Chapter 5 - We are One Direction.

Harrys Perspektiv:

Var det konstigt att ha den där känslan, att man bara ville ha personen som gick någon meter framför en?. Man har känt henne i lite mer en en dag och man vill liksom inte slita blicken i från henne.
Jag gick och kollade på henne, det märkte nog Liam, för han slog till mig på armen. "Hey" Sa jag tyst. "lyssna på mig i stället för att gå och glo på hennes röv" Skämtade han. Jag suckade. "Vad?" frågade jag sen. "Vart ska vi först?" Frågade han. "Tror Louis ringde och fixade sån där buss, så vi får se nästan hela London" Sa jag och han nickade.

*

Vi skulle åka i en sån buss och vi alla klev på den. Sara satte sig längst in på ett säte och jag tog modet till att sätta mig brevid henne. Hon log smått och fick en röd nyans på kinderna. Sara log stort när hon fick syn på London Eye. Hon tog några kort och sen åkte vi förbi, big ben och buckinham palace. Och självklart central park. "Vad säger ni?, gå och äta?" Frågade Zayn. "Det gör vi, jag är svin hungrig" Sa Josse. Vi skrattade men instämmde. Vi gick mot ett litet avlägset caffe så inte fansen eller papz skulle känna igen oss. Det var konstigt för varken Josefine eller Sara har nämnt något om vårat kändis skap.. Vet de ens att vi är kända?.

Vi gick  alla fall in på Starbucks och beställde lite mat och kaffe. Vi slog oss ner vid ett bord längst bort i vänsta hörnet. "Varför längst bort?" Skrattade Sara. "Skönt" Mumlade Niall. Hon nickade och började äta på sin baguette som hon beställt. Efter Starbucks bestämde vi oss för att gå till tjejernas lägenhet.

"Såå här bor vi" Sara slog upp hennes dörr och jag skrattade åt henne. "Väldigt fint" Log jag. "Japp" Log hon och kollade in i mina ögon. Vi bröt kontakten när josse drog till Sara i armen och de gick in på toaletten. Varför vet jag inte. "Hallå, ska vi fråga om de vet att vi är kända?" viskade jag tyst. "Jag tror det är bäst" Sa Zayn. "Då gör vi det" Sa Louis. De kom ut ur toaletten och vi hade placerat oss i soffan. "Så, vi tänkte berätta en grej" Började jag. "Vadå?, är ni gifta eller vad?" Skrattade Josefine. "Haha nej, men vet ni vilka vi är?" Frågade jag. "Harry, Louis, Niall, Liam och Zayn?" frågade Sara förvirrat. "Ja men mer än så?" Frågade Liam. "Kan inte era efternamn" Sa hon och ryckte på axlarna. Jag slog mig i pannan. "Vad?" Frågade hon oskyldigt. "Så ni vet inte att vi är One Direction?" Frågade jag. De såg ut att fundera lite. "Jo jag har hört om er, jag sa ju att jag kände i gen de" Sa Sara till Josse. "Jaja, men vi vet inte så mycket om er" Sa Josefine och ryckte på axlarna. "Vi förstod det, om ni hade varit fan, hade ni inte betett er så normalt" "Tänk om vi är haters?" Sa Sara och rynkade på ögonbrynen. "Men ni visste ju inte riktigt vilka vi var?" Sa jag och blinkade till henne. "Nej det förståss" Sa hon och skrattade till med sitt gulliga skratt.

Woooow ett kapitel YEY.
Ganska tråkigt men det är lite tråkigt i början :)


Chapter 4 - Show us London.

Saras Perspektiv:

"Vad ska vi hitta på idag då?" frågade jag Josse. "Jag vet inte, vad finns det och göra i lilla London?" Frågade hon och skratta, på skämt då förstås. "Ska vi ringa någon som kan visa oss London?" Frågade jag och skratta. "Som vem, eller jag vet DE SNYGGA KILLARNA" Sa hon högt. "Vi har inte ens deras nummer" Sa jag och sucka. "Jo, jag har Nialls" Sa hon och log. "Vad skriver du?" Frågade jag. "Frågar runt till några snyggingar här i London, någon/några som vill visa London för mig och min snygga kompis? den som svarar först får gå med oss." Sa hon och jag garva. "Erkänn du bara skickar till han?" frågade jag och skratta. "Eh ja" Skrattade hon. "Omg" Sa jag och skrattade igen. "Det tog inte mer en tio sekunder förns hon fick ett svar. "Vad står det?" frågade han. "Möt mig och killarna utanför våran lägenhet om en timme då ;)" Hade han skrivit. "Fiiiiiiiiixa oss" Sa vi i mun på varandra som vi alltid gör.

Jag satte på mig ett par shorts och ett Usa linne och öste på med accesoarer.
Jag plattade mitt hår och sminkade mig inte jätte mycket. Bara kajal, ögonskugga och maskara. Man ville ju bli lite brun nu när det är sommar liksom.Jag granskade mig en sista gång i spegeln och gick ut ur mitt rum och in i Josses. "Josse är du klar?" Frågade jag. "Japp, kan jag ha det här?" Frågade hon. Hon hade en jätte gullig outfit. En svart kjol och en vit tröja, sen hade hon också plattat sitt hår."Klart du kan, kan vi möjligen byta kropp?" Frågade jag. "Visst, gillar inte att vara så här lång" Sa hon ock sucka. "Du är inte lång, det vet du det är jag som är extremt kort för min ålder" sa jag och suckade. Det stämde också på långa vägar.

*

Vi gick ner för trapporna och såg killarna stå där ute. "Är det sant bor ni där?" Frågade Harry och pekade. "Japp, för i sommar" Sa jag och skratta. "Nice" Sa han. "Vi hälsade inte förut, Sara" Sa jag och skakade hand me de som hette Liam, Louis och Zayn. Jag hälsade även på Niall men han visste jag ju vad han hette.

Kort inlägg nästa får ni läsa om när de visar tjejerna Looondon.


Chapter 3 - holy...

Saras Perspektiv:


Jag vaknade på morgonen med en riktig jävla huvudvärkt. Jag märkte att jag inte var ensam i sängen för någon höll på att krångla. Jag slog upp ögonen och vände mig om. Shit. Helvete. Vad gjorde jag igår?. Jag harklade mig så han vaknade till han kollade på mig och fick en förvånad blick. "Oh shit" mumlade han. "eh Hej" Sa jag och skrattade. Jag kommer ihåg när jag träffade honom. Och att vi sen gick till baren men sen står det helt still. Jag kollade under mitt täcke och slog mig själv i pannan. Great nu hade jag haft det där också men någon jag inte ens känner på långa vägar, fast ja jag har ju haft det förr men ja ändå, jag sticker alltid på morgonen utan att personen vet om det, men nu är jag i London och har ingen aning om vart jag är så det är lite skillnad.

"Ja, det här var ju lite pinsamt" Sa jag och kollade upp i taket. "Japp, Harry föresten" Sa han och tog fram sin hand. Jag skrattade. "Sara". "Kolla dit" Sa jag och pekade. "Kolla inte" Sa jag. och drog på mig först mina underkläder. Great. Jag måste ha på mig min klänning. "Jag hittar inte min klänning" Sa jag och sucka. "Du kan låna shorts och tröja av mig, gå in i den garderoben och ta något, så kan vi gå och äta frukost, om du är hungrig?" Frågade han. Jag nickade och gick in. Så här hade det aldrig varit förut, det hade alltid varit, hej och hejdå, ses aldrig igen. Men nu villa han äta frukost?. Festade han aldrig så här, eller vad var problemet?. Jag hade dock inget emot det, jag var hungrig och han var snygg riktigt snygg. Jag tog ett par vita shorts och en grymt för stor tröja. "Går det här bra?" frågade jag och tittade upp och såg att han bara stog i kalsonger. "Förlåt" Sa jag och vände mig om. "Det är lugnt, det blir bra, vi såg ju ändå varandra igår" Sa han och jag kunde se hur han blinkade eller log stort när han sa det men ändå såg jag honom inte. Jag suckade och himlade med ögonen. Han gick in i sin WIC och kom ut med ett par byxor på sig. "Seriöst inget mer?" Frågade jag. "Jag såg ju att du gillade min mage" Sa han och blinkade. Jag suckade och gick efter honom eftersom han gick ut ur hans rum. Hans lägenhet var grymt stor, för stor för en person. Jag hörde röster. "Vilka fler är här?" Viskade jag. "Mina två kompisar bor också här med mig" Sa han. Jag nickade och blev glad för att han hade allt för stor lägenhet för bara en person.

Vi gick in i köket och jag fick en snäppet chock när jag såg Josse sitta där. Men sen kom jag i håg att Harry sagt att det var hans kompis hon strulade med igår. "Hej Sara, hade du kul igår?" Sa hon på svenska. "Käften, du hade väl också rätt bra" Sa jag och blinka. "Vart kommer ni ifrån?" Frågade en blond kille. "Sverige" Svarade jag. De kollade förvånat på oss och jag skrattade. "Sa du inte att du hade två kompisar här inte fyra?" Frågade jag. "Jo, men de älskar våran lägenhet, nae men de är grannar så de kommer alltid över, vi är antingen där eller här." Svarade han. Och jag nickade som svar. "Här är din klänning föresten" Sa Josse och kastade den på mig. "Tack" Suckade jag och de andra skrattade åt mig och jag fick en rodnad över mitt ansikte. "Hade du det bra i går Harry?" Frågade någon svarthårig kille. "Bättre än vad du hade antar jag" Svarade han. "Jasså och hur vet du det?" Frågade han och blinkade tillbaka. "Hade du det med henne?" Frågade han och kollade på Sara. "Nej nej, Niall tog bra hand om henne, min drog hem för tre timmar sen" Sa han och jag försökte klura ut vem Niall var men fick sen reda på att det var den blonda.

"Men Josse eftersom du är här, ska vi dra?" Frågade jag. "Vill du inte ha frukost?" Frågade Harry. "Nej men tack ändå, juste du ska få dina kläder" Sa jag. "Behåll de" Svarade han. "Tack" Log jag och gick ut till hallen. Harry kramade om mig och jag och Josse gick ut ur trapphuset. De var flera trapper men vi kom tillslut ner. Jag kände igen mig dirrekt vi bodde i det huset brevid. "Nära hem var det i alla fall" Skrattade hon. "Skönt" Sa jag.
"Hade du det nice igår?" frågade hon och blinkade med ögat. "Tyvärr kommer jag inte i håg så mycket men, jag antar det" skrattade jag. "Det hördes i alla fall" Skrattade hon. "Du var ju stup full så hur kommer du ihåg det?" Frågade jag. "Jag var inte alls så full, jag drack bara när vi drack inget mer så jag kommer faktsikt ihåg" Sa hon. Jag suckade och slog mig på pannan. "Han var ju snygg i alla fall, jävlar vilken mage" Sa hon drömmande. "Haha jo då" Skrattade jag.


Chapter 2 - PARTYING

Saras Perspektiv:
"Vad gör vi?" Sa jag när det nästan slagit kväll. "NU KÖÖÖÖR VI" Skrek Josse. "Seriöst, skrattade jag, vad gör vi?" Frågade jag. "PAAAAARTY" Skrek hon. "Festa första natten?" Frågade jag förvånat. "vad ska vi annars göra?" frågade hon. "Okej du har rätt" Skrattade jag. Jag gick till min garderob där jag tog fram en kort svart klänning med paljetter på. Jag la ner den på golvet så länge och granskade den.Jag gick och letade efter lite smycken som passade. Fixade till mitt smink och satte sedan på mig klänningen. Fixade håret och drog fram ett par Jeffery Campell. Jag blev ganska lång i de, eller lång och lång blev jag inte. Om man är drygt 160 cm så ja...
"Kan jag ha det här?" frågade Josse och hade på sig en fin vit klänning."Har du ditt falsk leg?" Frågade hon. "Japp" Log jag. Jag hade haft det ganska länge. Josse behövde ju inte det längre.... Men lilla jag behövde ju dock..
"Nu går vi och festar" Sa hon och vi gick ut ur lägenheten. "Hur ska vi hitta?" Frågade jag. "Vi är i London, det finns klubbar över allt, om den inte är kul går vi till någon annan." Sa hon.

Vi gick in på någon klubb och vakten släppte lätt förbi oss. Vi gick raka vägen in till baren och tog oss lite dricka och lite mer dricka igen. När vi kände oss lite på dragna tog vi med oss en dricka till dans golvet och började dansa lite. "Vi måste hitta någon heting" Skrek Josse i mitt öra för att överösta musiken. "Jo jag vet" Snart kom det någon och dansa bakom Josse. Men det började bli för mycket folk så jag gick bort en bit och såg två killar, ja jag vet inte var de gjorde igentligen...Men jag gissar på att den ena skulle bära upp den andra av något slag. Jag skrattade lite åt de och kände att de vibrerade till i bhn. Jag drog upp min telefon och såg ett sms från mamma.

Hoppas ni har det bra i London nu, gumman, ha det bra vi saknar dig.

Jag log åt smset, men jag svarade inte nu. Jag kände en knackning på min rygg så jag vände mig om och fick se den krulliga killen som blev uppbärd. "Varför står du här helt själv, är inte det olagligt?" Frågade han och blinkade med ögat. "Olagligt huh, varför?" frågade jag. "En sån snygg tjej ska väl inte behöva vara ensam, har jag inte rätt?" Frågade han. "Jag är inte ensam, min kompis ärrr..." Jag kollade efter henne och såg hennes tunga vara i en annans killes hals. "I den där killens hals" Sa jag och skrattade och kolla på killen. "No way, det är min kompis ju" Skrattade han. Jag nickade impat på huvudet. "Dansa?" Frågade han. Jag nickade och svepte i mig resten av min drink. Vi började dansa så att han hade hans händer på mina höfter.

Efter mycket dans gick vi till baren och han beställde en drink åt mig. Jag började genast känna mig ännu fullare än vad jag var förut. Men vi började dansa och mina fötter gjorde förjävla ont. Men snart så började vi kyssas, eller kyssas, hångla rättare sagt.

"Vill du följa med hem till mig?" Frågade han. Jag sneglade efter Josse men kunde inte se henne. Jag nickade på huvudet och vi gick ut från klubben. En dag i London, och vi båda har haffat någon.

Fan vad vi är bra.


Nämen ser man på, Är Mr. Harry Styles på Klubben. Zayn ser man också, men är det Zayn som Josse höller på med eller vem är det ? ;)


Chapter 1 - London Here We Come.

Saras Persepktiv:
London, London, om några timmar är du våran, tänkte jag för mig själv. Jag skrattade åt min fjantiga tanke och återgick till verkligheten. "Josse, du har packat klart allt va?" Frågade jag. "Japp, allt är nerpackat" "Bra, kan du fatta att vi är i London om några timmar???" Frågade jag extalterat. "Nästan inte, men den här sommaren, den kommer vara den grymmaste hittils, vi ska festa, festa och festa" Sa hon glatt. "Det kan du ge dig på hun" Sa jag och log stort. "Och sen ska jag skaffa mig en riktig brittisk kille som har mycket pengar som kan försörja mig så jag slipper jobba på något tråkigt jobb" Sa hon och jag skrattade åt henne. "Ska du låte mannen göra allt jobb?" Frågade jag och skrattade till. "Ja, eller är inte mannen till för att göra det eller?" Frågade hon dumt. Jag suckade åt henne, ibland undrar jag om hon är dum på riktigt eller bara låtsas för att få uppmärksamhet. Men jag älskar henne ändå lika mycket.

"Ae, vad säger du, ett sista kort i Sverige?" Frågade hon. "Jag är på" Sa jag. "Eller vi ser ut som skit, vi tar någon bild från dator och lägger upp på fejjan" Sa hon. "Okej jag håller med" Sa jag. Vi satte oss vid datorn och kollade på bilder. "Den där tar vi" Sa jag. "Nej, den är ful. "Men den där då?" frågade jag och pekade på en bild. Jag hadep på mig hennes student hatt när hon hade tagit stundeten och vi hade gått ner till parken för fest.London Here We Come with @SaraJohnson 

Skrev hon på facebook. Vi fick genast ganska många gillningar, vi är rätt populära här i Östersund. En liten stad med få människor, men med världens bästa människor. Jag kommer sakna min familj och mina andra vänner så sjukt mycket men en sommar i London, vem skulle tacka nej?. Jag visste inte riktigt hur vi skulle bo, det är min mosters lägenhet i centrala London som typ stått övergiven i ett halvår. Hon flyttade hem till Sverige igen men ville ha kvar lägenheten. Men nu i sommar tar vi över den.

*

Vi hade tagit farväl av våra nära och kära och vi satt nu på flyget och vi skulle alldeldes strax landa. Jag höll i Josses hand när vi landa och det slog som vanligt lock i öronen. "Tack för ni rest med London Airlines, ha en trevlig resa och ni är välkomna tillbaka." Ropades det ut i högtalarna. "Är du redo?" Frågade jag. Hon nickade glatt och vi skyndade oss ut ur planet. Vi gick in på flygplatsen och vi skyndade oss ut. Moster hade bokat sin gamla chaufför som skulle köra oss till lägenheten. Han prata Svenska vilket var skönt. "Där är han" Sa jag och pekade på en lång och mörk gubbe. Vi gick fram till honom och han hjälpte oss med våra väskor. "Hej tjejer, ska ni stöka till här i London" Sa han och skratta. "Japp, London blir osäkert för en sommar kan jag lova" Skrattade jag. "Jo det tror jag säkert att det kommer att bli." Sa han och kollade finurligt på oss.

Han skjutsade oss till Lägenheten och den var jätte fin på utsidan så jag kunde knappt bärga mig för att se insidan. Michael som chauffören hette hjälpte oss med väskorna och sa sedan hejdå vid ytterdörren. "Nu, 1...2...3" Sa jag och öppnade dörren som jag tidigare låst upp. "OMG" ropade vi och sprang runt i lägenheten. Lägenheten var på nästan 200 kvadrat och det var en 6 rummare. "Jag tar det här sovrummet" Sa jag och sprang in ett svart och vitt sovrum. "Jag tar det här" ropade hon och gick in i något sovrum. 

Vi är i London, äntligen.

Yeeeeey Kapitel 1.... haha ;). What do you guys thiiink?.
Om ni vill ha länkbyte så säg bare till. 
Jag kommer spela Sara och Josefine som random personer, så ni får använda eran fantasi lite granna. ;). 
Och en sak till KOMENTERA :) 


Handling - The Wild Ones.

Sara och hennes kompis Josefine bestämmer sig för att dra ner till London en sommar. Josefine gick ut trean och tog studenten. Sara hr blivit hemskolad men hon har gått ut skolan, det gjorde hon för två månader sedan, alltså före Josefine. Sara är desutom född 1994 och Josefine 1993. Josefine är arton och Sara sjutton. Men i alla fall. De har gått ut skolan och vill göra något med sitt tråkiga liv. Därför drar de ner till London, inte alls för dyrt och inte alls för tråkigt. Men sen kommer One Direction in i deras liv, vad händer då? :o

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0