" Suckade jag. "Joo, Harry gillar dig ju, det ser man ju" Sa hon glatt ."Hur ser man det?" Frågade jag. "Men är du galen, det ända han tittar på är ju dig, man ser det i hans ögon, så fort du är i närheten så blir hans ögon helt annorlunda, jag lovar han gillar dig" Sa hon. "Jag får hoppas på det, för jag gillar honom, grymt mycket.

Awww.... :)
Om några kaaapitel guuyyss då kommer det häääända saker eller vet inte exakt hur många kanske lite fler, menmen får se :)

Kooooommmmentera :)


RSS 2.0