Chapter 17 - Dancing in the louge

Harrys Perspektiv:
 
Hon stod bara där och sa inte ett ljud. Hon kollade bara chockat på mig. Det bankade på dörren och låstes sedan upp. "Gå över till eran buss nu, vi måste åka" Simon var arg. Varför vet jag inte, men jag hade ingen lust att veta heller. Jag begav mig snabbt ut och in i våran buss. Jag satte mig på soffan brevid Niall och Marissa gick in i badrummet och låste efter sig. Jag suckade. "Vad är det som händer?" Frågade Zayn. "Inget" sa jag och la mina armar i kors. "Verkligen inte" Sa Louis ironiskt. Jag himlade med ögonen.
 
*
 
Vi var framme i Ungern och just nu var det Marissa som repade. Vi hade inte sagt ett ljud till varandra vilket gjorde mig frustrerad att hon inte sa något. Jag och grabbarna satt och kollade på henne när hon repade. Hon var jävligt snygg alltså. Jag hade även berättat för killarna att jag skrivit en låt till henne, och att hon hade kysst mig. Det var det ända jag sagt. Jag kollade på Marissa när hon gjorde rörelser, och allt blev ju bara bättre när hon inte hade särkilt mycket kläder på sig på scenen heller. Hon gjorde någon rörelse där hon såg jävligt sexig ut och jag kunde inte låta bli att bli lite förvånad och klistrade mina ögon på henne. Louis skrattade åt mig.
 
 
"Hon är så jävla snygg" Sa jag. De skratta.
 
Marissas Perspektiv:
 
 
Eftersom vi inte skulle ha själva konserten förns imorgon så drog jag på mig mjukisbyxor och ett linne. Jag gick sedan ut ur turnebussen igen och inte i arenan. Jag passade även på att signera och ta kort med fans som var utanför huvudigången. Så jag gick en omväg för att kunna ta kort med de. De började skrika när jag kom och jag skrattade. Jag hade Mark bredvid mig så det var ingen fara. "Heej" Sa jag. "Oh my god, Marissa kan jag få ta ett kort med dig?" Skrek någon tjej. Jag nickade och gick fram och ställde mig brevid henne. Det var kanske tjugo personer. Jag tog kort med alla och alla fick en varsin autograf. "Hälsa Harry" Sa en. "Det ska jag" Sa jag och skratta. "Hej då" Sa jag och vinkade till de. De vinkade tillbaka och jag gick in i arenan.
 
Simon pekade på ett rum där jag förstod vart alla då var. Jag hörde hur det sjöngs i rummet och jag rynkade pannan och när jag kom in så stod alla killarna  toppless och sjöng förutom Louis som hade kläder på sig. Zayn och Niall stod i kalsonger och jag kollade chockat på de. Lou stod och skratta och Emma satt ner och filma. "vad fan" Sa jag. "Du kan ju vara med och sjunga" Sa Niall. Jag skratta. "Nej tack." sa jag. Harry kollade på mig och jag vek bort min blick. Jag visste inte hur jag skulle ta det som Harry hade sagt i bussen igår.
 
 
Jag tog också upp min telefon och började filma de. "Jag kommer lägga upp den här nu" Sa jag och börja filma. Det började sjunga på One Thing. "Cause you got that one thing" Sa de och alla pekade in i mobilkameran eller på mig jag vet inte riktigt jag skratta. De kom var och en fram till kameran och gjorde något moves. Jag kunde inte sluta skratta. De sprang runt i lougen som små barn och Niall räckte ut händerna till Emma så de började dansa. "Herre gud" Sa jag och kunde inte sluta skratta. "Så jag tar kameran" Sa Louis och jag gav den till honom. "Så Harry ta din tjej nu så ska vi se vilket par som kan dansa bäst" Sa Louis. Jag gjorde det för kamerans skull. Harry la en hand på min svank. "Vi ska med vara med" Sa zayn och ställde sig i tangoställning som mig och Harry. "Okej börja" Vi alla gick runt och snurrade. Jag var inte beredd på att Harry skulle svinga upp mig i luften så jag hamnade med min mage på hans ena axel. "aaah" Skrek jag medans jag skratta. Han släppte ner mig till slut. "Okej Lou, nu får du bedömma vem som vann" Louis gick med kameran när hennes ansikte. "Jag säger att Zayn och Liam..... Förlora" Sa hon och de trodde säkert hon skulle säga vinna. Jag skratta åt deras miner. "Och de andra kom på delad första" Sa hon. "wwooo" Sa jag och skratta. Louis stängde av kameran och det blev genast pinsamt. "Amen, Lou, Niall, Emma, Zayn och Liam jag skulle behöva prata med er, så kan ni komma ut lite" Sa Louis och jag spände mina ögon mot honom. Nu var jag tvungen att prata med Harry.
 
 
 
Ett litet random kapitel hehhe. Aja komentera lovies.
 

Chapter 16 - Interview

Harrys Perspektiv:
 
Jag kunde inte riktigt fatta vad som just hände. Hon hade kysst mig. Hon hade sprungit iväg. Så långt hade jag förstått. Men det jag inte förstod var varför jag inte stoppade henne.Men nu var det försent, för hon sov lika så som alla i bussen förutom jag. Jag kunde inte sova. Det ända jag tänkte på var henne, hur hon kysste mig. Jag blev själv förvånad, då jag visste att hon verkligen inte tyckte om mig på det sättet, hon gjorde väl antagilen inte det då hon sprang i väg heller, men ändå, hon gjorde det fortfarande.
 
*
 
Jag hörde hur det bankade på dörren. Jag suckade högt och ljudligt. "Grabbar och tjejer, upp med er nu. En intervjuv som blev bokad i morse ska ni på om en timme, så upp och fixa er, och kom till Lou i sminket sen Marissa" Jag suckade. Jag hade ingen ork att gå upp. Så trött som jag var. Jag låg kvar lite men sen kom jag ihåg gårdagen. Jag satte mig snabbt upp och skulle prata med Marissa. Jag drog undan skynket vid min säng. Jag ser hur Marissa vänder sig om och går sedan ut ur bussen. Antagligen påväg till sminket. Jag suckade förtvivlat. "Är det något bro?" Frågade Louis och hängde sig över min säng. "Nae." Sa jag och hoppade ner. "Jag ser ju att det är något, hände det något med Issa igår eller?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. Men det gjorde det ju.
 
Jag tog ut ett par vita jeans och en grå tshirt ur min garderob och drog på mig kläderna. Jag satte mig i soffan och väntade tills jag skulle till "sminket" jag skulle ju inte sminkas, men fixa håret och så. "Var är du då?" Jag kollade mot Emma som pratade i telefonen. "Okej jag kommer" Sa hon. Jag kollade hur hon sprang ut ur bussen. Säkert till Marissa. Jag suckade. Skulle antagligen inte få prata med henne. "Vart skulle Emma?" Frågade Niall mig. "Vet inte" Sa jag trött. "Är det något eller?" Frågade han. "Nej, kan alla sluta fråga det" Sa jag irriterat. Jag vet inte varför jag blev så arg jag bara blev det. Jag drog på mig ett par strumpor och sedan mina skor för att gå till sminket. Jag satte mig ner och Lou började fixa mig.
 
*
 
 
Vi var framme där intervjuvn skulle hållas, utomhus skulle den även hållas vilket var lustigt om ni frågar mig. "Lyckligtvis kunde de Engelska så vi slapp snacka italenska, vilket nog inte hade låtit så vackert. "Vi börjar om. 3...2...1" "Vi välkomnar One Direction och Marissa Gold som är med oss här i dag"
 
Marissas Perspektiv:
 
Vi log och vinkade in i kameran. Intervjuvaren satt på en pall snett emot oss. "Så, nu har ni haft några shower, hur känns det?" Frågade Intervjuvaren som hette Claire. "Det har gått väldigt bra, och fansen är fantastiska" Sa Liam. "Även de italenska?" Frågade hon. "Ja, självklart" Svarade Zayn. "Vart ska ni bege er här näst?" Frågade hon. "Ungern sedan Polen, Finland och Sverige, sen beger vi oss mot Amerika" Sa Niall. "Det låter bra" Sa Claire. "Ja det ska verkligen bli kul" Sa Louis. "Det förstår jag, och sedan har vi ju sett att det finns två turtdruvor här, ni som inte sagt något, Harry och Marissa?" Sa hon och jag skratta. "Ja, vad ska man säga?" Sa Harry. Claire skratta. "Tjaa, vad är det romantiskaste Harry gjort för dig Marissa?" Frågade Claire. Jag stelnade till, visste inte riktigt vad jag skulle svara, utan svarade sedan. "Han skrev en låt till mig" Sa jag och jag kände hur jag rodnade. Killarna Awwade så som de runt omkring. "Är det sant Harry?" Frågade Claire. "Ja det är det" Sa han. "Kan du inte spela den?" Frågade Claire. "Nae, den är för Marissa och ingen annan" Sa Harry och jag log.
"Så det är bara Marissa som hört den?" Frågade Claire. "Ja det är det" Sa Harry. "Det är så gulligt" Sa hon. Jag skrattade. "Niall, vi har även sett dig med din flickvän med på touren, hur går det?" Frågade Claire. "Det går bara bra." Sa han.
 
*
 
Intervjuvn höll på ett tag men vi var äntligen tillbaka till bussarna och begav oss mot ungern för det var där nästa konsert skulle vara, alltså i morgon kväll. På vägen mot bussarna hade det varit tyst. Ingen hade kläckt ett ord. "Så skrev du en låt till henne, eller var det bara skådespel?" Frågade Louis och jag kände hur jag stelnade till. "Nae, det var skådespel" Sa jag snabbt. Harry kollade ner i backen. "Ja det var det" Sa han.
På något sätt så hade alla andra gått ur bilen för utom jag och Harry. "Kan vi prata?" Frågade han. Jag nickade. "Vi gick in i Simons och deras buss för de hade inte kommit än så vi låste efter oss. "Det som hände igår.." Började Harry.
 
"Stop it"
 
 
"Sluta, Harry du behöver inte ta upp det. Jag är ledsen att jag kysste dig, så du behöver inte tänka på det mer, så det var inte med flit, du får väl reta mig eller vad du nu tänker göra. Så vi bara glömmer det" Även fast jag inte ville glömma det, hans sång till mig var så fin och jag kunde inte låta bli. Jag skakade bort tanken. "Tänk om jag inte vill glömma det" Sa han. "Nae, men gör inte det då. Säg det till killarna med gör det, så kan väl de också gå och skoja om det" Sa jag. "Jag menar inte på det sättet, jag vill inte glömma det för jag tyckte om det Marissa."
 
 
 

Tänkte bara

säga tack för era fina ord, osv. Och det kommer ett kapitel idag och det kommer nog bli en hyffsad upptdering på höstlovet då jag kommer ha tid att skriva på dagarna och så vidare :)
 

Chapter 15 - Introducing me Part 2

Marissas Perspektiv:
 
Kvällens konsert  i kväll var slut och jag skulle lätt kunna köra en till. Fansen här hade varit helt fantastiska och allt hade gått suveränt. Jag var på väg ut från arenan men jag drogs in i ett rum och jag skrek vättskrämt till. Det var Harry. "Herre gud Harry du skrämde livet ur mig" Sa jag och tog mig för hjärtat. "Förlåt" Skratta han. "Det var verkligen inte kul" Sa jag. Han skratta igen. "Förlåt verkligen" sa han. Jag log smått. Lite kul kanske det var. "Vad ville du då?" Frågade jag. "Kommer du ihåg igår när du sa att du ville lära känna mig?" Frågade han. Jag nickade. "Så, du ska få göra det nu" Sa han. Jag rynkade på pannan. "Kan jag inte bara få gå till bussen och duscha och så först, jag är så svettig" Sa jag. "Visst gör det" Sa han. "Tack" Log jag och skyndade mig iväg. Jag sprang nästan in i dushen och Niall var på väg att ta den innan mig men jag hann före för jag hoppade in först. "Heeey" Ropade han. Jag skrattade. "Förlåt" ropade jag.
 
Jag drog av mig scenkläderna och gick rakt in i duschen. Det finns inget bättre att duscha när man är så svettig. Jag skyndade mig dock för Harry hade ju något att visa eller vad det var nu han skulle göra, sen väntade ju även Niall. Jag virade en turban i mitt blöta hår och tog en handduk runt min kropp. Jag gick sedan ut, hämtade några kläder och gick in i "byta om" saken vi hade fixat. Ett drapperi man kunde dra för och så vidare. Jag tog på mig fula kläder, sminka om mig orkade jag inte heller. Det var ju kväll liksom. Jag satte på mig mina kängor och gick sedan in i byggnaden igen och in i samma rum som jag lämnat Harry. Jag knackade och gick sedan dirrekt in. Harry satt i soffan. "Hej" Sa jag. "så" Sa jag igen. "Bra." Sade han. Han gick till ett skåp och tog fram en gitarr. "Vad ska du ha den till?" frågade jag. "Det får du se" Sa han. Jag flinade för mig själv. Jag hängde mig över pianot och han ställde ena foten på en pall och började spela på gitarren.
 
 
 
"I'm Good at wastin time, i think lyrics needs to rhyme, and your not asking but i'm trying to grow a moustache, I eat cheese but only on pizza please" Jag log. Han sjöng så gudomligt fint. Han kollade mig rakt i ögonen när han sjöng. "And I really like when the moon looks like a toenail and I love you when you say my name" Jag log åt honom. "If you wanna know here it goes gonna tell you this the part of me that shows if youre close gonna let you see everything but remember that you ask for it" Jag skrattade. Jag förstår inte hur han kunnat skriva den här på bara en dag. ".... But you wanna here what lives in my brain" Jag kunde inte låta bli att rodna. Kunde inte förstå hur han kunde sjunga så här bra. Jag bara stod där och log som ett fån. "..Introducing me" "Dodo dododod...." Jag log. Förstod att han just sjungit refrängen, eller det lät som det i alla fall. "I never trust a dog to watch my food, and I like to use the word dude, as noun or an adverb or an adjective" Jag skratta. "And i never really been in to cars, I like really cool guitars and superheroes" Jag skratta. Det var väldigt gulligt. "I love the sound of violins and making someone smile" Jag log stort och kollade ner och blev generad.
 
image
 
Han började sjunga refrängen igen och jag gungade med lite. Den var svängig och man blev glad av den. "But remember that you ask for it, i try to do my best to impress but its easier to take a guess at the rest..." Jag skratta förstod inte hur han fått ihop allting så bra, speciellt inte över en dag. "At times confusing, possibly amusing, introducing me, well you probably know more than you ever wanted to so be careful when you ask next time" Jag skrattade, han var så himla bra. Nu började han om på refrängen igen, men denna gången mycket snabbare. "dodododo, dododo dododo, introducing me" Sen drog han ett sista slag på gitarren. Jag applåderade. "Hur har du kunnat skriva det där på en dag?" Frågade jag chockat.
 
 
"Vet inte, insperation antar jag" Sa han. Jag skrattade. "Så var det bra?" Frågade han. "Det var jätte bra" Sa jag imponerat. "Bra för den var till dig" Jag kollade generat ner i golvet. "Tack" Log jag smått. Han log åt mig och det blev en pinsamtystnad. Jag kollade på honom när han kollade ner i golvet. Jag vet inte vad som flög i mig men jag gick fort fram till honom och tryckte mina läppar mot hans. Jag blev förvånad över mig själv och backade snabbt undan och sprang där i från. "Marissa" Hörde jag bakom mig. Jag stannade inte utan sprang in till bussen och la mig dirrekt i sängen.
 
Ojojoj vad hände där i slutet? ;) Komentera :). Hoppas ni lyssna på låten till!!

Nästan klar :)

Så kanske kommer ett ikvälll ;) håll utkik :)

Chapter 14 - Introducing me Part 1

Marissas Perspektiv:
 
En vecka hade gått och vi befann oss i Paris. Vi befann oss nu i Italien. Vi hade kommit hit i kväll och det var konsert i morgon kväll. Klockan var sju på kvällen och magen skrek efter mat. Jag var väldigt hungrig som sagt. Jag och Harry hade varit ute på "Dejt" Två gånger efter paris. Det hade varit jätte trevligt och jag lär känna honom bättre och bättre men jag känner honom inte, långt ifrån. Jag hade kommit närmare alla andra killarna än honom, men det får han skylla sig själv på då han betedde sig som en idiot i början, dock så har han börjat skärpa sig. Jag låg i mammas soffa i hennes, pappas, simons, marks och Pauls buss, för jag pratat lite med henne och så. Det knackade på dörren. "Kom in" Sa jag. Niall klev in. "Mcdonalds i våran buss vill du ha?" Frågade han. "Om jag vill" Sa jag och reste mig fort upp.
 
image
 
Han skratta och höll upp dörren till mig. Jag gick efter honom och in till våran buss. Killarna och Emma satt runt bordet. Jag satte mig brevid Louis. Jag tog för mig av en pommes och en cheese burgare och en dricka. Alla högg verkligen in i maten och det var helt tyst. Niall pressade typ in hela hamburgaren in i munnen och jag skratta. "Ta det lugnt" Sa jag. "Vänj dig" Sa Liam. Jag flina. "Man blir ju inte särkilt attraherad dirrekt" Sa Emma och jag skratta vilket alla andra förutom Niall gjorde. "Niall får inget i natt" Sa Harry och jag skratta igen. "Får han ändå aldrig" Sa Emma och vi alla börja skratta. "Väldigt roligt" Sa Niall när han svalt ner sin hamburgare.
 
Harrys Perspektiv:
 
Jag kunde inte sluta titta på henne. Jag vet inte vad det var med mig. Jag gillade aldrig tjejer på det sättet. Jag var inte en sådan person, men hon måste vara ett undantag för jag kan inte sluta titta på henne. När hon skrattar, när hon ler, när hon är sur, när hon är så bitchig. Lika attraherad varenda gång. Helt sjukt. Alla slängde skräpet som blev kvar av maten och sen satte vi oss vid bordet igen. "Så hur känns det nu då, kärleks paret?" Frågade Liam mig och Marissa. "Står väl ut" Sa Marissa och skratta och kolla på mig. "Så du står bara ut?. Är jag en plåga?" Frågade jag och skratta lite för att det inte skulle se ut på fel sätt. "Nej då, jag står ut som sagt, känner dig ju inte så värst bra" Sa hon. "Så du vill lära känna mig?" Frågade jag. "Ja. Det skulle väl inte vara fel" Sa hon. Jag visste exakt vad jag skulle göra. Hon skulle banne mig få lära känna mig.
 
Vad har Harry i tankarna nu?!?!?!

Ett kaptiel idag!


Chapter 13 - Paris

Harrys Perspektiv:

Jag vet inte varför men jag bara blev arg. Kände inte för att sitta där och höra hur hon inte ville vara här, inte ville låtsas dejta mig. Jag drog av mig mina brallor och min tshirt och la mig sedan i sängen. Jag hörde hur det var någon som drog upp drapperiet. Jag kunde nästan slå vad om att det var Louis men ack så fel jag hade när Marissa drog upp mitt drapperi vid sängen. "Blev du sur på mig?" Frågade Marissa. Jag skakade på huvudet. "Det märktes som det i alla fall" Sa hon. "Sa jag något fel?" Frågade hon. "Nej. Det gjorde du inte. Det var inget, bara trött" Ljög jag. Hon nickade. "Okej, godnatt då" Sa hon. Jag nickade. Snart föll jag även i sömn.
 
*
 
Jag vaknade av hur telefonen ringde. Jag greppade den eftersom den låg under kudden. "Harry" Svarade jag. "Godmorgon, Det är Simon. Jag tänkte bara att ni ska veta att ni ska vara på arenan om 45 minuter för lite rep inför imorgons show, och i kväll ska du och Marissa ut på middag på Eifeltornet." "Okej" Svarade jag och la på dirrekt. "Alla måste upp" Sa jag så alla skulle vakna. Vilket ingen verkade vilja. Jag skakade om Louis så han skulle vakna, sedan Zayn och Liam. Jag bankade på Niall och Emmas dörr och gick sedan fram till Marissas säng. "Marissa" Jag drog upp hennes drapperi. "Du måste upp, vi ska på rep" Jag skakade henne försiktigt. "Mmh" Sa hon och vände sig om. Jag suckade. Jag gick i stället själv och tog frukost. Louis och Zayn var uppe de med. 
 
Alla kom i alla fall till slut i tid vilket var bra. Vi körde igenom låtarna, denna scenen var mindre än vad den brukar vara så vi var tvugna att anpassa oss till den. Marissa fick också köra igenom sina låtar och hennes röst var verkligen vacker. Jag kunde inte slita mina blickar i från henne det gick inte. "Ey" Louise slog till mig löst på ryggen. "Va?" Frågade jag honom. "Gillar du henne?" Frågade han. "Nej. Varför frågar du?" Frågade jag. "Dina blickar på henne, hur du blev arg i går, hur du jämt biter dig själv i läppen när hon gör något. Man ser hur bra du mår med henne" Sa han. Jag fnös. "Du kommer snart erkänna det." Sa Louis med ett flin på läpparna och gick där i från. 
 
*
 
Det blev kväll och jag hade gjort mig i ordning och jag stod utanför bussen med Paul och snackade medans Marissa bytte om. Niall och Emma skulle följt med men Elin låg i feber så det gick inte. Marissa kom ut med en fläta på ena sidan, inte sminkat sig särkilt mycket, och hade ett par jeans och en topp. Hon var naturligt vacker verkligen. "Ska vi dra?" Frågade jag.  "Japp" Svarade hon. Vi hoppade in i bilen och Paul satte sig i framsätet. Vi åkte och vi blev snart avsläppta. Paul följde med oss ut och det var som vanligt papz efter oss. 
 
 
 
Vi åkte upp i tornet och jag hade aldrig varit här. Det var så sjukt fint verkligen. Paul hade stannat där nere och en servitris eller något liknanade hade tagit hand om oss. Vi fick sätta oss ner vid ett bord och vi fick inte sitta särskilt avskilt. Så man såg hur folk kollade på oss och så vidare. Då var vi verkligen tvugna att se kära ut. "Vad vill du ha?" Frågade jag. "Jag vet inte" Svarade hon och kollade i menyn. "Jag ska ha det här med musslor, och du?" Frågade hon. "Jag vet inte riktigt, tror jag tar samma" Svarade jag. Hon nickade. Jag gav henne en blick att hon skulle ta min hand som jag lagt ovanpå bordet. Hon tog den och jag kramade om hennes hand. 
Ett leende tog över mina läppar. Det kändes bra. Gud, vad händer med mig?. 
 
Kort kapitel nu måste jag fortsätta med mina älskade läxor, men snart höstlov, då kan jag skriva! ;)

Idag elleri morgon

kommer kapitlet

Chapter 12 - Nice move there.

Marissas Perspektiv:
 
Medans jag sjöng Can't Be Thamed och jag gjorde en liten rörelse. Jag vet inte hur de gjorde det, eller varför men jag kunde inte låta bli att tycka det var kul. De hade kopplat in någon högtalare. "Snygg rörelse där Marissa" Sa Louis och hela arenan började skrika. Man såg honom inte. Jag kunde inte låta bli att skratta lite men jag fortsatte med min sång och dans. Låten tog slut och jag tackade. "Tack Brighton för i kväll. Godnatt allihoppa" Sedan sprang jag ut från scenen. Jag var äckligt varm och ville bara ta en dusch. Pappa och mamma gav mig en highfive när jag kom ut. "Bra jobbat" Simon klappade mig på axeln. "Tack" Svarade jag. "Bra jobbat Marissa" Louis kom ut från hans louge. "Tack du. Och vad finurlig du var då" Sa jag. Han skratta. "Tackar man tackar" Svarade han. Jag skratta åt han.
 
"Vi måste sätta fart allihopa, vi måste åka iväg så vi hinner till Frankrike i tid" Ropade Simon. "Marissa. Packa ihop dina saker och sen får du duscha i bussen" Sa Mamma. "Skojar du?" Frågade jag. "Nej, vi hinner inte. Det blir bäst så här" Sa hon. Jag suckade djupt och gick in i min louge och började packa ihop. Det knackade på dörren och jag såg Harry stå där. "Hej?" Frågade jag. "Hej" Sa han och klev in. "Ehm du" Sa han. "Ja" Svarade jag. "Förlåt för jag varit lite dum, eller ja dryg och så. Jag är inte så igentligen" Jag log. Han erkände äntligen och han gav om förlåtelse. "Det är okej Harry" Svarade jag. "Bra" Svarade han. "Vill dú ha hjälp?" Frågade han. Jag nickade. "Visst" Sa jag. Han ställde sig mitt emot och började hjälpa mig och plocka i alla saker.
 
*
 
Vi alla var inne i bussen och våran chaufför hade börjat köra. Jag tog mig en handduk och gick in till det lilla badrummet. Jag satte på duschen och drog av mig mina kläder och gick in i duschen. Jag duschade ganska fort och torkade mig och virade sen handduken runt min kropp då jag varit alldeles för dum att inte ta med mig kläder in. Jag suckade djupt. Hoppades på att ingen skulle märka att jag gick ut så jag kunde snabbt gå och hämta nya kläder och sen gå in igen. Men otur som jag har så öppnar jag dörren går rakt in i Harry. "Åh förlåt" Sa han. "Lugnt" Svarade jag och kände hur röd jag började bli om kinderna. Jag såg hur han bet sig i läppen. "Ey. Styles. Glo inte för mycket, hon kanske blir rädd" Zayn uttalade sig. "Väldigt roligt" Sa Harry och gick till de. Jag skämdes och tog fort mina underkläder och onepiece.
 
Jag bytte om till det och gick sedan upp. Emma halvsov på Nialls axel vilket såg väldigt gulligt ut. Jag log åt Niall och han log tillbaka. Jag satte mig brevid Louis. Vi alla satt runt bordet. Ingen sa riktigt något. "Ska ni på en romantisk middag i paris tornet eller?" Frågade Liam mig. "Jag vet inte, vet inte vad Simon har tänkt" Svarade jag. "Skulle nog kunna gissa på det" Sa Zayn. "Vi kan väl gå på dubbeldejt då?, Emma har alltid velat gå dit" Sa Niall. Jag nickade. "Det är ju ingen riktigt dejt för mig och Harry då" Sa jag. "Det förstås" Sa Niall. Harry reste sig upp. "Jag går och lägger mig" Sa han och drog för gardinen till "Sov delen". "Blev han sur?" Frågade jag. De ryckte på axlarna. 
 
Ska försöka skriva ett till ikväll! :) Komentera:)

Kapitel idag babes

BE EXITED! :D

Chapter 11 - Concert

Marissas Perspektiv:
Jag satt och blev fixad till det sista i sminket. Killarna hade redan gått ut på scenen och börjat göra sitt. Jag var klar och tackade Lou som sminkat mig. "Tack" Log jag. "Så lite så. Rocka scenen nu" Sa hon. "Jag lovar" Sa jag. Jag gick ut ur rummet och gick längs korridoren. "Är du redo nu Gold?" Frågade Luke som höll i kameran och filmade mig. "Självklart" Sa jag. Jag gjorde en grimars när jag gick förbi honom och kameran. Jag var redo. Det skulle bli kul att uppträda igen det skulle det verkligen.
 
 
Jag gick backstage och kollade på killarna så länge. De såg ut att ha väldigt roligt medans de sjöng What Makes You Beautiful. De var duktiga, det erkännde jag. Emma kom upp vid min sida. "Hej girl" Sa hon. "Hej" Log jag. "Lycka till nu" "Tack" Log jag. "De är verkligen duktiga" Sa Emma. "Ja, ja de är dom" Sa jag. De sjöng klart låten och Louis tog upp micken. "Hellloooo Brighton" Sa han och arenan skrek. "Måååååååååår ni braa?" Skrek han. Arenan skakade nästan. "Bra. Som ni vet är detta våran första konsert och vi hoppas att ni njuter för det gör vi. Vi har en världsturne framför oss och som ni också vet är det inte bara vi som är med på denna utan stjärnan Marissa Gold, Men innan ni ska få se henne ska vi köra en låt till" Introt till One Thing började spelas och Liam började ta ton.
 
Låten var klar och det var dags för mig. Jag skulle sjunga två låtar idag och jag fick faktiskt välja själv och jag skulle variera lite mellan olika konserter om vilka jag skulle ta. Idag skulle jag köra Cant Be Tamed och Party in the Usa bara för att få fart på arenan. "Briiiighton. Är ni reeeeeeeedo?" Skrek jag i mikrofonen. Jag gick ut på scenen och fansen skrek högt. Jag log och snart började introt till Party in the Usa.
 
Harrys Perspektiv:
 
 
"Hon är jävligt het alltså" Zayn öppnade munnen. "Du har flickvän bro" Sa Liam och klappade honom på axeln. "Aha. Så du kan inte erkänna att hon är snygg då eller?" Sa Zayn. "Okej då" Sa Liam. Han nickade. "Du då Harry, vad tycker du om din flickvän?" Frågade Louis. "För det första är hon inte min flickvän på riktigt och för det andra. Ja hon är snygg. Som om någon på denna planet inte tycker hon är snygg." Sa jag. De skrattade. Faktum var att hon inte bara var snygg. Hon var jävligt snygg. Hon var absolut det snyggaste jag sett. Hon hade väldigt sexiga kläder på scenen också, vilket inte gjorde henne fulare precis.Jag skulle dock aldrig erkänna det jag någonsin tänkt i mitt huvud.
 
 
 Trååååååååååååkigt kapitel IKNOW. Men det är segt så här i början det blir bättre snart. Promise. OCH JAG LOVAR JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SLUT PÅ DENNA NOVELL: ALLTSÅÅÅÅÅ IIIP.

SKRIVER.

får se om jag hinner få ut det ikväll hoppas det :D

RSS 2.0