Chapter 29 - Dont do this

Marissas Perspektiv:
 
Det här sög verkligen, jag hade nästan varit borta från Harry i en månad och jag stod inte ut längre. Jag hatade detta, jag ville tillbaka men jag kunde inte. Det var lite mer än en månad kvar tills jag skulle tillbaka och jag kände hur detta blev svårare och svårare. Att ha en relation inom skype är inte det lättaste jag gjort liksom. Jag hade nu inte pratat med honom på nästan en vecka och jag vet faktiskt inte varför. Distans var svårt och jag hatade det som sagt. Jag hade för det mesta bara spelat in låtar till mitt nya album, eller så hade jag skrivit låtar till mitt nya album, jag skulle ha ganska mycket egenskrivna på denna skiva vilket jag tyckte skulle bli intressant. Igår hade jag fått ledigt så jag och Travis, kanske den ända vännen jag faktiskt har i La, som jag kan lita på, vi hade i alla fall varit ute i parken och tagit lite kort och så. Det var skönt att komma ut och tänka på lite andra saker än till exempel Harry. Det var inte bara Harry jag saknade, utan alla andra killarna också och Emma så klart.
 
 
Klockan var nio på kvällen och jag kanske borde komma till sängs med jag hade ingen ork, jag hade liksom inte ens orken att sova. Tidskillnaden sög också, det var nio timmar emellan mig och Harry vilket gjorde det typ omöjligt att snacka också. Jag måste verkligen få ut honom ur mitt huvud för någon minut. Jag plockade upp min dator från golvet och gick in på den i stället. Jag kollade runt lite och gick sedan in på min twitter. Jag kollade igenom lite och fick se en massa hattweets till mig plötsligt. Jag kollade lite närmare och fick se att det handlade om mig och Travis?. Jag gick genast in på en skvaller sida och den första nyheten var om mig. "Harissa är slut mina vänner. Här Marissa Golds nya kärlek" Jag suckade irriterat för mig själv. Så var det inte. Jag kollade på bilderna och en bild kunde faktiskt se lite misstänksam ut men det var ju inte dirrekt så att vi höll händer. Jag loggade snabbt in på twitter igen och gick in på Harrys sida. Hans senaste tweet var. Är det därför du aldrig hör av dig?. Jag suckade irriterat och scorllade ner lite mer under alla retweets. Verkligen?. Kom igen. Jag bara visste att detta handla om mig.
 
**
 
Louis Perspektiv:
 
Att se sin bästa vän sörja i alkohol är inte det roligaste. Först i dag hade hade varit otroligt tjurig över några bilder, visst jag kanske förstår honom lite men han måste ändå prata med Marissa först. De hade heller inte pratat på 6 dagar tydligen och Harry var tydligen säker på att det var över, fast han säger det nu och nu är han full. Jag och Niall hade varit inne och tagit hans spritflaska så fick han ligga där inne nu. Jag funderade på att ringa Marissa men klockan är elva där borta så det kanske inte var någon bra ide, plus så ville jag inte lägga mig i deras förhållande. Jag vet att båda två älskar varandra så jag fattar inte varför bara någon utav de tar upp telefonen och ringer. Jag hörde kväljningar inifrån Harrys rum så jag, Zayn och Niall gick fort dit. Harry spydde i sin säng och han hade återigen en vodkaflaska i handen. "Vafan" Sa jag.
Jag tog tag i Harrys överkropp och Niall hjälpte mig med benen så vi bärde ner honom på golvet så han inte skulle spy i sin säng. "Spy i skålen" Sa Zayn åt honom. "Jag hämtar en hink" Sa han sedan. Harry spydde och jag försökte hålla honom uppe så han inte skulle lägga ner sitt huvud i spyan. Zayn kom in med en hink så han tog skålen så kunde Harry kräkas i hinken i stället. "Hon älskar inte mig längre" Sa Harry innan han spydde igen. "Tänk inte på henne" Sa Niall. "Hon är min flickvän Niall, men kanske inte längre då. Hon är väl inte min flickvän längre" Sa han och han grät medans han spydde. Han blev alltid så känslosam när han var full. Efter kanske en kvart så verkade han vara klar. "Jag vill ringa henne" Sa han. "Hon sover nog bro" Sa jag. "Jag vill testa" Sa han. "Är det inte bättre och ringa henne när du är helt nykter, även fast du nyktrat till lite nu så är det bättre" Sa jag åt honom. "Ookej" Sa han. Det var inte normalt av Harry att vara full mitt på dagen, men man slutas aldrig att förvånas.
 
*
 
Marissas Perspektiv:
 
Min ringsignal jag har på min telefon lät, först trodde jag det var i drömmen men insåg snabbt att det inte var det. Jag satte mig upp i sängen och kollade på klockan, tre på natten, komigen?. Jag kollade på telefonen och såg att det var Harry som ringde. Jag tog ett djupt andetag och svarade. "Harry?" Frågade jag. "Ja" Svarade han. Jag svalde. Jag kände nästan hur jag ville börja gråta. "Ehm" Började han. "Du Marissa, det här är jävligt svårt" Sa han. Jag svalde. "Snälla säg det inte, om det gäller bilderna Harry så är det ingenting, han är min ända vän jag har här, det är ingenting" Sa jag. "Okej Marissa, jag litar på dig, men att vi inte har pratat med varandra på snart en vecka och vi har varit i från varandra i en månad" Han pausade. "Det känns fel, när du kommer tillbaka om en månad så måste du åka igen, jag kommer inte klara av det igen Marissa, Det är en månad kvar tills du kommer igen och jag vem vet hur länge det dröjer nästa gång. Jag tror inte jag klarar av det, jag är ledsen" Sa han. Jag svalde och det rann tårar ner från mina kinder. "Harry gör inte det här" Sa jag. "Jag är ledsen" Sa han och la på. Jag satte mig upp i sängen och gick ut på min veranda och jag kände hur det blåste ute. Det var över. Jag kollade ut, det var mörkt ute, precis som mitt och Harrys förhållande, det var inte ens ett förhållande längre slog min tanke. Jag och Harry fans inte längre. Men det kanske ändå var det rätta.
 
 
Det här är det näst sista kapitlet!!
 
Den här novellen var inte tänkt att bli så här kort, men just nu känner jag att jag bara vill bli över med denna novellen.

Chapter 28 - I love you, remember that.

 
Obs om ni inte läst 27 inann gör det ;)
Marissas Perspektiv:
 
Hej gumman!. Jag vet hur mycket detta kommer att svida nu, men du måste packa dina väskor och så ska vi resa mot La ikväll. Jag vet att du inte vill detta, men det är ditt liv Marissa. Den här galan om två veckor kommer att vara om två månader i stället då det kommit något problem och du kan inte stanna så länge i London då. Vi måste jobba med ditt nya album och ditt liv är i La. Vi åker i kväll, och jag vll inte ha någon motargumentation. Love Mamma.
 
Jag stelnade till. Visste inte riktigt vad jag skulle göra. Till slut fattade jag vad igentligen som stod i smset så jag föll ner på golvet och jag kände hur tårarna började rinna ner från mina kinder. "Babe" Sa Harry chockat och sprang fram till mig. "Marissa vad har hänt?" Frågade han. Jag kunde inte få ut ord utan mina tårar bara sprutar. "Vad händer?" Frågade Emma chockat. Alla stod runt om mig, Louis, Eleanour, Niall, Emma och Harry. "Marissa prata med oss" Sa Louis oroloigt. Jag kunde inte tårarna bara rann. "Ge henne andrum" Sa Eleanour. "Kom" Sa Emma och tog min hand och jag ställde mig fakiskt upp och gick in på Harrys rum med henne. "Vänta här" Sa hon och stängde dörren efter oss. Jag la mig på sängen och grät fortfarande. "Ta dig samman, andas och berätta vad som är fel" Sa hon. Jag satte mig upp och tog djupa andetag. Jag låste upp min telefon och gav henne den.
 
Jag kollade upp på henne och hon blev gråtfärdig och tog sin hand för munnen. Det hjälpte inte dirrekt så jag började ju gråta ännu mer. Hon kom fram till mig och kramade om mig och då blev det återigen bara värre. Jag kunde inte kontrollera mig själv, tårarna sprutade som aldrig förr. Jag ville inte tillbaka, jag ville inte. Jag ville inte lämna, den bästaste vännen jag någonsin haft, jag ville inte lämna min pojkvän, jag ville inte lämna London. "Du måste berätta för Harry" Viskade hon. Jag nickade. Hon släppte mig och tog min hand för att vi skulle gå ut till de andra och berätta. "kan du berätta för de?" Frågade jag. Hon nickade. Hon tog min had och vi gick ut. "Vad är det som händer, du gör mig livrädd Marissa" Sa Harry. "Hon ska åka hem, ikväll" Sa Emma. Mer tydligare kunde man inte vara. För några sekunder hade mina tårar slutat att rinna men nu började de igen, speciellt när jag såg Harrys reaktion. Han satte sig ner på huk och placerade sitt ansikte i sina händer. "Nej, nej, nej" Mumlade han. "Varför?" Frågade han högt. Louis och Niall kollade sorgset på mig.
 
"Den galan hon skulle på om två veckor och den är förskjuten till om två månader, därför" Sa Emma. "Jag har ett liv i La Harry, jag visste att det här inte skulle gå" Grät jag fram. "snälla sluta" Sa Harry med tårar i ögonen. De andra hade väl kommit överens med deras blickar eller något för de försvann ut från lägenheten. "Din mamma kan inte göra så, du är arton Marissa, du bestämmer över ditt liv." Sa han. "Jag vet Harry, men mitt liv är i La, så mycket det gör ont att säga det så gör de det, jag har ett nytt album jag måste släppa, jag bor i La och det har du vetat från första början" Sa jag. "Jag vet, men jag trodde detta inte skulle hända än" Sa han. "Jag vet" Mumlade jag och det rann fortfarande tårar ner från mina kinder. "Jag vill fan inte att du ska lämna london" Sa han. "Inte jag heller Harry, inte jag heller" Sa jag.
 
*
 
Tiden gick alldeles för fort idag. Det ända jag hade gjort var att legat i Harrys famn i sängen. Jag hade packat en kvart innan jag skulle åka och nu stod jag på flygplatsen. Det var det här jag hade gruvat över, jag ville inte säga hejdå. "Hej då" Sa jag till Danielle och kramade om henne. Jag kramade om Eleanour och sedan Perrie också. Sen kom vi till den lite svårare delen. "Hej då Liam" Sa jag och kramade om honom hårt och länge samma sak med Zayn och Niall. "Louis" Sa jag och kramade honom. Han lyfte upp mig medans han kramade mig och även fast tårar rann ner från mina kinder gav det mig ett leende på läpparna. Nästa person var Emma och jag ville verkligen inte. "Hej då" Sa jag sorgset. "Hejdå" Sa hon, det rann tårar ner från hennes kinder. "Jag kommer flyga dit dig jag lovar" Sa jag. Hon nickade och torkade bort sina tårar. Nu kom den allra svåraste delen Harry.
 
image
 
"Jag vill inte" Mumlade han med rödsprängda ögon. "Jag vill inte heller" Sa jag. Jag slängde mig i hans famn och vid detta laget sprutade mina tårar. Han strök mig över ryggen och kramade mig hårt. Jag drog mig ur hans kram och kysste hans läppar mjukt. Jag skulle sakna de så mycket. "Vi måste gå nu gumman" hörde jag mamma. Jag nickade. Jag kysste honom ännu en gång mjukt på läpparna. "Jag älskar dig, kom ihåg det" Sa jag. "Jag älskar dig också" Sa han. Jag nickade och kysste han snabbt. Jag gick till mamma och pappa. Jag vände mig om och vinkade till alla sen så gick jag mot flygplanet som skulle ta mig hem till La, men om jag ska vara ärlig, känns London mer som mitt hem.

Chapter 27 - Ema

Harrys Perspekitv:
 
Tumblr_mel38ccjbh1rbcjj6o1_500_large
 
Det måste nog varit en av de bästa kvällarna någonsin. Jag och grabbarna vann helt otroliga tre priser, min otroliga flickvän vann fyra och jag kunde inte vara mer stolt. Stolt över mig själv och min flickvän. Jag älskade henne så det gjorde ont och jag visste inte vad jag skulle göra när hon skulle åka tillbaka till La. Jag kunde inte förmå mig något liknande. Galan avslutades med ett uppträdande av Taylor Swift och då var galan slut. Det fanns ju möjlighet att gå på efterfesten men varken jag eller någon annan var sugen på det då turnen slutade igår och klockan var redan över tolv. Vi gick in i våran minibuss och alla hade med sig sina flickvänner så jag antog att ingen skulle somna speciellt tidigt i natt.
 
Marissa hade suttit bredvid mig och vi hade hållt händer men nu placerade hon sig i mitt knä och där tyckte jag hon passade bättre. "Grattis till alla priser" Sa jag och kysste henne mjukt. Hon log stort och placerade sig så hon satt gränsle över mig i stället. "Tack, och grattis till dig också" Sa hon och kysste mig mjukt och den fortsatte lite längre. "Det finns andra i bussen" Hörde jag Louis. "Bara för jag får till det i kväll" Skämtade jag och jag såg hur Marissa begravde sitt ansikte i mitt bröst. Jag älskar när jag får henne generad. "Jag skoja bara babe" Sa jag åt henne och hon skratta lite löst. Till slut stannade bilen och vi alla klev ut och möttes av papz men vi skyndade oss in i lägenheten så det gick hyffsat bra.
 
Tumblr_mc7abaxmfl1re3eq5o1_500_large
 
Liam och Zayn med deras flickvänner gick in i deras lägenhet och vi tre gick in i våran med våra flickvänner. Jag drog av mig mina skor och när Marissa precis fått av sig sina bärde jag upp henne i min famn. "Harry" Skrattade hon. Jag log stort och gick in med henne i mitt rum. Jag stängde dörren med foten och placerade henne i min säng. Jag besteg henne och la mig mellan hennes ben och stödde med armbågen så jag inte skulle ligga platt på henne. Hon bet sig i läppen och när hon gjorde det var hon jävligt sexig. Jag närmde mig hennes aniskte och kysste henne. Hon kysste mig tillbaka och tillslut gav jag om inträngelse i hennes mun och hennes tunga mötte min. Det gick fort och våra kläder var snart av och denna kvällen slutade, barnförbjuden.
 
*
 
Marissas Perspektiv:
 
Att vakna av att den´man älskar väldigt mycket kysser en längs hela armen kan vara det bästa som finns. "Hej du" Sa jag och vände mig om. "Hej" Log han. "Jag är vrålhungrig" Sa han. Jag skrattade. "Vi går väl och äter då" Sa jag och han skratta. "Inte en sådan romantisk morgon dirrekt." Sa han. "Äsch" Sa jag bara och drog på mig mina underkläder och en av Harrys tröjor. Jag tog också på mig ett par shorts då det var flera som bodde i den här lägenheten. Jag väntade på Harry medans han drog på sig ett par byxor och vi gick ut till köket tillsamans. Ett sms plingade in på min telefon, jag kanske hade hoppats på ett roligare sms, för det här var så långt i från roligt man kunde komma.

Chapter 26 - EMA

Marissas Perspektiv:
 
Tiden flög i väg och vi hade gjort våran sista konsert i london för turnen. Det var sorgligt och jag hade faktiskt fällt några tårar för det hade varit en sådan underbar upplevelse att göra det här med grabbarna. Dock var det inte över än. Jag skulle stanna i London ett tag då jag har två event att göra här. En gala idag, Ema. Sedan om nästan två veckor är det en till gala, jag var nominerad i flera kategorier ikväll vilket killarna med var så det var verkligen roligt. Jag visste inte hur det skulle bli om två veckor, jag ville så hemskt gärna stanna här och bara umgås med Harry. Jag hade sovit en natt i deras lägenhet eftersom konserten var i går. Jag skulle även sova här de kommande två veckorna. "Babe, ligg inte och ät i sängen, vi går upp i stället. dessutom är de där chipsen från igår, det är äckligt" Sa jag åt honom eftersom vi fortfarande befann oss i sängen. "Okej, kom då" Sade han och reste sig upp ur sängen med munnen full av chips.
 
Tumblr_mcdwtfqcnc1rocd1co2_400_large
 
"Kyss?" Frågade han när jag ställt mig upp. "Nej tack" Log jag så snällt jag kunde. "Du får borsta tänderna först, jag vill helst inte kyssa dig med massor chips" Sa jag. Han himlade med ögonen åt mig och gick in på toan och kom nästan lika fort ut igen. "Så" Sa han och drog in mig i hans famn och kysste mig mjukt på läpparna. Jag drog på mig ett par shorts då jag bara sovit i tröja och trosor och sedan gick vi ut till killarna. Han delade ju lägenhet med Niall och Louis så de var bara de där. "Godmorgon" Log de. "Godmorgon" Sa de tillbaka. "Hej på dig med Marissa" Jag vände mig hastigt om åt höger och fick se Emma sitta i soffan. Jag log stort mot henne och gick fram och kramade om henne. "Heeej" Sa jag glatt. "Har du haft det bra?" Frågade hon. Jag nickade glatt. "Jätte bra" Sa jag. "Du får berätta allt sen" Sa hon. Jag nickade. "Självklart" Log jag.
 
Jag gick mot frukost bordet och placerade mig bredvid Harry som genast la en hand på mitt lår. Jag log smått och började bre mig en macka och hällde upp ett glas juice. "Taggad inför ikväll?" Frågade Louis. "Självklart" Log jag. "Är vi nominerade i samma kategori i någon?" Frågade han. "Jag vet inte, bästa musikvideo kanske?" Frågade jag. "Jo, det är vi nog" Sa han och log. Jag nickade. Efter frukosten så ställde vi undan efter oss och jag och Harry gick in i hans rum igen för att slappa lite innan vi var tvugna och redan börja fixa oss för kvällen, vi kanske hade sovit lite allt för länge för klockan var redan två och röda mattan började ju sex. Lou och Kate våra stylister skulle komma om någon timme och innan dess skulle vi duschat.
 
"Jag är så trött" Harry la sig i sängen. "Du är inte den ända" Klagade jag. Ingen av oss skulle i alla fall uppträda på galan vilket kanske var ganska tur eftersom vi haft konsert igår kväll och vi var verkligen jätte trötta. "Babe, jag går in i duschen, så får du gå in sen?" Frågade jag. "Okej" Svarade han trött. Jag skratta åt honom och gick in i badrummet. Jag duschade snabbt och gick sedan in i Harrys rum igen. "Så" Sa jag och log. "Jag kommer somna på galan" Sa han allvarligt. "Nej då" Sa jag och kysste honom när han ställt sig upp. "Nu blev jag genast piggare" Sa han. Jag skratta och han gick in i badrummet. Jag drog på mig nya underkläder och sedan bara ett par shorts och ett linne så länge innan jag skulle få på mig min klänning. 
 
*
 
 
Våra stylister kom och det var helt rörigt i lägenheten. Alla skulle få smink och kläder och då menar jag, Niall,Louis, Harry, Liam, Zayn, Jag och sedan Louis flickvän Eleanour, Liams flickvän Danielle och  Zayns flickvän Perrie. Alla hade en dejt med sig så det var ju kul. Det tog verkligen timmar detta. Mitt hår och smink var klart så Emma och Danielle hjälpte mig på med klänningen och sedan mina klackskor. "Tack" Log jag. "Du är jätte fin" Sa Emma glatt. "Håller med" Sa Danielle. "Åh tack ,ni med" Sa jag. De log. Jag gick ut i lägenheten och Harry spärrade upp sina ögon. "Wow" Mumlade han. Jag log mot honom. "Du är jätte fin" Sa han. "Tack älskling, du med" Sa jag. Han kysste mig på munnen och vi började ta oss ner för trapporna i lägenheten mot Limousinen. Vi åkte bakvägen så vi träffade inte på några papz vilket var skönt.
 
 
Vi började köra i väg i den stora Limon och vi var framme på bara några minuter då arenan inte var långt bort, Alla började gå ut ur bilen och sist ut var Harry som hjälpte mig ut. En massa skrikande fans befann sig utanför men vi hann tyvärr inte träffa de. Vi gick mot röda mattan och Louis och Eleanour började gå ut. Samt följde Niall och Emma, Liam och Danielle, Zaynd och Perrie och sedan kom jag och Harry. Han hade en betryggande arm runt min höft och vi posade framför kamerorna. "Marissa kolla hit, Harry kolla hit, Marissa, Harry" Alla skrek våra namn och det var verkligen galet. Vi skulle nu gå in i arenan och vänta på att galan skulle börja och jag kunde känna hur min mage skrek av nervositet.
 
 
Den här novellen kommer inte bli lika lång som min andra då jag tycker att den här novellen är grymt svår att skriva det är däför det inte kommer lika mycket kapitel. Jag har även en ny ide på en novell och den känner jag attt den kommer bli lättare. Jag kommer även att välja ut några skådespelare som ska spela tjejen som ni får rösta emellan, sen kommer ni få välja vem av killarna som aah!, Haha!. Men det kanske dröjer en vecka eller två, får helt enkelt se när denna novellen blir klar!.

Imorgonnnn

snart deckar jag och jag har tyvärr inte skrivit klart kapitlet men det kommer imorgon. Jag har även inga läxor eller något skit nästa vecka så dåå kan jag ju upptadera, titt va bra vettni!. Har ju även jullov på torsdag så ni kan förbereda er på update!. Många pussisar och stay tuned for tomorrow!

Chapter 25 -

Marissas Perspektiv:
 
Jag kunde höre lite små busvisslingar och jag kollade åt sidan där killarna stod och sedan började de aplådera. Jag himlade med ögonen. "DRA" Ropade Harry åt de. Jag skrattade smått och tog tag i hans nacke så han kunde böja sig ner och kysste mig. "Det har jag längtat länge på" Sa Harry. Jag fnittrade till och kramade honom och han la sina armar om mig med. "Jag tycker om dig med föresten" viskade jag. Det kunde nog inte bli en bättre födelsedag. "Vad sa du?" Frågade han. Han hörde nog det men ville kanske höra det ändå. "Jag är kär i dig Harry Styles" Sa jag och himlade med ögonen. Han skratta och tryckte sina läppar mot mina igen. "Kom" Sa han och tog min hand och vi begav oss ut till bussarna igen. Det var papz utanför och jag tryckte min kropp mot Harrys och han håll hårt i min hand. Vi sprang sedan snabbt in i bussarna. "Äntligen huh" Sa Louis när vi kom in. Jag rodnade. Louis gick fram till Harry och gav honom ett handslag. "Du ska bara veta hur länge han här har längtat efter detta, han snackar om dig hela tiden" Sa Louis medans han höll om Harrys axlar.
 
 
image
"Vad säger han då?" Frågade jag och kollade på Harry. "At-" Harry tystanade honom och hållde för hans munn. "Säg inte" Sa Harry. Jag skrattade."Det är okej Harry" Sa Louis. Jag skratta återigen. "Nej, men han säger väl det till dig själv i sinom tid" Skämtade Louis. Jag flinade och nicka. "Pussa varandra godnatt nu så ska ni gå och sova" Jag kollade frågande på Louis. "Jag skoja" Sa han allvarligt. Jag skrattade. "Jag förstod det" Sa jag ärligt.
Alla började röra sig i bussen och göra sig i ordning för sängs. Jag satt i Harrys knä i soffan och bara satt där. Det var hur mysigt som helst. "Är du trött?" viskade han. Jag nickade. "Kom då" Sade han. Vi reste på oss. Killarna hade redan lagt sig och man kunde höra  Zayns snarkningar. "Godnatt" Sade han och kysste mig mjukt. "Godnatt" Sade jag och besvarade kyssen. Jag gick in där jag skulle sova och drog på mig en sovtröja sedan gick jag och borsta tänderna och la mig sedan i min säng. Även fast jag hemskt gärna hade velat sova med Harry kanske det var lite tidigt som sagt. Även fast vi sovit i samma säng förut så var det inte på samma sätt nu.
 
 
 *
 
 
Jag vaknade av mig själv och jag satte mig trött upp. Det hade inte varit en dröm. Det kändes lite som en dröm faktiskt. Jag drog på mig ett par shorts och gick ut ur mitt pytte lilla rum. Killarna satt vid bordet medans bussen körde. "Godmorgon" Log jag. "Godmorgon" Svarade de och Harry mötte mig med ett brett leende. Han satt längst in. "Klättra över bara stumpan" Skämtade Louis. Jag skratta och klättrade över Niall och Louis för att komma till Harry. "Hej" fnittrade jag. "Hej du" Sade han och kysste mig lätt innan jag satte mig ner i hans knä. "Aww" Sa killarna. Jag rodnade. Jag tog mig en macka och åt upp den ganska snabbt då jag var hungrig jag drack även några klunkar mjölk av Harry. "Vad ska vi göra idag?" Frågade jag. "Åka buss" Sa Louis. Jag skratta. "När är vi framme i New York då?" Frågade jag. "Jadu, inte på ett tag" Svarade han. "ååh" Stönade jag uttråkat.
 
"Kom" Sa jag till Harry och vi var på väg in till min säng. "Va tysta" Varna Louis. "Använd min födelsedagspresent" Ropade Zayn. "Skärp er" Ropade jag tillbaka. Jag stängde dörren efter oss och Harry hoppade upp i sängen och jag gjorde lika dant. Jag slog mig ner i hans knä och han la armarna om mig. "Så, hur blir det, med oss?" Frågade Harry. "Jag vet inte, hur menar du?" Frågade jag. "Alltså, ska vi berätta för Simon, din mamma och så, och hur blir det sen?. Du bor ju liksom i La, och jag i London" Sa han. Jag sucka lite smått. "vi kanske ska vänta lite med att berätta?. Jag tror inte de är så positiva med att vi har riktiga känslor, och sen är det ju faktiskt en månad kvar tills turnen är slut så vi kanske får se?" Sa jag. Han nickade. "Det låter bra" Sade han. Jag log. "Slå på en film?" Frågade han. "Ja" Sa jag och log. Jag reste mig upp och satte på den första jag hitta. "The Grown Ups". Jag tog täcket med mig och la det över mig och Harry sen satte jag mig bekvämt i hans knä.

KAPITEL IDAG


Chapter 24 - HAPPY BIRTHDAY MARISSA

 
Marissas Perspektiv:
 
"Happy Birthday to you, Happy birthday to you, happy birthday dear Marissa, Happy birthday to you" Jag öppnade mina trötta ögon och fick se killarna stå inne vid mitt aldelles för lilla "sovrum" i bussen. "Aww, Tack" Log jag. "Så lite sunshine" Sa Louis. Jag log stort. "Nu är du vuxen allt" Sa Niall och ställde ner en frukost bricka som bestod av pankakstårta. "Japp" Sa jag och log sött. "Fast du kanske vill äta det där inne, annars kommer det nog sluta med att vi alla sitter i din säng" Sa Zayn. "Haha okej" Svarade jag glatt. Jag gav de brickan så de kunde gå och lämna det. "Kan ni stänga dörren, jag ska bara byta om" Sa jag och log. De gjorde som jag sa och jag drog snabbt på mig ett par mjukisar och gick ut till de. Det låg presenter på bordet. "Ni hade verkligen inte behövt" Sade jag. "Jo då, kom nu födelsedagsbarnet" Sa Liam. Jag tog plats bredvid Niall och jag kollade på Harry som kolla på mig och sedan vek ner hans blick. Jag log smått.
 
 
"Börja du" Sa Louis och gav min bestick så jag kunde börja äta. Jag log stort. Vi satt och skrattade tillsamans och jag hade verkligen jätte kul. "Så öppna presenterna nu" Sa Louis extalterat. Jag himlade med ögonen och tog ett paket. "Okej, vems är detta?" Frågade jag. "Mitt" Sa Liam och log. Jag öppnade det och det var en docka som skulle föreställa han. Jag skratta. "Den ska du ha på ditt nattduksbord, när du sover, Deal?" Frågade han. "Deal" Skratta jag. "Vems?" Frågade jag. Det var ett kuvärt. "Mitt" Sa Niall. Jag öppnade det och det var ett brev.
 
Kära Marissa. Nu är det så här att en fågel viskat i mitt öra att du aldrig ätit på världens bästa ställe, även kallat Nandos. Jag ska därför ta dig dit. Jag vet att du nu är glad, för man kan inte få en bättre födelsedagspresent!.
 
Jag skratta. "Tack Niall" Sa jag. "Varsegod" Sa han stolt. "Vems?" Frågade jag återigen. "Mitt" Sa Louis stolt. Det var ett mjukt paket och jag undrade vad han hittat på. Jag öppnade det och det var något grått mjukt. Först tänkte jag gråa mjukis byxor men det var det ej. Utan en tröja där det stod "Tomlinson". Jag skratta "Tack Louis" Sa jag och satte på mig den dirrekt. Det var ett paket kvar och jag hade en magkänsla att det inte var Harrys. "Ditt?" Frågade jag Zayn. Han nickade. Det var ett litet paket och jag öppnade det och det var en ask. Jag kollade undrande på honom. "Öppna det" Sa han. Jag gjorde som han sa och när jag såg vad det var i blev jag otroligt generad och visste knappt vart jag skulle ta vägen. "Oh herre" Skratta jag. "Jag tänkte att det kunde vara bra för dig och Harry, och snyggare kondom kan man ju inte ha eller hur?" Frågade Zayn. Jag täckte för ögonen och min rodnad kunde inte sluta. "Får se" Sa Harry och Louis som höll på att skratta ihjäl sig gav det till honom. "Herre gud" Sade han bara. "Tack för allting verkligen men jag ska nog gå över till mamma nu, hon smsade" Sade jag. "Så lite så issa" Sa Louis och jag kramade honom och de andra. När jag kom till Harry så viskade han. "Jag hade en present men glömde den". Jag nickade bara och gick ut ur bussen. Glömde den?. Vart då liksom?.
 
Jag gick in i mammas och de andras turne buss och möttes av en tårta och .. mormor. "Mormor" Sa jag glatt och sprang fram till henne och krama om henne. "Hehe Hej gumman" Sa hon. "Grattis gumman" Sade hon. "Tacktack" Sa jag glatt. "Grattis min älskling" Mamma kramade mig och sen pappa. "Grattis Marissa, jag ska lämna er i fred" Sa Simon. "Tack Simon" Sa jag glatt. "Hur känns det att vara arton då?" Frågade mamma. "Hehe jätte bra" Sa jag glatt. "Ååh du har blivit så stor min ängel" Sa mamma och krama mig. Jag log glatt. "Kom nu ska vi äta tårta" Sa pappa och jag satte mig vid bordet återigen för att äta tårta, men det gjorde mig inget, jag älskade det. "Blås" Sa mamma. Jag skratta och blåste.
 
 
*
 
Mormor skulle stanna tills imorgon innan hon skulle flyga hem. Av pappa och mamma hade jag fått en Range Rover jag kanske tjatat om lite för mycket. Av mormor hade jag fått lite för mycket pengar tyckte jag. Dagen hade rullat på som vanligt förutom att massa ringt och grattat mig, jag hade även snackat med Emma i telefonen i över en timme. Men nu var det dags för konsert igen och jag var faktiskt jätte taggad. Killarna öppnade numret med WMYB som vanligt och konserten var i gång. Det dröjde inte länge förns det var min tur och jag körde Who owns my love, och When I look at you, jag "mee" Jag sjöng det sista ordet. "Okej, okej, Stop stop." Jag hörde Louis röst och jag såg hur killarna kom ut på scenen. Jag kollade undrans på dom. "Hej Allihopa" Harry pratade. "Som ni kanske vet, eller inte vet, så har vi ett födelsedags barn här inne, kanske någon mer?" Frågade Harry. Alla skrek och jag kollade på de och skratta. "Vi tänkte att vi skulle sjunga lite för Marissa här, är ni med?" Frågade han. Alla skrek. Jag log stort.
 
 "Happy Birthday to you, Happy birthday to you, happy birthday dear Marissa, Happy birthday to youuuu". "Thank You" Ropade jag. "Grattis babe" Sa Harry i micken och jag log stort och kysste honom på kinden, för pressens skull så klart. "Vi tänkte göra en låt tillsamans med Marissa nu är ni redo?" Ropade han. Jag kollade chockat på honom. Vad snackade han om?. När jag hörde intror på min låt Party in The Usa blev jag lugn. Niall började sjunga och jag log. Jag hade inte hört någon sjunga mina låtar förut så här. Zayn tog över och så höll de på. När refrängen kom så sjöng jag med de. "Moving my hips like yeeah" Jag rörde mina höfter och visade att killarna skulle göra lika dant. "So hard with my girls not arround me" Harry gick fram några steg och gjorde värsta bögiga danssteget och jag skratta. "AND ONEDIRECTIONS SONG WAS ON" Skrek Liam. Jag skrattade. Låten var till slut slut, och vi tackade för kvällen. "Godnatt allihopa" Skrek vi och sprang sedan av scenen.
 
*
 
Efter att vi dushat av oss inne i våra lougar så gick jag ut efter jag bytt om. "Kom med här" Simon tog i min arm. "Vart ska vi?" Frågade jag. Han flinade bara. Vi gick ut och jag hoppade till när alla skrek. "GRATTIS". Där stod alla, mamma, pappa, killarna, mormor, crewet och typ världens största tårta. "Tycker ni inte att jag ätit för mycket tårta?" Frågade jag de skratta. "Grattis igen" Log Louise. "Tack" Sa jag glatt. "Kan kärleksparet ställa sig vid tårtan?" Frågade Simon. Jag kollade konstigt på honom, alla här inne visst att det inte var på riktigt. "För pressen" Sade han. Vi gjorde som han sa och ställde oss vid tårtan. Mycket skratt och fyllda magar slutade denna middag med. Klockan måste nästan vara tolv, inte konstigt att jag var trött. "Ja, vi får nog bege oss så vi orkar upp imorgon" Sa mamma. Alla instämde och reste på oss. "Vänta" Harry tog i min hand. När alla hade gått så öppnade ha munnen. "Jag har en present till dig." Jag kollade chockat på honom. "Men-" "Jag ljög, jag ville ge det själv" Sade han. Han gav mig en present och jag log smått och tog emot det och öppnade det. Jag chockades. "Harry, jag kan inte ta emot det här" Sade jag allvarligt. "Jo. Det kan du" Sade han. "Det måste kostat en förmögenhet, är det riktiga diamanter?" Frågade jag. Han nickade."Herre gud." Sade jag. "Gillar du det?" Frågade han. "Ja, det är jätte vackert" Sade jag. "Tack" Sade jag och kramade han. Han kramade mig tillbaka. Jag var på väg att gå. "Vänta igen." Sade han. Jag vände mig om och kollade på honom. "Marissa, du kanske har märkt att jag varit ganska osocial, men jag blir det runt dig. Jag blir nervös runt dig så jag vet aldrig vad jag ska säga, för jag är rädd vad du ska tycka om mig. Jag försöker inte spela något runt dig, jag är en bra människa igentligen även fast det kanske inte märks som det, men jag lovar jag är det. Du är faktiskt en väldigt bra människa du själv kan jag ärligt säga, jag tycker om dig och jag har gjort det väldigt, väldigt länge, och på senaste tiden har jag märkt att jag inte bara gillar dg, utan jag är faktiskt kär i dig. Vet du hur jag vet det, för när du kysser mig in-public så får jag ett par, eller inte ett par utan väldigt många fjälirar i magen som känns som elefanter." Sade han och tog en paus. Innan han hann säga något mer gick jag fram till honom och pressade mina läppar mot hans.
 
 
 
As lååångt kapitel ;)))
 
Har skrivkramp nu!.
Säg mig vad tyckte ni?
Occhhh vad tycker ni om "Haylor"? ;). Tror ni de dejtar, eller är de kompisar? ;)

imorgon kommer nästa kapitel! pusss


Chapter 23 -

Marissas Perspektiv:
 
"Ska vi gå tillbaka eller?" Frågade jag Harry. "Det kan vi göra" Sade han. Vi var ute på stan och gick bara och höll varandra i händerna. Vi hade fikat och kollat lite på kläder. Det hade varit fyra dagar sedan vi hade varit på den där dejten och min synpunkt av Harry var helförändrad. Nu tyckte jag om att vara i hans sällskap, jag tror han tyckte samma sak, det verkade som det i alla fall. Men han har ju sagt att han tycker om mig?. Men han kanske inte gör det längre?. Jag vet inte. Vi hade inte pratat om något sådant sen den gången han sa att han tyckte om honom, och det var samma natt som jag erkände att jag tyckte om Harry för mig själv, men jag vill inte tycka om honom för det blir bara en massa problem. Men han är så charmig och jag mår så bra av honom. "Vad tänker du på?"
 
 
 
Harrys Perspektiv:
 
Jag hade knappt märkt det själv men vi hade gått tysta väldigt länge. Mina tankar hade varit på henne. Inte så konstigt, jag menar kolla på henne. Hon ser så fantastisk ut hela tiden. Hon är lätt att umgås med och jag ler när jag är med henne. Hon kan sätta på den där bitchigaattityden ibland, men det kan vara rätt kul att bråka med henne trots allt. Vi blir ändå alltid sams och vi skojar med varandra hela tiden. Hon är något speciellt den där tjejen. Jag blir aldrig kär, jag har varit kär en gång i hela mitt liv och jag lovade att aldrig bli det igen. Men jag kan inte låta bli att tycka om henne. Jag älskar när vi ska kyssas in-public för då får jag känna de där läpparna mot mina som passar alldeles för perfekt med varandra. Jag skakade på huvudet. "Vad tänker du på?" Frågade jag henne för att starta igång ett samtal.
 
"Eh, inget" Sa hon och log lite. Jag nickade. "Du?" Frågade hon. "Tänkte inte" ljög jag. Hon nickade. "Okej". Vi gick tillbaka till våra bussar. Vi skulle uppträda i La, californien idag. Hennes hemstad. Hon hade varit lite känslosam tidigare i dag hade jag hört på hennes rum. Eller det kanske inte ens vad det, det handla om. Jag kunde ju inte dirrekt läsa tankar. Även fast jag önskade att jag kunde, för då kunde jag få veta om hon tycker om mig eller inte. Marissa fyller även arton imorgon. Jag har faktiskt köpt en present åt henne tro det eller ej. Vi ska uppträda ikväll och jag är faktiskt jätte laddad. Marissa ska spela en låt extra för hon är här i La idag. Jag gillade se henne på scen, inte bara för hon är extremt lätt klädd utanför att hon har en sådan talang. Det där med det lättklädda är ju inte fel heller, ett plus i kanten liksom.
 
Vi släppte våra händer och gick in i bussarna. Niall och Louis satt i soffan vid borde och snacka. "Tja" Sa de. "Tja" Svarade jag och satte mig bredvid Louis. "Hur gick det för er då?" Frågade jag. "Det gamla vanliga" Svarade jag bara. Han nickade och skratta. "Laddad för ikväll?" Frågade han. "Självklart, alltid" Svarade jag. Det där med att hon fyller år i morgon, jag var super nervös. För jag hade faktiskt köpt en väldigt dyr grej och jag var även osäker på om hon skulle gilla den eller inte, och osäker på om hon skulle ta emot den, och osäker på om hon skulle säga ja, när jag skulle fråga om hon gillar mig, eller rättare sagt, är kär i mig.
 
 
 

RSS 2.0