Chapter 10 - Tour.

Marissas perspektiv:
 
Vi var på väg. På väg för att uppträda för flera tusen människor. Jag var uppspelt, jag älskade att göra detta verkligen. Jag satt i tour bussen tillsamans med killarna. Niall och Elin fick dubbelrummet och vi andra har vanliga enkelsängar. som står i "korridoren" med ett drapperi man kan dra för. Jag brukade alltid ligga i det större rummet, men jag fick väl vänja mig. Det var vi sju på denna bussen sen hade de två andra bussar där de körde de andra crewet. Eftersom vi skulle ha en världsturne så kan man inte åka buss över allt, därför ska vi göra det i en mindre del av Europa, sen ska vi på på hotell där vi inte ska vara så länge, sen blir det nog buss i usa igen. Om jag fattade det rätt. Jag satt vid min mackbook och kollade runt lite. Under senaste tiden hade jag kommit nära killarna och jag tyckte faktiskt om de. Niall och Elin hade blivit sams igen. Elin var som min bästa vän, vi har känt varandra i två veckor, men hon är ändå som en syster för mig, det är helt sjukt. Jag och Harry är det populäraste paret just nu. Harry har bättrat sig men han har fortfarande ett dåligt humör vilket stör mig.
 
"Vad gör du?" Frågade Niall som satt mitt emot mig. "Kollar runt lite" Svarade jag. "Vilken är din video som har mest visningar på youtube?" Frågade han. "Hm. Jag vet inte. Party in The Usa skulle jag tro" Och sökte upp mig själv på youtube då jag inte orkade logga in. "Jo, men det är den." Sa jag. Louis kom in i konversationen. "Hur många visningar?" Frågade han. "nästan 500 miljoner" Sa jag. "Wow" Sa Niall. "Ni då?" Frågade jag. "What Makes You Beautiful på drygt två hundra miljoner visningar" Svarade Niall. Jag nickade. "Jag leeeder" Sa jag på skoj. Han skrattade. "Kan jag inte få se din video?" Frågade Zayn som satt en bit bort. "Visst" Svarade jag och tryckte på play.. Det var konstigt att se sig själv så där men nu är jag ganska van.
 
 
"Vad lyssnar ni på för skit musik?" Harry kom in. Jag kollade på honom. "Jag skoja, ta det lugnt" Sa han. Jag himlade med ögonen. Harry ställde sig bakom mig och kollade också på videon. Alla fyra killarna kollade på videon och jag då. Det var lite pinsamt, jag vet inte riktigt varför. Både Liam och Elin sov. Klockan var två på dagen men de sov ändå.  Vi var nästan framme i Brighton där vi skulle ha våran första konsert imorgon kväll. Vi skulle repa lite i kväll och sen sova ut tills imorgon och repa även imorgon. Låten var slut. "Du är bra du" Sa Louis. "Tack du" Sa jag. Han skratta. Jag kollade upp med de och Harry sa ingenting han hade ögonen fästa vid datorn. Jag kollade konstigt på honom. Då märkte han det. "Fastna med blicken" Sa han. "Och i vaad" Sa Niall och alla skratta. Harry himlade irriterat med ögonen och slog sig ner i soffan.
 
"Ska inte era flickvänner med?" Frågade jag Zayn och Louis. "Nae. De har egna karriär att ta hand om. Niall var den ända som inte valde någon som höll på med något" Sa Louis. "Passa dig" Sa Niall allvarligt. Jag skratta åt honom, men det var gulligt. Han skydda ju sin flickvän. Jag slog mig ner i soffan mitt emot Harry. Vi har inte kysst någon gång och Simon sa att vi måste börja göra det då det inte är mycket folk som tror på oss. Vi skulle också lägga upp bilder på instagram och så också. "Ska vi lägga upp en bild då, som Simon sa?" Frågade jag Harry. Han nickade. "Få se en gullig bild då kärleksparet" Sa Zayn. Jag skrockade åt honom. Vi tog en och såg inte ens glada ut. "För i helvete, ni kan väl låtsas se kära ut i alla fall" Sa Niall och skratta. Jag himlade med ögonen och kysste löst hans kinde medans han tog fotot.
 
 
"Blir den bra då experten?" Frågade Harry med ironi i rösten till Niall. "Nemen, värsta Bradgelina paret" Sa han. Jag skratta åt honom. "Jag lägger upp den på instagram då" Sa han. Jag nickade. Han gjorde den svartvit, eftersom jag kollade på. "Fansen kommer bli galna" Sa han. Jag skratta lite löst. Han började skriva men skrev tillslut under. Ready Brighton?. Were gonna rock this stage tomorrow. Cant Wait.!
 
ännu en gång förlåt fr ur userl updatering! Love u guysss!
 

FÖRLÅT!!!

Förlåt för typ världens sämsta upptadering. Men jag har så otroligt mycket i skolan just nu, det är sjuuukt alltså. Det kommer bli bättre i promise. Antingen kommer det ett idag, eller imorgon.! Pusss!! Förlåååååt så otroligt mycket, tack för ni stannar kvar i alla fall. <3

Chapter 9 - Breakfast

              Marissas Perspektiv:
 
Jag vaknade av att det var någon som stod och ringde på dörren. Really?. Jag muttrade något för mig själv. Jag drog fort på mig ett parmjukis byxor och satte på mig en bh under linnet jag hade på mig. Jag gick ut till hallen och öppnade dörren. "Vad?" Sa jag dirrekt när jag öppna och fick se Harry stå där. "Vad är det?" Frågade jag. "Vi ska gå och äta frukost." Sa han. Jag suckade. "Varför?" Frågade jag. "För Simon sa det" Sa Harry. Jag sucka. "Jag ska bara byta om och så" Sa jag. "Kommer sen" Sa jag. "Så jag får inte vänta i ditt vardagsrum eller något. Du har varit hos mig" Sa han. Jag suckade och släppte in honom. "Det hade varit lättare om jag hade ditt nummer" Sa han. "Oh my god. Frågar Harry Styles om mitt nummer" Sa jag chockat men ironiskt. "Haha väldigt roligt" Sa han. Jag skratta för mig själv och gick in på mitt rum och bytte om. Jag släppte också ut håret från toffsen. Jag sminkade mig med lite lätt och gick sen ut till Harry som fortfarande satt i soffan.
 
"Tjejer ska alltid ta så lång tid" Sa han. Jag fnös. Vi gick ut från min lägenhet och vandrade ner för trapporna. "Har du snackat med Paul?" Frågade jag. "Nae. Men vi klarar oss nog. Det är bara gå till närmaste cafet eller något" Sa han. Jag nickade. När vi kom ut så var det inte så mycket papz utanför, nästan ingen vilket var skönt. De följde dock efter oss. Vi gick på gatan. "Vad ska ni göra Harissa?" Frågade någon. Harissa. Jag skratta inombords. Hade de hittat på ett namn till oss?. "Äta frukost" Sa Harry. De praktiskt taget tryckte upp en kamera i ansiktet på mig. "Kan du snälla ta ner den där" Harry tryckte ner kameran åt mig. "Uuh Harry skyddar tjejen" Sa En papz. "Bra där Harry" Sa den andra. Jag orkade verkligen inte md paparazziserna just nu. "Kan ni snälla låta oss vara bara" Sa Harry och tog min hand och gick in på ett cafe på vänster sida som vi kommit till.
 
 
Vi beställde de vi skulle ha. Betalade var för sig och gick och satte oss vid ett bord vid hörnet. "Tack för vad du gjorde med kameran" Sa jag tyst. "Lugnt" svarade han. Jag nickade och tog en bit av min macka. Det kom fram en liten flicka till oss med en mamma och hon såg verkligen nervös ut. "Ursäkta får vi störa" Sa mamman. "Självklart" Log jag. "Skulle hon kunna få ta en bild med er?" Frågade mamman. "Självklart. Vad heter du gumman?" Frågade Harry. "Felicia" Sa hon. Hon ställde sig först brevid Harry, sen brevid mig, sen fick hon ett kort med oss båda. Vi signerade hennes armar också med en bläckpenna sen var hon nöjd och gick där i från. Man mår bra när man praktiskt taget gett ett litet barn en önskan.
 
 
 *
 
Vi begärde oss hemmåt och det var inte så kaotiskt som det var på vägen hit. Vi gick upp för alla jobbiga trappor och jag var på väg in till mig när Harry stoppade mig. "Du kan komma in till oss. Jag tror inte det är så roligt för dig att sitta ensam i din lägenhet" Sa han. Jag nickade och följde med honom in. "Ååh kärlekspareeet" Sa Louis när vi kom in. "Väldigt roligt" Mumlade jag. Han skrattade. "Var är Niall och Emma?" Frågade jag. "Ehm. Jag vet inte. De bråkade typ och båda lämnade lägenheten" Sa Zayn förvirrat. "Aha" Sa jag ganska chockat. Jag bestämde mig för att smsa henne. Are you okay?. What happend between u and Niall? :(
 
**********************'
 
Komentera :)
 
Kommer spola i nästa kapitel.. :) De börjar touren då! :)

Utkast: Sep. 19, 2012

Förlåt för dålig uptadering. Igeeeen. Men börjar skriva på kapitlet nu! :)))

Chapter 8 - Clubbing


Harrys Perspektiv:
 
Jag var tillbaka i lägenheten efter fotograferingen och skulle göra mig iordning för att äntligen gå ut igen. Men det skulle inte riktigt vara det samma för jag skulle ha Marissa brevid mig hela kvällen. Men det var det värt om jag skulle få gå ut och festa som jag inte gjort på ett tag. Jag störde mig något enormt på Marissa. Hennes jävla attityd gör mig riktigt irriterad och hur hon "hugger" tillbaka så fort jag säger något. Men jävlig snygg är hon. Jävligt snygg. Henne skulle jag verkligen vilja få till det med. Även fast hon är min "flickvän" så är hon inte det på det sättet.
Efter min dusch jag hade tagit fixade jag mitt hår, drog på mig ett par svarta jeans, en vit v-ringad tshirt och en svart kavaj över. Jag hängde ett par raybans på min vita tröja som en accesoaur.
 
Jag gick ut på mitt rum och jag gick nästan in i Louis när jag gick ut. "Oh tja" Sa jag. "Tja. Redo för att festa igen?" Frågade han. "Jajemen, och om jag inte kommer hem i kväll. Då vet du vart jag är" Sa jag och blinka till han. Han skratta roat. Jag mena så klart Marissa. Som jag sa, det hade inte vart fel att få till det med henne även fast hon kan vara grymt irriterande. "Skulle inte tro det Styles" Jag vände mig chockat om där stod hon i hög person. Great. Jag sa inget. "Glöm" Sa hon bara. "Så säger du bara, det skulle vara en dröm för dig att få mig för en natt" Viskade jag i hennes öra när hon var på väg att gå förbi mig. Hon fnös och jag snärtade till henne på hennes rumpa och hon vände sig om och gav mig en mördar blick. "Det där gör du aldrig om" Sa hon argt. "Vi får väl se, babe" Sa jag. Hon fnös. "Kom nu. Eller så följer jag inte med och då får du stanna hemma" Sa hon. Jag fnös. "Det är väldigt underhållande och kolla på er måste jag säga" Sa Niall som stod och hade en arm runt Emma. Både jag och Marissa fnös samtidigt.
 
Hon var jävligt snygg i kväll. Små blåa jeans shorts och sen en tröja över. Hennes långa hår passade perfekt på hennes lilla kropp. Vi gick ner för trapporna och jag stoppade henne innan vi gick ut för  det skulle vara massa papz utanför. "Ta min hand" Sa jag. Hon suckade men tog den till slut. Mark och Paul skulle möta oss utanför och vi skulle faktiskt försöka gå till klubben vi skulle till eftersom det inte var alls långt. Jag vet inte hur många papz det var utanför men ganska många skulle det nog vara, men Paul och Mark brukar fixa det bra. Vi gick ut och jag gick före henne ut. Paul och Mark började genast trycka bort massor av papz. "Harry Marissa, Vad ska ni göra?. Ska ni på dejt?. Har ni ett bra förhållande?." De öste på med frågor och både jag och Marissa ignorerade alla. "Harry hur mår du?" Frågade en. "Bara bra" Svarade jag utan att titta in i kameran.
 
Vi kom äntligen fram till klubben vi skulle vara, det var en privat fest där så det var ingen som skulle ta bilder eller liknande vilket var skönt. Jag och Marissa gick in och vi hade krokat arm. Marissa kände ingen här, antog jag. Jag känner nog hälften i alla fall. "Harrryyy" Adam kom fram till mig. "Tja bro" Sa jag och gjorde ett handslag med honom. "Åh så du skaffat tjej nu med" Sa han. "Tja. Ibland vet du" Skratta jag. "Marissa Gold. Jag är Adam Gold" Sa han och hälsa på Marissa. Marissas ögon blev stora. "Ursäkta?" Frågade hon. "Jag skoja bara med dig. Adam Stewart" Sa han. Marissa nicka och skratta. "Ska vi gå till baren?" Frågade jag Marissa och hon nickade. Adam gick åt andra hållet. Vi tog vad vi ville ha och Ashley och Filippe kom fram till oss. "Styyles. Det var länge sen" Sa han. "Ja det var det." Sa jag och gav båda en kram. "Hur har du det då?" Frågade han. "Bara bra" Svarade jag. Jag tog med mig Marissa där i från och himlade med ögonen. "Vad är det?" Frågade jag. "Du är så snäll när vi är med andra människor, varför är du inte det i vanliga fall?" Frågade hon. Jag fnös. "Va vad snackar du om?" Frågade jag. "Du vet vad jag snackar om." Sa hon. Jag fnös. "Nae." Sa jag. Hon himlade med ögonen åter igen.
 
*
 
Kvällen flöt på och jag kände mig dragen. En skön känsla. Jag dansade med mina polare och jag hade inte sett Marissa på ett tag men snart kom hon fram till mig och drog i väg mig. "Jag tänker gå hem" Sa hon. "Va?" Frågade jag. "Ja. Du hörde mig" Sa jag. "Gå hem du, jag stannar" Sa jag. "Okej. Morgondagens nyheter. Marissa Gold går hem själv, Har-" "Okej jag följer med" Sa jag. Hon log nöjt. Jag tog henne hårt i handen och drog henne med mig. "Vad fan var det där bra för?" Frågade hon irriterat. "För du gjorde mig arg" Sa jag. Hon suckade. Paul och Mark mötte oss och de hjälpte oss ut ännu en gång och den här gången vägrade jag hålla hennes hand för jag var arg för vi gick hem nu. Papzen tog flera kort men både jag och Marissa ignorerade de.
När vi kom in i lägenheten gick vi upp för alla trappor. "Hej då" Sa Marissa bara och gick in till sig. Jag fnös. Jag gick in till oss och bara stängde dörren efter mig. Jag antog att alla andra sov för den var ändå ett. Jag gick in till mitt sovrum och la mig i sängen. Snart hamna jag i sömn.
 
*
 
"Harry Vakna" Jag blev förvånad när jag hörde vems röst det var. "Vad fan gör du här Simon?" Frågade han. "Upp. Du ska hämta Marissa sen med" Sa han och slängde en tidning åt mig. "Inget mer festande för er. Ni skulle för fan inte bli fulla. Nu ska ni ut och äta frukost tillsamans." Sa han och jag suckade. Jag bestämde mig för att läsa igenom artickeln och det var två bilder på mig och Marissa.
 
 
Det hetaste paret just nu. Marissa Gold och Harry Styles sågs ute i natt. De hade varit och göra vad de gör kanske inte bäst men vad de gör bra. Festa. De kom ut från klubben i natt och gick tillsamans till deras lägenhetshus. En källa säger att de bor grannar tills Marissa följer med de på turne. Vi tycker att både Harry och Marissa såg ganska dragna ut när de gick där i från och båda är inte över arton än. Harry blir det om en vecka, men Harry du är inte arton än!!. Men vi kan inte säga emot att de ser förtjusande ut med varandra och vi önskar de all lycka i framtiden. Som vi sa. Det hetaste paret just nu.
 
"Vi önskar all lycka i framtiden". I tre månader till. Jag fnös.
 
Komentera :)) Ni är riiiiktigt snåla på det! Just sayinnn ;)

Ska försöka

med ett kapitel idag. Annars lovar jag att det kommer ett imorgon! :) Förlåt för den hemska updateringen btw. Men skola osv u knooww ;)

Chapter 7 - Photoshoot

Marissas Perspektiv:
 
Jag vaknade av att det ringde på dörren. Jag suckade irriterat. Jag öppnade dörren och jag blev väldigt förvånad när jag såg att Harry stod där. "Harry?" Frågade jag. "Kan jag komma in" Jag ryckte på axlarna och släppte in honom. "Vad vill du så här tidigt på morgonen?" Frågade jag. "Ehm. Det är en fest i kväll som jag gärna skulle vilja gå på. Men jag skulle inte få gå på den själv om du säger att du också vill gå på den kanske vi får gå tillsamans. Snälla jag måste verkligen på den här festen." Sa han. "Och varför skulle jag gå med på det här?" Frågade jag. "För att du är min flickvän" Svarade han. Jag fnös.
 
 
"Jag är inte din flickvän på riktigt. Du tycker inte ens om mig och jag tycker inte om dig. Så jag förstår inte poängen att vi ska gå på en fest tillsamans." Sa jag. "Kom igen. Du gillar ju med att festa" Sa han. "Ja. Men inte med en snobbig person som dig" Sa jag och han fnös. "Jag är inte snobbig. Ta tillbaka det där." Sa han allvarligt. "Nope" Sa jag. Han suckade. "Du går mig på nerverna" Sa han. "Du ska bara veta vad jag kan göra Styles." Sa jag. "Är det ett hot?" Frågade han. "Ta det som du vill." Svarade jag. Han skakade på huvudet. "Kom igen följ med. Jag gör något för dig då" Sa han. "Som?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna. "Vad du vill" Sa han. Jag började gilla vart han var på väg. "Okej vad jag vill. När jag vill och var jag vill" Sa jag. "Jaja" Sa Harry. "Bra, du kan gå nu" Sa jag. "Var klar om en timme vi åker till fotograferingen då" Sa han. "Kom i håg, min flickvän måste se bra ut" Sa han och stängde dörren. Jag blev chockad. "That bitch" Mumlade jag för mig själv. Antydde han att jag inte såg bra ut?.
 
Jag fnös. Bara för att jävlas med honom ville jag igentligen komma dit i pyjamas och ofixat hår och allt. Men jag hade också ett rykte att tänka på så det kunde jag faktiskt inte göra. Jag tog dock inte på mig de finaste kläderna jag hade utan drog på mig ett par skinny jeans. En svart tröja och sminkade mig lite lätt samt som jag fixade håret. Jag var klar och jag satt och väntade på att de skulle ringa på min dörr och säga att vi kunde åka. Jag tänkte inte dirrekt gå ut och vänta. Min mobil plingade till och jag såg att det var mamma som smsat. Hej gumman. Det ser bra ut i tidningarna mellan dig och Harry!. Haha. Fortsätt så. Puss. Jag himlade med ögonen. Jag orkade inte svara. Det ringde på dörren och jag gick för att öppna där stod Harry. "Kom nu då" Sa han. Jag suckade.
 
Utanför lägenheten var det kaos med papz och jag rykte till när jag kände Harrys arm om min rygg. Really. Redan?. Vi gick in i bilen och de andra satt redan där. "Really?" Jag kollade på Harry. "Vad?. Något mer måste ju hända" Sa han och jag suckade och kolla ut genom fönstret. Vi stannade tack och lov snart och vi gick in i byggnaden där de skulle fotas. Jag vet inte vad de skulle fotas till och jag brydde mig inte heller. De fick gå in i sminket och fixas sen gå och byta kläder och så vidare. Simon kom upp till mig. "Harry ringde mig." Sa Simon. "Ni ville gå på fest?" Frågade han. Jag nickade. "På ett villkor att ni är tillsamans där inne hela tiden." Sa han. Jag nickade. "Bra" Sa han och gick i väg. Killarna kom ut ur sminket och de gick mot den vita väggen där de skulle fotas. Jag måste tyvärr erkänna att alla fem var snygga, inklusive Harry vilket störde mig något enormt.
 
 
De gjorde roliga poser. Seriöst poser. Snygga poser. De var snygga i alla jävla poser. Grymt irriterande. "Bra jobbat killar. Det får räcka för idag" Sa Fotografen. "Harry" Jag stoppade honom. "Jag snackade med Simon" Sa jag. "Och?" Frågade han. "Vi få gå på festen." "Bra" "Men om vi "håller ihop" Vi ska vara tillsamans där inne hela tiden och inte lämna varandra eller något" "Okej" Svarade han och gick förbi mig. Jag suckade.
 
 
 

Chapter 6 - Dinner.

Marissas Perspektiv:
 
"Really" Mumlade jag för mig själv. Det låg röda rosblad över allt. Tända ljus. Det såg verkligen fint ut. Det var gjort för ett kärleks par och det var verkligen inte jag och Harry. "Jag ska mörda Simon" Mumlade han. Jag fnös. "Vi bara äter så vi kommer ut här i från fortare" Sa jag. Vi satte oss ner och väntade på att någon skulle komma. Vilket det inte gjorde Jag suckade frustrerat. Det var en pinsam tystnad mellan mig och Harry. Varför var han inte som de andra killarna?. Kunde det inte vara någon av de jag skulle "dejtat" det hade varit så mycket bättre. 
Harry satt med sin telefon jag visste inte vad han gjorde. Det gjorde mig faktiskt lite irriterad även fast vi inte var på en riktigt dejt. Snart kom det in någon och Harry la fort undan den. "Vad skulle ni ha och dricka?" Frågade hon. "En Fanta" Tack. Log jag. "En coola" Sa Harry. Ingen av oss var tillräckligt gamla för att dricka. Eller jag visste inte om Harry var det men jag antog inte det eftersom han beställde en coola.
 
De kom ut med våran dricka och jag var förvirrad eftersom vi inte fått beställa någon mat. "Ska vi inte få någon mat eller?" Sa jag. Harry ryckte på axlarna. "Kan du inte låtsas spela snäll i alla fall?" Frågade jag honom. "Ska du säga. Du är inte speciellt snäll du heller" Sa han. "Ja. Jag är ju värsta ängeln när du höller på som du gör" Sa jag irriterat. Han himlade med ögonen. Really. Han var verkligen en idiot. Jag tålde honom inte. Det var som om jag var  allergisk mot honom. 
 
Nu kom det in någon och de hade ett stort fat som de satte på vårat bord. Vi fick en stor tallrik med en massa plock mat. En tallrik som vi skulle dela på. Det var ganska pinsamt. Jag tog lite saker och stoppade i min munn. Jag kan helt ärligt säga att jag visste inte riktigt vad vissa saker va för något. Vi åt under tystnad. Det var en pinsam tystnad också. I bland kan ju det vara skönt när man äter när det är tyst men det här var verkligen en pinsam tystnad. Emma hade smsat att jag skulle komma till Harrys, Louis och Nialls lägenhet sen för hon var tydligen där eller något. "Är du klar?" Frågade jag Harry. Han nickade. "Jag smsar Mark och säger att vi är klara så kan ju du betala?" frågade jag. "Jag betala?" Frågade han. "Ja. Det är ju killarnas jobb" Sa jag. Han suckade. Jag smsade Mark och sa att vi var klara och vi skulle gå ut till resturangen så skulle de möta oss utanför. Det var tydligen helt proppfullt med papz utanför och våran chaufför skulle komma med bilen.
 
Harry betalade åt mig och jag log nöjt. Vi gick ut tillsamans. Inte hand i hand. Det var för tidigt. Mark och Paul mötte oss och när vi kom ut möttes vi av män med kameror som tryckte upp de i ansiktiet på oss. "Marissa. Var dejten bra." "Harry. Är ni tillsamans?" "Vad åt ni för något?" "Marissa är Harry romantisk" De öste på med frågor men vi kom in i bilen ganska snabbt och våran chaufför åkte fort i väg.
Vi gick in i lägenheten. "gick det bra på dejten?" Frågade Louis som mötte oss. "mmh verkligen" Sa jag sarkastisk. "Din vän är så himla rolig att vara med" Sa jag och kollade på Harry. Han fnös åt mig.
 
 
Vi gick in i vardagsrummet och Louis satte sig ner brevid Niall som satt och åt pizza. Emma kom ut från badrummet. "Tja" Sa hon glatt. "Hej" Sa jag och log. "Var det kul?" Frågade hon på skämt. "Ja. Bästa tiden i mitt liv" Sa jag ironiskt. Hon skrattade. "Just det. Vi ska på fotografering imorgon. Du ska följa med för du ska typ visa att du stöttar honom" Sa Louis och skratta. "Great" Sa jag sarkastiskt.

Chapter 5 - A "date"

Marissas Perspektiv:
 
Vi hade gått runt i flera timmar och jag var verkligen trött i fötterna. Det var nice och shoppa i London, dock väldigt mycket dyrare än i La.  "Vad säger du, får det räcka för i dag?" Frågade hon. "Ja det tycker jag" Sa jag och skratta. "Niall vill att vi ska komma till deras lägenhet är du på?" Frågade hon. "Jag vet inte" Sa jag. "kom igen, vad ska du annars göra?" frågade hon. "Okej" Log jag. Hon log stort. Det kändes konstigt att vara med dom då jag knappt känner dom så mycket. Jag har träffat de i tre dagar men ändå. Vi gick dit och åkte hissen upp då ingen av oss hade orken att gå upp för alla trappor. "Jag ska bara lämna mina saker först. Vill du se min lägenhet?" Frågade jag. Hon nickade och log. "den är fin. Synd att du bara ska bo här i två veckor" Sa hon. Jag vet" Sa jag och skratta. "Det är bra att du ska med på turnen, undra vad jag skulle gjort annars" Sa jag. Hon skratta. "Jo, det förstås" Sa honn. "Hur länge har du och Niall varit tillsamans?" Frågade jag. "Fyra månader" sa hon. "Det är ganska länge" Sa jag. "jo det är det" Sa hon. Jag skrattade. "Du var tillsamans med en i Jonas brothers va?" Frågade hon. "Ja det var jag. I ett år nästan men han var otrogen" Sa jag. "Oh" Sa hon. "Äsch, men det är flera år sedan så det är jag över" Sa jag och hon skratta.
 
Vi stängde dörren till min lägenhet och ringde på deras. Louis öppnade och han kramade om Emma och sedan mig. Vilket var lite pinsamt då vi inte gjort det förut men jag gjorde det. Jag gick in i vardagsrummet där Harry och Niall satt. Emma hoppade rakt ner i Nialls knä och de var verkligen gulliga tillsamans. "Ey du" Harry pratade med mig. Ey du?. Vem tror han att han är igentligen. "Ja" Svarade jag dumt. "Vi ska typ äta middag eller något ikväll. Simon ringde" Sa han. "Så det är så du bjuder ut tjejer?" frågade jag. "Nej. Det här är fejk, remember?" Frågade han. "Men ändå?" Svarade jag. "Tro inte att jag kommer bjuda ut dig" Sa han. "Sakta i backarna. Så menade jag inte" Sa jag allvarligt. Han fnös. Jag suckade. Han var verkligen jobbig. Han gick mig verkligen på nerverna.
 
"Ska någon annan med?" Frågade jag. "Nej." Sa han. Jag suckade. Jag visste inte om jag skulle stå ut en middag med honom. I alla fall inte som han betedde sig nu. "Kan jag ta ett glas vatten?" Frågade jag Louis. "Självklart" Sa han och följde med mig ut till köket. "Seriöst är han alltid så där?" Frågade jag och menade Harry. "Nae. Jag tror han försöker spela cool in för dig" Flinade han. Jag skrattade. "För han är inte så i verkligheten, när ni lär känna varandra bättre så ändrar han sig" Jag nickade. "Han är verkligen inte cool det kan du säga till honom" Sa jag han nickade och skratta.
 


Jag gick över till min lägenhet för att fixa mig inför "dejten". Jag hade hellre låtsas dejtat någon annan i bandet. De verkade i alla snälla och roliga i gemfört med Harry. Men det kanske var som Louis sa att han försökte spela cool vilket jag hoppades på för jag kommer inte orka med någon sån person i tre månader. Jag orkade inte duscha då jag gjorde det imorse så jag lockade mitt långa bruna hår och flätade min lugg. Jag satte på mig en enkel klänning och en halsduk över. Klockan var sju vilket innebar att vi skulle gå nu. Jag drog på mig mina Jeffery Campell skor så jag kunde se lite längre ut med.
 
Jag gick ut ur lägenheten och där stod Harry och väntade. "du kunde ringt på" Sa jag. "Men nu gjorde jag inte det" Sa han och jag suckade över hans attityd. När vi hade åkt ner för hissen mötte Paul och Mark oss och de skulle inte vara med på middagen utan stå utanför resturangen så det skulle verkligen bara vara jag och Harry på denna middag. Det var fullt med papz utanför och det blev helt galna speciellt när det var bara jag och Harry och att vi var finklädda. De började genast fråga om vi dejta, eller var tillsamans osv. Vi gick in i bilen och den körde genast i väg till resturangen.
 
Vi hoppade ut ur bilen och fick hjälp av Mark och Paul. Sen lämnade de oss där. "Är det bokat?" frågade jag och kolla på Harry. Han ryckte på axlarna. Jag suckade men snart kom det fram någon till oss. "Mr.Styles, Mrs Gold vi har ett bord till er för två" Sa hon och vi nickade. Hon började gå och vi följde efter. Hon gick in i något litet rum och både jag och harry kollade förvånat på varandra. När jag kom in så blev jag väldigt förvånad.
 
 
 

Chapter 4 -

Marissas Perspektiv:
 
"Jaha vad ska vi göra nu då?" Frågade jag och korsade min armar. "Ni kan lära känna varandra" Sa Simon. Jag himlade med ögonen. "Kom till vår lägenhet då. Niall Emma skulle ju komma så då kan de ju lära känna varandra lite." Sa Louis. "Bra där Louis. En plan" Sa Simon och jag små flinade. "HÖJ" Sa Niall och Chauffören som jag inte vet vad han heter gjorde det. Jag gav honom en konstig blick när jag hörde vad det var för låt. "Really?" Frågade jag och skratta. "Men den är ju bäst" Sa han och sjöng med i So What av Pink. Jag skrattade åt honom. Herre gud alltså. Vi stannade och vi gick av och det var som vanligt fullt med papz. Jag täckte för mitt ansikte och gick raka vägen in i lägenheten tillsamans med killarna då Simon skulle åka vidare. Mamma skulle ta en taxi till hotellet hon och pappa skulle bo på i två veckor. Varför det inte skulle bo med mig visste jag inte, visst det kanske skulle bli lite trångt, men  jag har inget att klaga på då jag tycker om att vara själv.
 
Jag följde med in till Louis och dem och jag satte mig i soffan. "Så Issa" Sa Louis och jag skrattade åt honom för han sa verkligen Issa "starkt" "Ja Louis" Svarade jag och skratta. "Vad tycker du om att följa med på våran turne då?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Jag vet inte. Det är ju kul att turnera det tycker jag verkligen så det ska väl bli kul" Sa jag. Han nickade. "Bra. För du kommer ha as kul" Sa han och jag skratta. "Det får väl vi hoppas på" Log jag. Det ringde på dörren och Niall reste sig fort upp och gick och öppna. Man hörde ett flickskratt ute i hallen och snart kom Niall in med en blond tjej lika blond som sig själv ungefär. "Marissa. Det här är Emma. Emma Marissa" "Hej" Emma gick fram till mig och skakae min hand. "Hej" Log jag. "Så du ska vara Harrys flickvän" Skratta hon. "Jo. Jag ska ju det" Sa jag och hon skratta. "Ska du med på turnen?" Frågade jag. Hon nickade och log. "Okej" Log jag.
 
Jag klickade ganska fort med henne så vi pratade om allt möjligt. Killarna satt och prata de med och vi ställde oss i stället upp och prata. "Har du shoppat på Oxford Street någon gång?" Frågade hon. "Nej. Jag har faktiskt inte det. Jag har inte haft tid med shopping när jag varit här innan tyvärr." "Då måste du det. Det är verkligen bäst" Sa hon. "Jo jag har hört det. Det är väldigt bra vad jag hört" Harry kollade underligt på oss. Samtidigt tog vi upp våra armar och gjorde en "Vad" min.
 
 
"Tjejer" Mumlade han bara. "Du lär ju få stå ut nu. Du har ju en flickvän" Sa Zayn och jag himlade med ögonen. "Inte än. Snart" Sa han påpekande. "Vi borde verkligen shoppa imorgon" Sa Emma. "Ja det tycker jag. Kan jag få ditt nummer så kan jag smsa dig" Sa jag. Hon nickade och gav mig det. Jag gav mitt till henne. Det var skönt att hon skulle med på turnen så jag hade någon annan än killarna.
 
Kortis kapitel hinner inte mer sorry for that!

Chapter 3 - interview

Marissas Perspektiv:
 
Jag vaknade av mitt alarm. Inget att hänt i går igentligen. Jag hade stuckit en halvtimme senare då jag kände att jag var tvungen att packa upp, så det hade inte blivit som Simon ville att vi skulle lära känna varandra bättre. Nialls flickvän kom inte heller då hon fick förhinder. Jag reste på mig ur den väldigt bekväma sängen och gick bort till garderoben där jag hade mina kläder. Det var inte så lycksigt som jag hade det hemma i La men det funkade. Jag öppnade garderoben och tog ut ett par svarta jeans och sen en snygg tröja. Jag skulle ju faktsikt på en intervjuv. Min stylist skulle komma vilken minut som helst så jag gick och satte mig i köket så länge. Jag drack ett glas juice men åt inget då vi skulle ut på lunch nu. Det ringde på dörren och jag gick och öppna. "Hej Marissa" Sa hon. "Hej" Sa jag och log. Vi gick in till rummet hon skulle sminka och fixa mitt hår i och det gick på tjugo minuter så var jag klar. "Tack" log jag. "Så lite" Sa hon. "Ska du inte byta kläder övertill.?" Frågade hon och kollade menat på mig. "Vad ska jag ha då?" Frågade hon. "Vänta lite" Sa hon och gick ut. Jag suckade. Hon kom tillbaks med en vit tröja och en snygg kavaj. Det var rätt snyggt. "Det blir det" Log jag. Hon tog också fram ett halsband som jag skulle ha till.
 
"Dom kommer om tre minuter så du kan gå" Sa jag och log. "Då gör jag det" Log hon. Jag nickade och gick för att samla ihop mina grejer som jag hade lite överallt. Det ringde på dörren och jag ryckte till då jag blev skrämd. Jag öppnade och där stod Louis och Niall de två jag fick bäst kontakt med igår. "Hej" Log jag. "Tja." Sa de. Jag drog på mig mina skor och tog min väska sen gick jag ut. "Var är de andra?" Frågade jag tyst för att bryta tystnaden som uppstod. "Där nere" Sa de. Jag nickade. Det var lite pinsamt då vi absolut inte kände varandra särkilt bra. Dock kunde jag inte låta bli att märka deras sexiga dialekt. Alla hade olika dialekter men väldigt sexiga. Vi gick ner för alla trappor och det var verkligen många men vi kom ner till slut och Liam Harry och Zayn stod i trapphuset och vänta. "Så" Sa Louis och de kollade bak mot oss. Jag log lite som en hälsning. "Vi måste vänta på Paul" Sa Harry. Louis nickade. "Har du en livvakt?" Frågade han och kollade på mig. Jag nickade. "Jag kan ringa honom om ni vill?" Frågade jag. "Trodde du att det inte skulle vara några paparazzis i London eller?" Frågade Harry spydigt.
 
"Nej jag är ju här, självklart är det papz då" Flinade jag. Han fnös. Vad var det med han?. "Chilla bro. Vaknat på fel sida?" Frågade Louis. "Kanske." Sa han och jag flinade för mig själv. Deras livvakt kom till slut och vi bestämde oss för att jag inte skulle ringa min livvakt. Mark.  Vi gick till något mysigt cafe där de tydligen skulle ha bra mat och det var nära dit vi skulle till intervjuvn sen. Jag tog mig en räksallad och en liten coola. Vi satte oss vid ett bord och en pinsam tystnad bröt ut igen. "Så" Sa Niall med mat i munnen. "Hur lång tid har vi på oss?" Frågade Zayn. "Vi måste gå här i från om tjugo" Sa Paul. Vi nickade. Vi satt i ett hörn och det var lite små tjejer som kom fram och bedde om autograf och bild som vi alla ställde upp på. "Ledsen tjejer. Men vi måste gå nu" Sa Paul. Vi alla ställde oss upp och vi bestämde oss för att gå till intervjuvn vilket kanske inte var det smartaste då papzen var som galna. "Marissa. Vad gör du i London med One Direction." "Dejtar du någon av dom?" "Hur mår ni idag?" "Liam vad gör Marissa med er" "Är någon tillsamans med Marissa" Frågorna bara vällde ut ur deras munnar och jag suckade frustrerat. Utanför var det fullt med fans så vi fick stanna och ta några kort och signera några. Men vi hann inte med så många.
 
De tog emot oss och de satte på oss mickar och fixade lite mer med sminket. Det var en vanlig intervjuv ingen radio så vi skulle alltså filmas. Mamma kom fram till oss. "Kom ihåg om någon frågar om någon favorit eller var det nu kan vara så måste du välja Harry" Sa mamma. "Ja" Suckade jag. Vi fick sätta oss så att jag satte mig mellan Louis och Niall. Över oss satt de andra tre. "Vi sänder om 3...2...1" "Hej och välkomna. Idag har vi med oss One Direction och ingen mindre än Marissa Gold allihopa" Jag log mot kameran och vinkade. "Så. Marissa. Vad gör du här i London?" Frågade de. Jag visste att jag fick berätta varför. "Jag ska på turne med grabbarna här. Dubbel konsert ska vi köra lite grann ungefär fast jag ska bara köra två låtar på varje konsert" Sa jag. "Så du ska alltså följa med på deras turne, hur känns det?" Frågade han. "Bara bra. Jag kännder de inte så jätte bra än men det ska nog gå bra" Sa jag och log. "Det blir det nog. Niall, du, Liam och Louis har ju faktiskt erkänt att detta är eran kändis crush när det gäller tjejer i världen. Hur känns det nu när hon ska följa med" "Jamen då kan det ju inte bli bättre eller hur" Sa han och intervjuvaren skratta. "Marissa. Vem har du fått bäst intryck på då?" Frågade han. Jag visste att jag skulle välja Harry men han hade jag faktiskt fått säms intryck av. "det beror på vad för intryck. Det känns dumt att säga det med" Sa jag. "En rolig då?" Frågade han. "Louis och Niall är väldigt roliga" Sa jag. Jag visste att jag inte fick säga det där och jag kände hur någon gjorde något i min rygg. "Den snyggaste då?" Frågade intervjuvaren. "Ehm. Kanske han i mitten där uppe" Sa jag. Där sa jag i alla fall de jag skulle säga. Folket "uuhade" "Ja vad känner du om det Harry?" Frågade intervjuvaren. "Det är väl bara bra eller hur?" Frågade Harry. "Jo. Det är det. Tycker du att hon är snygg då?" Frågade intervjuvaren. Alla tystnade. "Självklart" Sa han och folk applåderade och bus visslade. Intervjuven höll på ett tag till med en massa prat om nya låtar och så.
 
Efter intervjuven så gick vi ut och mötte Simon som gjorde en highfive med mig. Jag skrattade. "Bra jobbat" Sa han. Jag log. Vi tog alla våra saker och gick ut ur det huset vi varit i. Det var proppat med fans utanför och Paul och min livvakt Mark som hade kommit hjälpte oss ut in till minibussen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0