dålig upptadering

men jag har verkligen så mycket i skolan just nu, det är nästa vecka det är fullt upp också sen är det lite lugnare!. På lördag kommer det ett kapitel omi nte imorgon!

Snart är det jullov också och jag har inte alls mycket planerat utan funderar bara på att ligga hemma och myyysa!. Så förvänta er upptadering då! :)))

Chapter 22 - Stop doing that

Marissas Perspektiv:
 
"Kom igen då Styles" Sa jag. "Jaja, jag kommer" Suckade han. "Vart ska vi, du som kan detta" Sade han. "Jag kan inte Boston, men jag vet vad vi ska göra" Sade jag. Han himlade med ögonen och han hoppade ur bilen. "Ska vi rida?" Frågade han chockat när han kom ut och såg en häst. "Japp, dit vi ska" Sade jag glatt. "Varför kan vi inte åka bil?" Frågade han. "För att man inte får åka bil där kanske" Sade jag. "Men visst är han söt?" Sa jag och klappade fint på hästen. "Ska vi dela häst?" Frågade han. "Ja" Sade jag och kollade på hästen medans jag drog en hand genom mitt hår. Det jag faktiskt länge sedan jag red.
 
 
"Hur ska vi kunna rida två?" Frågade han. Jag suckade frustrerat och hoppade på hästen. "Så, hoppa på bakom mig nu" Sade han. "Jag kommer inte komma upp" Sa han. "Var inte larvig" Sade jag. Han suckade och till slut kom han upp. "Se, så svårt är det inte" Sade jag. Jag kunde bara veta utan att jag såg honom att han himmlade med ögonen åt mig. "Så" Sade jag och jag började dra försiktigt i tyglarna för att få hästen att röra på sig. Harry höll ett stadigt grepp runt mina höfter för att inte ramla ner. Jag log smått. Vi skulle rida en bit tills vi skulle vara framme och det var en skön tystnad mellan oss.
 
Till slut var vi framme och Harry hoppade först av, han hade inte en speciell snygg landning då han ramlade rakt ner i backen. Jag skrattade och hoppade snygg av hästen. Jag spände lätt fast honom i ett träd så han inte skulle springa iväg. "Wow det är fint här" Sade han. Jag nickade. "Kom" Sade jag. Vi började vandra neråt mot vattnet och till en gräsplätt. Vi satte oss vid gräsplätten och kollade ut mot det lilla vattenfallet. "Hur visste du om det här stället?" frågade han. Jag kollade finurligt på honom. "det du" Sade jag. Han skratta och himlade lätt med ögonen. "Du gjorde ett bra val i alla fall" Sa han. Jag log smått. "Kom igen" Sade han och ställde sig upp och sträckte ut handen. "Vad ska vi göra?" Frågade jag. "Du ska få se" Sade han. Jag log och tog hans hand. "Jag börjar" Sade han. Jag kollade o förstående på honom.
 
 
Han tog tag i repet som var fast spänt i ett träd och jag kollade skräckslaget på honom. "Nej" Sade jag. "Jo" Sade han. Han svingade sig i väg och hoppade snygg i vattnet. "Din tur" Ropade han. "Eller är du feg?" Frågade han. "Nej" Sa jag och log smått. Jag tog i "lijanen" och svingade mig och kastade mig sedan ut i vattnet och jag landade nästan på Harry.
 
Tumblr_m3vr7s8sas1r70xwto1_500_large
 
"Det här kanske inte var jätte smart" Skratta jag. "Vadårå?" Frågade han glatt. "Vi har inget annat med oss, det är inte dirrekt så att vi kommer torka dirrekt" Sa jag. Han himlade med ögonen. "Kan du sluta göra så?" Frågade jag medans jag trampa vatten för att hålla mig uppe vid ytan. "Vad?" Frågade han. "Himla med ögonen så fort jag säger något" Sade jag. "Som du vill" Svarade han. Jag flinade. "Att jag har en sådan övertalelse över dig visste jag inte" Sa jag på skämt. Han skratta. "du är ju min flickvän, jag måste ju lyda henne, inte sant?" frågade han. "Det förstås" Skratta jag.

FÖRLÅT

att det varit sämst upptadering, men jag lovar att det blir bättre snart, jag är just nu inne i den där perioden då det är som mest läxor i skolan och så, och har två prov varje vecka framöver så jag har det lite svårt, men det kommer ett kapitel imorgon, thats a promise!

Chapter 21 - Real date?

Marissas Perspektiv:
 
"Åh vad sött de sover tillsamans." "Så söta de är" Jag rynkade min panna av ljudet. "Ae ska vi väcka de?" Frågade någon röst. Jag suckade. Drömde jag?. "WAKIE WAKIE" Okej det gjorde jag inte. Jag satte mig snabbt upp och tog mig för ögonen när det blev ljust för någon dragit upp gardinen. "Åh" stönade jag trött och kollade upp mot Louis och Zayn som stod och kolla på oss. "Harryyyy baby" Sa Zayn och väckte honom genom att skaka på honom. Han satte sig upp trött i sängen och kollade oförstående på Louis och Zayn. "Vad gulligt att ni sov i hop, jag som trodde ni inte gillade varandra" Sa Louis. Jag himlade med ögonen. "Det gör vi inte heller" Sade jag. "Men de ville sova tillsamans så vi hade inget val" Sa jag. "Aha, så ingen kunde sova på soffan?" Frågade Zayn. Det hade jag inte ens haft i tanken. Liam kom in i rummet och kollade på mig och Harry storögt. "Nemen" Sa han glatt och jag himlade med ögonen.
 
 
"Aja turtdruvor planet går snart upp och hoppa" Sade Louis och de andra följde med honom ut. Jag suckade och la mig utmattad på sängen. "Sovit gott?" Frågade Harry. "Som en prinsessa" Sa jag ironiskt. Han skrockade till. Han reste sig upp och gick in på badrummet jag kunde inte låta bli att kolla in honom när han gick in. Hans överkropp fick mig att rodna. Jag skakade på huvudet och drog på mig ett par mjukisbyxor ur min resväska och sedan ett vitt linne. Jag sminkade mig med bara foundation och satte sedan på mig min mössa och mina uggs. Harry kom ut och jag gick fort in på badrummet efter honom för att inte återigen rodna. Jag borstade mina tänder och passade på på ett toalettbesök.
 
*
 
Vi var på flygplatsen och vi alla hade sagt hej då till Emma som skulle hem till London igen vilket var väldigt tråkigt. Vi gick på vårat privat plan jag och grabbarna. Det var inte stort planet, sju stolar och det var bara vi sex som skulle åka i det. Så sjukt onödigt om ni frågar mig. Alla andra fick åka vanligt. Förstod inte rikitgt poängen, man kunde ju lika gärna hyra ett större privat jet i stället?.
 
Vi gick på planet och jag satte mig mitt emot Harry för det fanns ingen annan plats ledig. Jag hade Louis bredvid mig som hade Niall bredvid mig. Harry satte bredvid Zayn och liam bredvid sig. "Vet ni vad vi ska göra när vi kommer fram?" Frågade Louis. Jag skakade på huvudet. "Jag hörde av Simon att ni ska lära känna varandra" Flinade Niall och kollade mot mig och Harry. "Really?" Frågade jag. Han nickade. Jag himlade med ögonen och lutade mig tillbaka för att sedan falla till sömn.
 
*
 
Jag vaknade av att jag kände något mot min överläpp. Jag drog undan ansiktet och satte mig upp och fick se Harry stå framför mig med en bläckpenna. "Idiot" Sa jag högt och sen såg jag på alla andra förutom Liam som skratta och var vaken att alla hade fått mustash. "ÅÅåh ska man inte ens få sova" Sa jag högt och gick till toaletten för att försöka få bort det. "Idiot Harry det går inte ens få bort" Sa jag högt, brydde mig inte om de andra vaknade. "Förlåt babe, ska aldrig såra dina känslor igen" Sa han och jag fnös åt honom och låste in mig på toaletten och gnuggade med tvål och tillslut gick det bort och det var väldigt tur för honom kan jag lova.
 
*
 
Efter åtta timmar var vi klara, Alla hade vaknat och jag hade fått hjälpa de med mustash att tvätta bort det, jag var tjej och skulle tydligen kunna tvätta bort det. Vi klev äntligen av planet och vi gick inte in på flygplatsen utan tog våra väskor och gick baksidan av flyplatsen till våra bilar. Vi satte oss där inne och åkte mot våra turnebussar, eftersom Simon och dem inte skulle komma förns om en halvtimme så åkte vi ändå. De var vid Bostons arena och eftersom vi inte skulle uppträda förns i övermorgon förstod jag inte varför vi inte checkade in på hotell i stället för att sova i bussen.
 
Vi klev in i bussen och fördelningen av sängar börjades dirrekt och jag tog min dubbelsäng inne i ett speciellt rum, äntligen. "Fusk" Sa grabbarna till och med Niall. "Du har inget att säga du har sovit på den förut" Sade jag. Han himlade med ögonen och la sig på en över säng. "Varför ska du sova där inne?" Frågade Harry. "För det är min" Sa jag. Han fnös. "Vad säger du om jag sover där inne med dig då?" Frågade han flirtigt. "Skulle inte tro det" Fnös jag. Även fast det varit väldigt mysigt i natt... vad höll jag på med?. Det bankade på dörren och Simon kom in. "Hej, vad bra att ni hitta hit och resan gick bra. Ni har hyffsat ledigt, intervjuver tror jag kommer upp, vet inte än. Men inte imorgon i vart fall så imorgon har ni ledigt, eller inte Harry och Marissa. Ni ska på en dejt." Sa Simon. "Vad för dejt?" Frågade jag. "En dejt som ni ska lära känna varandra mer på, ni måste låtsas dejta lite mer en planerat, så ni kan ju lika gärna lära känna er mer, så ni ska på en riktigt dejt med inga papz"

Chapter 20 - His a little bit weird

 
Marissas Perspektiv:
Vi var i Sverige och inte på någon turne buss utan äntligen på ett hotellrum. Sverige var sista stoppet innan Amerika och därför skulle vi ta flyg dit och sen ta MIN turne buss som jag brukar åka med. Emma skulle inte följa med dit då hon skulle tillbaka till London vilket var väldigt tråkigt då jag skulle bara vara ensam i en turne buss med fem killar. Det har varit så fullt upp de senaste två dagarna, efter Polen konserten åkte vi dirrekt till Finland och där hade vi ingen rast heller utan uppträdde på kvällen som kom, sen dirrekt till Sverige och uppträdde där ikväll. Därför hade inte jag och Harry "kysst" som vi skulle göra osm Simon sagt utan vi skulle ta det i Amerika i stället. Jag var utslagen framför min dator och retweetade massor fans på twitter. Mest de svenska då vi hade uppträtt där idag. Jag skulle dela säng med Elin då jag helst inte ville göra det med Niall eller Harry. Vi fyra delade sen har jag inte riktigt koll på hur de andra gör. Det knackade på dörren och Harry kom in. "Skulle bara meddela att planet åker vid nio imorgon bitti" Sa han. Jag nickade. "Vad har du i handen?" frågade jag. Han höll upp någon hjärt kudde som jag tror skulle föreställa bröst, det såg ut som det i alla fall. "Vänta håll upp dem" Sade jag och tog upp webbcamen och tog ett kort. "Den lägger jag ut" Skratta jag. Han himlade med ögonen och gick ut ur rummet. Jag klickade på ladda upp nytt foto på twitter. Skrev med texten, He is a little bit weird, just a little ;).
 
 
Jag stängde ner datorn och gick in i vardagsrummet och Niall och Emma låg och myste i fotöljen och Harry låg i soffan. Jag satte mig i andra änden och la upp mina ben på honom för han tog för mycket plats. "Hey" Sa han. "Du tar ju upp all plats" Sade jag. "Jaja" Sa han. Jag skratta till. "Ey ni" Niall och Emma pratade med oss. Jag kollade bak på de. "Det finns ingen möjlighet, att ni vill sova bredvid varandra i natt?" Frågade Niall. "Nej" Sa jag snabbt. "Kom igen, det är min sista natt, snälllaa för min skull" Sa Elin och log sött. "Var tysta bara" Sa jag och suckade. "Jaa, tack" Sa hon. "Du är skyldig mig än" Sa jag. Harry viftade bara med hans ögonbryn och jag himlade med ögonen och fortsatte kolla på tvn.  "Vi går och lägger oss" Sa Niall som ställde sig upp med Emma efter sig. "aah, och SOV gott" Sa Harry. De skrattade. "Jag menar allvar" Sa Harry. Båda himlade med ögonen.
 
Harry stängde av tvn. "jag går med och lägger mig" Sa han. "Aokej, jag med" Sade jag och jag ställde mig upp. Han tog med sin väska som låg i hallen jag hade redan lagt min på min säng. Jag plockade upp min neccsär och gick sedan in på toaletten, med Harry efter mig. Jag tog tandkräm på och blötte tandborste, Harry gjorde lika dant. Jag for upp mina öron när man kunde höra Niall och Emma från andra rummet. Harry gjorde lika dant. "Fyfan" Sa jag äcklandes med munnen fylld med tandkräm. "Åååh Niaall, Emmmaaa åååh  ååh, HÅLL KÄFTEN" Ropade Harry, jag skrattade så jag fick ont i magen. Harry gick och stängde våran sovrumsdörr så vi inte skulle höra dem. "Så gå ut nu" Sa jag när Harry var klar med tanborstningen. Jag bytte om till min stora sovtröja som igentligen är min pappas så den blir extra stor och går ner lång ner på benen. Jag satte upp mitt hår i en toffs och smörjde in ansiktet i kräm.
 
 
Gick sedan ut till Harry som stod i kalsonger. Jag tittade generat ner i golvet då jag inte visste vart jag skulle titta och la mig sedan rakt ner i sängen. Jag hörde Harry skratta bakom mig. Jag låg med huvudet mot dörren när han öppnade han och steg ut. "Nu kommer jag älskling" Sa han. Jag himlade med ögonen. "Vad bra baby" Sa jag ironiskt. Jag vände mig och jag kände hur den andra sidan på sängen sjönk ner och han kröp upp bakom mig. "Jag måste annars får jag inget täcke" sa han. "Mhm" Sa jag bara. Han la en arm om mig och jag sa ingenting, bara han inte rörde mig mer. "Godnatt älskling, älskar dig" Sa han. Jag flinade för mig själv. "Godnatt, älskar dig meeed" Sa jag ironiskt.
 
 
Lite snåla på komenteraer, med tanke på hur många som faktiskt läser ;)

Chapter 19 - You Guys Are So Cute

Harrys Perspektiv;
 
Jag och grabbarna satt i något rum i Polens arena. Vi hade två länder kvar efter detta sen var det Amerika kvar och det skulle ta ett tag då vi skulle besöka en hel del länder och städer där. En gala skulle vi också hinna med. Inte vilken gala som helst utan Vma. Jag längtade verkligen efter det. "Så hur går det med Marissa då Hazza?" Frågade Liam. Jag skrockade till. "Det faktum över att vi inte pratat på två dagar, super" Sa jag ironiskt. "Hon ignorerar dig mannen" Sa Zayn. "Verkligen, menar du det?" Sa jag ännu en gång, ironiskt. "Men det är bra" Sa han. "Varför?" Frågade jag. "Hon gillar väl dig, och vill väl inte säga något" Sa Han. Han kanske hade en poäng trots allt. Vi satt och kollade på tvn igen. Jag kunde skymta Marissa gå förbi rummet. "Issa" Ropade Liam. Hon vände snabbt om och gick mot öppningen. "Heeej" Sa hon och vinkade in till oss. Hennes blick landade mot mig.
 
Tumblr_m8prqtfekz1qec4gro1_500_large
 
Men hon vek undan sin blick. "Åh vad bra att ni alla är här. Marissa ta plats i Harrys knä, vi har en fotograf som vill fota er." Marissa gick mot mig som vanligt utan att protestera eftersom bakom hennes mamma var fotografen. Hon slog sig ner i mitt knä och jag la mina armar om henne och fotografen tog lite kort. Några enskilda på mig och Marissa tog han med. Sedan gick han ut igen med Marissas mamma. Marissa flyttade på sig och satte sig på kanten brevid mig i stället för det är den ända sittplatsen som fanns kvar. "Vad gör ni då?" Frågade hon. "inget" Svarade jag och log. "Herre gud, ni är så söta tillsamans" Sa Louis och jag skratta och kolla mot Louis.
 
Tumblr_mc5gdrmgfk1qizy2ko2_500_large
 
 
Om jag gått i skolan nu så hade det blivit sommar lov. Sådant kunde jag sakna. Men jag älskar det jag gör och jag vill inte ändra det på något sätt. Simon kom in i rummet. "Okej, det är dags för att göra i er ordning för kvällen. Marissa Alex väntar på dig, det är dags för din håruppsättning för Cant Be Tamed" Sa Simon. Marissa nickade. "Och till er Killar så väntar Lou och några andra på er i Lougen också, Föresten, imorgon i Finland ska ni på dejt, och ni ska kyssa varandra" Sa Simon och jag kollade chockat mot honom och han gick dirrekt ut. Liam bussvislade och jag såg upp mot Marissa som himlade med ögonen. Hon ställde sig upp antagligen för att gå till Lougen. Louis vickade på ögonbrynen åt mig och jag skratta. Vi gick för att byta om till våra scenkläder.
 
Marissas Perspektiv:
 
 
Alex hade strulat med min frisyr i snart en timma men det funkade till slut. Jag hade blivit sminkad och nu var det bara läppstiftet som fattades, jag hade till och med mina kläder på mig. Jag lutade mig fram i spegeln och tog på mig läppstiftet och jag kunde se i spegeln hur Harry ko in och kollade in mig. Jag såg hur han kollade ner mot min rumpa. "Perv" Sa jag när jag stoppade i läppstiftet. Han skrockade till.  "Lycka till ikväll då" Sa han. Jag nickade och bet mig i läppen. Det var irriterat hur snygg han kunde vara.
 
 
Bara jag som drogar Take Me home på spotify? ;)))

LOVAR

ATT ETT KAPITEL KOMMER IDAG!

Chapter 18 - I like you, do you like me?

Marissas Perspektiv:
 
Harry kollade ner i golvet och det föreblev en pinsam tystnad. "Marissa" Sa Harry. Jag nickade. Jag kollade inte på honom. "Snälla kolla på mig när jag pratar med dig" Sa han. Jag suckade och kollade upp. "Varför kysste du mig?" Frågade han. "Jag vet inte" Svarade jag. "Kom igen, det måste finnas en anledning varför du kysste mig." Sade han. "Jag vet inte, jag blev väl tagen för stunden antar jag. Ingen har-" Jag pausade kunde inte riktigt fatta att jag höll på att säga det. "Ingen har vadå?" Frågade han. "Inget" Sade jag. "Ingen har vad?" Frågade han otåligt. "Ingen har någonsin varit så snäll mot mig i det ögonblicket, aldrig har någon tagit sig tid för något och gjort något för mig." Sa jag högt. Han tystnade. Nu var det min tur att fråga. "Varför sa du det där då?. Att du tyckte om, att jag du vet, kysste dig?" Frågade jag.
 
"Jag är kille jag tycker om när tjejer kysser mig, det är väl självklart att jag gör, jag påverkas när någon gör sådant o-" Jag fnös. "Kan jag få prata klart innan du blir arg?" Frågade han. "Låt gå" Sade jag. "Och det jag skulle säga med var att jag, jag har typ jag vet inte, gått och tänkt på dig ett tag, eller tänkt jag vet inte, jag blir typ glad när du är omkring här, jag har lätt för att prata med dig, jag tycker om dig, jag är inte kär i dig, men jag tycker om dig, och inom en snar framtid kanske jag skulle kunna bli kär i dig." Sade han. Jag kunde inte riktigt ta in vad han hade sagt. Blev chockad. Jag kände även hur mycket jag rodnade. Han tyckte om mig. "Nu vet du i alla fall. Jag vet inte om du tycker om mig eller inte, om du gör det är det tur för mig, och om du inte gör mig är det synd, även fast jag kanske skulle kunna få dig att tycka om mig" Sa han. Jag kunde inte låta bli att få ett litet leende på läpparna och jag skratta till. "Nå?" Frågade han. "Jag vet inte" Svarade jag ärligt. "Jag vet inte om jag tycker om dig" Svarade jag. "Ta reda på det är du snäll" Svarade han. Jag nickade. Han gick ut ur rummet och jag suckade djupt.
 
Jag gick också ut. Alla skulle gå och äta middag ute men jag hade tackat nej, skyllt på mensvärk men sanningen var att jag var tvungen att tänka. Jag visste helt ärligt inte om jag tyckte om honom eller inte. Han fick mig att må bra, när han sjönd den där sången har jag inte känt mig lyckligare. Hans röst var så fin och det kändes verkligen som om han sjöng från hjärtat och det där med att han sjöng till mig gjorde det bara ännu värre. Ingen har någonsin skrivit en sång till mig. Han gjorde det bara för att jag ville lära känna honom, och det fick jag göra på lite mer än tre minuter. Men sen finns den där andra sidan, att han blir så arg och så himla dryg. Även fast Louis sa att det bara var skådespeleri och han gjorde det för att "impa" på mig så tror jag ändå han har den sidan, annars hade han inte haft den under en sådan lång period. Allt hade varit mycket enklare i mitt liv om jag aldrig kommit till London, allt hade varit mycket enklare om jag aldrig börjat dricka och festa, allt hade varit mycket enklare om jag skötte mig för då hade jag sluppit att fejkdejta någon, allt hade varit mycket lättare om jag inte varit känd, men jag vill göra det jag gör så då är jag tvungen att vara känd, allt hade varit enklare om jag inte träffat Harry för då hade jag inte tyckt om honom. Jag erkände det för mig själv, jag tycker om honom och det gör mig förbannad för jag har inte tid för att tycka om honom, men det gör jag. Jag tycker om Harry Styles. Jag suckade och placerade mitt huvud i min hand i en suck. Hur skulle detta nu bli?.
Tumblr_m7ilvcessp1qk6kv8o1_500_large
 
 
 
 
Komentera!

ONEDIRECTIONBILJETTER!

Min dag blev lite bättre när min kära pappa väckte mig imorse och la två one direction biljetter i handen på mig!! YEY!. Han hade hållt det hemligt för mig sen i tisdags och jag hade gått och vart svin nervös!! Inte ok! Haha. Men jag är glad i alla fall. Fick någon av er biljetter? :)

RSS 2.0