bättre upd

Bättre upptadering snart, promise. Betygen sätts nästa vecka och då blir det andrar bullar, det lovar jag!. Och har världeeens bästa ide, tror jag. Hahaha, aja, men ett kapitel idag kommer det nog inte, har tuuusen med inlämningar och prov nu innan betygen sätts, men ett i helgen får jag ut, eller kanske fler... Och ett på fredag? aja nog om det. Stay tuned guys!

Chapter 14 - Kiss me

Saras Perspektiv:

Jag vaknade av att solen bländade mig. Jag slog sakta upp ögonen och insåg att jag inte var i mitt egna rum, det sista jag kommer i håg är att vi såg på film, jag och Harry. Jag måste ha somnat, tänkte jag för mig själv. Jag vände mig och och fick se Harry ligga där. Jag tog mig försiktigt upp ur sängen utan att väcka honom. När jag gick ut ur rummet satt Niall och vicka på ögonbrynen. Jag mimade ett "intesomdutror" och sen gick jag ut ur huset och in i våran lägenhet. Det var ingen hemma, undra var Josse var någonstans.

Josefines Perspektiv:

Jag vet inte hur, och inte varför men jag tror jag har börjat bli kär, smått förälskad i alla fall, till skillnad från Sara kan jag faktiskt erkänna det. Jag och Zayn gick längst Londons gator hand i hand och bara prata om livet. Det var några papz förut men vi lyckades skaka av de. "Vill du gå ut i kväll?" Frågade Zayn. "Gå ut som?" Frågade jag. "Som en dejt, bara du och jag?" Frågade han. "Visst" Sa jag och log stort. Han log med och vi gick in mot stan för att shoppa lite som vi kommit överens.

"Kan vi inte gå in där?" frågade jag. "visst" Sa Zayn och vi gick mot Forever 21. Jag kom ut med många påsar där i från och Zayn förstog sig inte riktigt på mig eftersom jag shoppade kanske för mycket shorts. Men shorts är bra att ha ibland!. "Är du typ någon shopaholic?" Frågade Zayn och skratta. "Kanske, alla säger det" Skrattade jag. "Förstår det" Skämtade han. "Heeey" Sa jag och puttade till honom lätt så han åkte lite åt sidan. Han buffade sen till mig med hans axel och jag skrattade och puttade honom igen sen höll vi på så. Jag undrade hur det kunde ha sätt ut.

Saras Perspektiv:

Josse hade fortfarande inte dykt upp. Det ringde på dörren så det kanske var hon, men jag såg att det var Harry. Jag öppnade dörren. "Hej" log jag. "Hej" Sa han och kliade sig i nacken. "är det något?" frågade jag. "Nej, verkligen inte, men du är inte arg för jag inte väckte dig va?" frågade han. "Nej verkligen inte, jag är, eller nej" Skrattade jag. "Säg vad du tänkte säga" Sa han. "Nee" Sa jag med ett flin på läpparna. "Säg det bara" Sa han och log flörtigt. "Nej harry" Sa jag och såg allvarligare på honom men kunde sen inte hålla mig för att skratta.
"Säg det annars" Hotade han. "Annars vadå?" sa jag och log finurligt. "Annars så tänker jag kyssa dig" Sa han och log ännu en gång väldigt flörtigt. "Gör det då, kyss mig" Sa jag och backade undan lite. Han tog fart och när han kom fram till mig så la han sin hand runt min nacke och tryckte hans läppar hårt mot mina och vi möttes i en kyss. Vi avbröt kyssen och kollade in i varandras ögon, wow, hans ögon alltså. "Gör det något om jag kysser dig igen?" frågade han. Jag skakade på huvudet, och han närmade mig sakta och tryckte sina läppar mot mina mycket sakare denna gång, men denna gången var också mer romantisk.
naaaaaaaw :D, snart kommer det händaaa en massssoooorrr, sååå stay tuned :)
Komentera folks!


...

DET KOMMER ETT KAPITEL IDAG!!!
sååå håll utkiiiiik :) :) :)


Chapter 13 - Getting to know eachother better.

Harrys Perspektiv:

Det var så himla rörigt här nu när alla var här i deras lägenhet. Jag ville prata med Sara ensam. Lära känna henne bättre än vad jag gjorde. Jag gick fram till henne eftersom hon var i köket själv. "Vill du följa med till våran lägenhet och ja så kan vi väl typ ja prata oså?" Frågade jag ganska nervöst, tänk om hon skulle säga nej liksom......
"Visst, det kan vi väl" Sa hon glatt. "Vi går över till oss" Sa jag till de andra som satt i soffan. "LÄMNAR DU MIG?" frågade Josefine och riktade frågan mot Sara. "Du har väl inget emot det, om jag känner dig rätt" Flina Sara. "Vad ska ni hitta på då?" frågade Niall och viftade med ögonbrynen. "Vi-" "Okej vi vill inte veta" Flina Niall. "Herre gud" Sa Sara och drog med mig till hallen.De busvisslade och jag pekade finger åt de och vi tog sedan på oss våra skor och promenerade till min lägenhet som var huset brevid.

Vi klev in och tog av oss skorna. "Vill du ha något?" Frågade jag. "Nej tack" Svarade hon och log. "Vi kan väl sätta oss i vardagsrummet och snacka" Sa jag och hon nickade så vi gick dit. "Så vad ska vi snacka om?" Sa hon. "Jag vill veta mer om dig" Sa jag. "Jasså, som vad?" Frågade hon. "Din familj, berätta om de" Sa jag. "Okej" började hon. "Jag har en mamma, en pappa, som heter Maria och Fredrik, en storebror som heter Filip och en lilla syster som heter Milla, Filip är 20 och Milla 12, ehm ja vad kan jag säga mer?" Skrattade hon. "Hur bor ni?" Frågade jag. "I en villa, i en liten stad som heter Östersund." Sa hon och jag nickade, inte fatt jag visste vad det var menmen. "Hur blev ni kända det var genom någon tävling va?" Frågade hon."Japp genom x-facor, vi uppträdde som "singlar" först men blev sen ett band - OneDirection" Sa jag och hon nickade. "Är det inte svårt och vara så känd?" Frågade hon. "Jo, det är ganska sjukt att vi blivit så kände som vi egentligen är, ingen av oss trodde det från en första början, men det är väldigt härligt med alla fans och så också men det är väldigt svårt med förstås" Sa jag. "Läser du ofta om dig själv i tidnignarna?" Frågade hon. "Aldrig, man mår bara dåligt av det, men visst händer det i bland, det beror på vad överrubriken säger" Skrattade jag och det gjorde hon med. "Du hade tagit studenten va?" Frågade jag. "Japp, men igentligen ett år för tidigt men jag blev ju hemskolad sååå.." Skrattade hon. "Skönt att vara klar i alla fall, vad vill du jobba med i framtiden då?" Frågade jag. "Ingen aning faktiskt, men just nu orkar jag inte med något slitet jobb jag vill njuta, så jag antar att jag ska börja med att jobba på något cafe eller bartender eller något sånt" Sa hon. "Dudå?" Skämtade hon. "Jo, jag tänker jobba som polis" Sa jag ironiskt. Hon skrattade med sitt gulliga skratt.

"Har du kul i London då?" Frågade jag. "Ojah, en jätte bra stad och det är väldigt skönt att komma i väg från Sverige, har ni varit i Sverige föresten?" Frågade jag. "Japp, i Stockholm några gånger, det är faktiskt bra där" Svarade jag och hon nickade. "Vill du se på film?" Frågade jag. "visst" Svarade hon. Vi kröp ner i soffan och jag såg hur Niall kom in. "Var är de andra?" Frågade Sara. "Louis och Liam är hos sig, Zayn hos Josse men ska bara hämta min mobilladdare jag går över till Lou och Liam" Sa han och vi nickade.

Filmen började och det var filmen The Notebook som börja. Sara hade insisterat på den filmen så varför inte liksom. Göra henne glad är en av de bästa sakerna. Hon låg lite lutad över mitt bröst och jag hade armen om henne. Det var mysigt att ha henne så nära, jag hade verkligen gått och blivit smått förälskad i denna tjejen.
Ju längre filmen gått ´kunde jag höra ett par tunga andetag. Hon hade somnat. Jag ville inte väcka henne så jag bärde upp henne i min famn och la henne i min säng. Jag bytte också om för att gå och lägga mig och snart somnade även jag tätt intill Sara. Men skulle hon bli arg för jag inte väckte henne?.


Komentera :)


Chapter 12 - The Paper.

Saras Perpsketiv:
"SARA VAKNA NU" Josefine stormade in i mitt rum. "Vad är det, klockan är fan tio" "Kom du måste se tidningen" "helvete" mumlade jag och sprang in i köket. "Här" Sa hon och gav mig den. Jag bläddrade fram till sidan. Great. Mumlade jag.Igår sågs våran egna Harry Styles med denna mystiska flicka. Vem är hon?. Det är ingen som vet. De sågs också på en resturang säger flera källor men ingen har lyckats få bild.
Ingen vet vem den här tjejen är men vi hoppas att snart få reda på det. Vissa tror att det kan vara ena tjejen som var med på killarnas båt semester för på båten så syndes det två tjejer. Men som sagt vi återkommer med mer information.
Har Harry Styles hittat kärleken?.

"Tur att de inte vet vem jag är" sa jag och sucka. "mamma hade skickat hem mig på dirrekten om hon fick reda på det här" sa jag och anades ut. "mhm, och jag hade fått följt med" sa hon och sucka. "Heeey" mumlade jag och slog till henne. "Förlåt mena inte så" Sa hon och skratta.

"Killarna är föresten här om tjugo minuter glömde tala om det" Sa hon och log oskylidigt. "Idiiooot" Skrek jag och hoppade rätt in i duschen. Jag gjorde mig fort iordning och satte på mig ett par vita shorts och en rosa topp. Jag sminkade mig lite lätt och fönade håret men lät mina lockar vara kvar. "Du hann" Flina hon. "mhm" muttrade jag. Det ringde på dörren och jag gick för att öppna. Jag öppnade dörren och där stog alla förutom Louis. "Var är Lou?" frågade jag. "Han är med Eleanor" svarade ´Niall och jag nickade. "Hey" Sa Harry och kollade på mig. "Hey" Log jag. "Vad gjorde ni igår, harry säger inget?" "Inget" sa jag. Hade de inte sätt tidningen. "Kolla tidningen" Sa Josefine. Great. "TIDNINGEN?" Sa harry förvånat. Jag nickade. "Vad är det på bilden?" Sa Niall glatt. "De kysser vaaaaranndraaa" Sa josefine. "Får se" Sa Zayn och Liam i munn på varandra. "Harry" sa jag. "Förlåt" Sa han. "Det är lugnt sluta" sa jag. "Okej, bra" Sa han vi kramades och gick sen in till de andra.

bjuder på en kort. Komentera:)


Chapter 11 - date.

Saras Perspektiv:

En vecka hade gått och vi var nu hemma. Jag hade börjat gilla Harry mer och mer. Tror nästan jag gått och blivit kär i killen. Han har sovit med armen över mig hela veckan och jag hade verkligen ingeting imot det. Men vi hade inte gått längre en kärleksfulla kramar. Ingen kyss eller liknande.
Harry och jag skulle faktiskt gå på middag idag. Harry hade typ frågat vad jag gjorde i kväll och Louis hade kommit fram och sagt att han bjöd ut mig, och det var på det viset det blev middag med honom i kväll. Jag hade dushat och fönat mitt hår så nu var det bara kvar att fixa kläder smink och hår.
Jad hade valt en söt liten vit klänning. Sen ett par vita klackskor till.


(bara klänningen)

Jag plattade mitt hår och sminkade mig ganska mycket. Jag ville vara extra fin. Jag gick ut ur rummet och Josefine stog med öppen mun. "Fan vad snygg du är" Sa hon. "Tack" Fnittrade jag. Det plingade på dörren och jag kände en klump i magen. "Han är hääääär" Sa Josse och jag himlade med ögonen åt henne. Hon gick till dörren och öppnade den. "Saaaara" ropade hon och jag skrattade och gick emot henne. "Hej" sa jag. "hej" Log han. "Hej dåJosse" Sa jag och stängde dörren. "Vad fin du är" Log han. "Tack detsamma" Fnittrade jag. Vi hoppade in i en limousine och gick sedan in på en fin resturangen.

"Harry Styles" sa han till kyparen. "Ett bord för två, följ med mig" Sa han och vi följde med honom. Han visade oss ett jätte sött ställe vid världens finaste utsikt på verandan. "Gud vad fint" Sa jag.
Vi kollade i menyerna och jag bestämde mig sen för en pasta bologneze. Han tog någon kött rätt och maten var snart ute på vårat bord. Vi åt under tystnad men vi skrattade lite då och då. "Gud vad gott det var" Sa jag. "Jo, det är Londons bästa ställe" Sa han och jag fnittrade till. Varför fnittrar jag till hela tiden??.

"Gud vad mätt jag blev" Sa jag och tog mig för magen. Han skrattade åt mig.
Vi satt och prata lite men bestämde oss sen för att gå. Vi tog våra grejer och han betalade maten. Han gick av vid där jag skulle gå in till min lägenhet. "Tack för allt" Sa jag och log. "Tack för att du gjorde mig sällskap" Sa han och till slut så möttes vi i en kyss.

Hihi ett kapitel, komentera :)


Chapter 10 - Sleeped Like A Princess.

Harrys Perspektiv:
Jag hade legat vaken ett tag, men jag ville fortsätta att låtsas sova. Jag ville fortsätta ligga så här nära Sara. Att ha armen runt Sara kändes jag vet inte ens hur jag ska förklara det. Jag älskade det bara. Självklart hade jag lagt den där med flit inatt.
Jag kände hur hon rörde sig lite och jag drog henne mer intill mig och fortsatte att låtsas sova. Jag kände hur hon försökte ställa sig upp så jag låtsades att vakna och satte mig upp i sängen. "Väckte jag dig?" Frågade hon. "Ja, men det gör inget" Ljög jag. "Okej bra" Skrattade hon. Jag kollade på henne när hon drog på sig ett par shorts och sen gick hon ut ur rummet.

Saras Perspektiv:

Jag gick ut ur rummet och gick upp där de andra satt och åt frukost. "Har lilla Sara sovit  gott?" Frågade Louis. "Japp som en prinsessa" Skrattade jag. "Uuh, vad gjorde du och Harry?" Frågade Liam och log flirtigt. "va? Inget" Sa jag. Han hade ju dock lagt armen om mig. Menmen. Harry kom ut och drog sin hand genom håret. "Har prinsen sovit gott då?" Frågade Niall och skratta. Jag suckade mot honom. "Prinsen?" Frågade han. "Ja, Sara sov som en prinsessa sa hon, sov du inte som en prins?" Frågade han. "Asso herre gud" Sa jag och de andra skratta. "Jo då, om man sover brevid henne sover man alltid som en prins" Sa han och jag började rodna. Vi hade ju sovit en gång innan men ja, då hade vi ju varit fulla.

"Hur sov ni då?" Frågade jag Zayn. "Bara bra" Skrattade han och Josefine kollade ner i sitt knä. "Love is in the air" Sjöng Liam och alla började skratta och sjunga med. "Ae, ska vi åka?" Frågade Liam och vi nickade och han startade båten. "Vi ska bara åka någon timme idag" Sa Niall. "Sen sa Liam att det är bra att bada där och så" Sa Niall igen. "Yey" Skrattade jag och de andra hakade på.

Ohjvävlar vad kort den blev hahah, men hinner inte med nu skriver mer imorgon :)
Hinner inte hitta bilder nu heller sorry!
Komentera


Chapter 9 - payback is a bitch

Saras Perspektiv:

Det började nu dra sig mot kvällen vi hade kört ganska långt för att komma bort ganska långt bort så vi inte behövde åka lika långt bort imorgon. Vi hade mest suttit och pratat ute i solen. Shorts och magtröja var det jag hade på mig. Det var skönt ute, men det kändes helt fel att sitta i bikini om de andra satt i shorts och tröja. Sola får jag väl göra i morgon tänkte jag för mig själv. Liam och Zayn har turats om och kört båten. Mest Liam för han är mest duktig. Niall har också testat på och han var överaskande bra faktiskt.
Louis och Josefine stog och lagade mat och Liam och Zayn var vid ratten och jag, Niall och Harry satt och pratade vid sofforna när solen snart försvann från himlen.

"Hallå Sara?" Frågade Niall och skratta. "V-va, vad sa ni?" frågade jag. Jag hade dagdrömt igen och inte märkt om de sa något. "Vi fråga hur du hade det i Sverige vad du hade för liv typ?" Frågade Niall. "Som en vanlig tonåring, ute med kompisar, plugga, festa osv" Sa jag och skrattade till lite. "Inte haft någon pojkvän?" Frågade Niall. "Är du nyfiken eller?" Frågade jag och skratta. "Faktiskt" Sa han och flina. "Nej jag har inte haft någon pojkvän, eller visst vid typ femton års åldern, men jag har aldrig riktigt varit förhållande typen" Svarade jag och de nickade. "Ni då?" Frågade jag. "Hade en flickvän innan jag blev känd" Sa Niall. "Jag med, fast lite mer innan än Niall och hans" Sa han. "Okej" Log jag.

Jag kände att båten stannades och vi var på någon såndär båt camping. Det var långt i från andra båten, så det var bra. Liam och Zayn gick och fixade så båten stog still och allt det där. "Maten serveras" Skrattade Josefine. "Äntligen" Sa Niall och jag började skratta. Köttfärsås och spaghetti var det. Man var tvungen att leva på lite enklare mat nu när man levde så här. Liam och Zayn kom nu och Liam slog sig ner mellan mig och Louis och vi började att äta. "Gud vad gott med mat" grymtade liam med mat i munnen, det såg inte speciellt vackert ut när spaghetti ploppade ut från munnen. "fyfan" sa jag äcklades. "Niall för i helvete, vi har ju fin besök" Sa Zayn och alla började skratta. Jag vet inte varför men det var så himla lätt och umgås med de här killarna, de kändes som jag känt dom väldigt länge.

Vi dukade undan våra grejer och gick och satte oss igen. "Niall kom jag ska visa en sak" Sa jag och drog med honom upp från soffan. "Ulalalala" Skämtade han. "Jag vet" Sa jag och blinka på skoj. Det var absolut inte det. Jag drog med honom till "däcket". "Är det nu vi ska kyssas?" Skämtade han. "Ha-ha" Sa jag och skratta. "Men kolla där, det är någons sko som ligger där" Sa jag och pekade i vattnet och han böjde sig fram och kollade ner. Jag tog chansen och puttade ner honom i vattnet. Hans min när han kom upp var obeskrivlig. Alla as garvade i bakrunden och jag gick dit och gav de en high five. "Du är så dödens" Ropade Niall.

Nu var kriget i gång. Louis och Liam hade varit i vattnet. De brottade med varandra Louis fick ner Liam, Zayn hade tagit chansen att putta ner Louis då så båda hade åkt i. Jag och Josefine gömde oss ganska långt bak i båten, inte inne i båten alltså. Jag hörde ett till plumps, jag antog att någon åkte i vattnet, eller så hoppa någon av de som varit i vattnet ner igen. Men sen förstog jag att det var Harry. Louis och harry gick emot Zayn för han puttat i de så Zayn var snart i vattnet. Jag kunde höra killarna viska, men de sög på att viska. "Niall du och jag tar Sara" Sa Harry. "Vi tre tar Josefine" Sa Zayn till de andra. Jag visste de eftersom jag såg de igenom ett litet fönster.

Jag kollade skräckslaget på Josefine. Jag började klättra upp så jag kom högst upp på båten och försökte gömma mig där. "Hittat henne" Hörde jag Louis ropa. "NEEEEJ" Skrek Josefine och jag andades lättat ut. Det var inte jag de hade hittat. Jag hörde att någon kom upp här uppe, jag gömde mig bakom en liten soffa fotstegen kom närmare. "Jag ser dig" Skrattade Harry. "Typiskt" Mumlade jag. "Jag såg dig inte igentligen bara så du vet" Sa Harry och kom imot mig. "FAN DIG" Skrek jag och försökte ta mig ner. "NIALL" Ropade Harry och jag blev omringade i den lilla trappan. "Jag är körd" mumlade jag och jag såg hur Josefine åkte ner i vattnet med Liam, jag skrattade och glömde att jag anagligen skulle åka ner jag med.

"Det var du som började det hela, nu ska jag avsluta det" Skrattade Niall. "Sluuuta" Skrattade jag. Men det var försent. Harry greppade tag i mig och bärde upp mig i famnen. Jag sprattlade och Harry gav mig över till Niall som en liten docka. Han gick upp med mig på högsta våningen och jag fick panik. "SERIÖST" Skrek jag. "Jag är seriös" Sa han och flina. "Oh.my.god" sa jag. "NU" Niall hoppade ner med mig ivattnet." AAAAAAAAAH" skrek jag. Det var svin kallt och jag kollade argt på honom när jag kom upp ur vattnet och var på båten. "U know, pay back is a bitch" Sa han och flina. Jag suckade och tog en handduk och försökte torka mig lätt. "Harry jag dödar dig om du kommer in på vårat rum nu, seriöst" sa jag och kollade menat på honom. "Lovar" Sa han. Han hade redan fått på sig ett par shorts och ett linne. Jag gick in och drog av mig de äckliga kläderna, duscha fick jag göra imorgon. Jag drog på mig ett par trosor och en stor tröja eftersom klockan hade slagit elva och jag kunde lika gärna gå och sova.

"Jag går och lägger mig, godnatt" Ropade jag. "Vi alla ska det med" Sa Harry och jag nickade och la mig på ena sidan i sängen. Harry kom snart in och drog av sig sitt linne och sina shorts så han bara hade sina kalsonger på sig. Jag tror att han såg att jag kollade så han flina åt mig. Jag blev generad och kollade bort. "Är det okej att jag sover så här?" Frågade han. "Jag bryr mig inte" mumlade jag. "Visst, jag tror du vill det" sa han och jag fnös.
Han skrattade och la sig på sin sida. "GODNATT MINA VÄNNER" Ropades och jag hörde att det var Louis. "GODNATT" ropade alla tillbaka. "godnatt" mumlade Harry till mig. "Godnatt Harry" Sa jag och somnade snart i en djup sömn. Jag vaknade dock någon timme efter att en arm omfamnade mig. Harry hade lagt sin arm över mig, var det meningen eller gjorde han det i sömnen?. Jag bestämde mig för att inte göra något åt det och somnade med ett leende på läpparna.

Ojojoj, hahaha. Komentera :)


Chapter 8 - One The Boat.

Saras Perspektiv:

Klockan var fem i elva så jag och Josefin stog nu utanför och väntade på killarna. Det skulle bli väldigt skönt att komma bort ett tag. "Hellu tjejer" "AAH" Båda jag och josefin skrek högt för vi blev rädda. Vi vände oss om och där står Louis, Zayn och Niall och garvar. "Jätte kul" Mumlade jag irriterat. "Ganska så mycket faktiskt" Skrattade Zayn. "Var är de andra?" Frågade Josefine. "De är nere vi båten. Vi alla får ju inte plats i bilen" Sa Niall och vi nickade förstående. "Är eran packning där nere?" Frågade jag och de nickade. "Hur mycket har ni med er?" Frågade Niall chockat. "Jaa, inte så mycket" Skrattade jag. "Tjejer" Mumlade zayn och tog min väska och rullade bort den till bilen som stog femtio meter bort. De bärde in våra väskor och vi åkte dit där båten skulle stå.

Vi gick ut ur bilen och killarna hjälpte oss med våra väskor. "Vilken är båten vi ska åka på?" Frågade jag. "Den där längst bort" Svarade Louis. "Skojar du, den är ju skit stor" Svarade jag förvånat. Vi gick närmare och jag kunde skymta Liam och Harry sitta längst upp i båten. "Vilken bra utsikt man fick helt plötsligt" Sa Harry och jag började skratta.Killarna hjälpte oss med våra väskor och de ställde de någon stans på båten. Vi gick upp så vi kom till Liam och Harry. Båten hade som två våningar. Där nere var ett litet kök och där nere sov man också. Här uppe fanns det två soffor vid ett bord, inga stora soffor alltså. Sen fanns det ett "däck" där man kunde ligga och sola. En mini trampolin fanns där bak också i fall man ville dyka i vattnet. "Är det en fin båt tycker ni?" Frågade Harry och jag nickade imponerat. "Hur sover vi då?" Frågade jag. "Det finns två rum, en med fyra sängar som är våningsängar och en med två sängar, eller det är två sängar som sitter i hop typ" Svarade Louis. "Och hur hade ni tänkt igenom detta?" Frågade jag och skratta. "De löser sig, man kan sova i hop, eller något." Jag nickade och helt plötsligt sprang alla i väg för att välja säng. Jag och Josefine kollade på varandra och rykte på axlarna och sprang efter. De fyra sängarna var upptagna, och dubbelsängen var bokad av Harry. "Vart ska vi sova då?" Frågade Josefine. "Ni får åka hem igen" Skrattade Niall. "Jag skoja bara" sa han sen. "Ha-ha, jätte kul" Muttrade jag.

De skrattade och jag och Josefine stog fortfarande och visste inte vart vi skulle sova. Självklart ville jag sova hos Harry men ville inte tränga mig på. "En sover med Harry, och en får typ dela säng med någon av oss" Svarade Louis. 
"Okej, jag tror vi alla vet vem Harry vill ska sova där inne, och vem som vill sova där inne, så Sara du kan ju lika gärna sova där, och du Josefine får välja vem du vill sova hos" Sa Louis. Jag kände rodnaden spred sig över mitt ansikte. "Okej, vilka sover överst?" frågade Josefine. "Louis och Niall räckte upp handen" "Okej, då tar jag bort er, sen Liam du har flickvän så då känns det drygt mot henne, så Zayn" Sa hon och så blev det. Harry hjälpte mig med väskan in i det lilla rummet.
De var två sängar som satt i hop med varandra som Louis sa. 
"Blir det här bra?" Frågade han och jag nickade. "Bra" Log han. Jag fnittrade till lite. 

Komentera :) 

"


Chapter 7 - Come With Us.

Saras Perspektiv:

Vi hade kört klart sanning och konka och satt nu och bara pratade. "När har ni nästa konsert då?" Frågade jag. "Vi har inte så mycket inplanerade, våran tour börjar till hösten ungefär, nu har vi bara lite små konserter här och var och några intervjuer" Svarade Liam och jag nickade. "Juste grabbar vi åker ju fan imorgon" Sa Louis och öppnade sin mun i en chockad gest. "No shit" Mumlade Niall och alla började skratta. Men vadå åka?.
"Vart ska ni?" frågade jag. "Liams morbror har en båt som vi ska låna och åka ut på" Sa Harry och jag nickade. "Kan ni ens köra båt?" frågade Josefine chockat. "Liam kan, och Zayn kan lite smått, men vi har inte planerat att åka långt alls, bara övernatta några nätter och bara ha kul" Svarade Harry. "Jaha" Svarade Josefine.

"Ni kan ju följa med?" Frågade Niall glatt. "På en båt?" frågade jag chockat. "Jaa" Sa Harry glatt. De andra instämde med. "Jag vet inte, får vi ens plats?" Frågade jag. "Kom igen Sara" Sa Josefine. "Ja det får ni, kom igen" Sa Louis. ""Okej då" Sa jag glatt. "Är det någon mer som ska med?" Frågade jag. "Kanske Danielle, min flickvän, men jag vet inte riktigt än, vi får se med det" Svarade Liam och jag nickade.

"När åker vi imorgon då?" Frågade jag. "Vi hämtar er runt elva?" Frågade Niall och de andra instämde. "Okej det blir bra" Svarade jag. "VÄNTA, Vi måste ju packa" utbrast jag. Killarna skratta åt mig och Josefine gjorde en chockad min. "Killar ni måste gå" Sa Josefine och ställde sig upp. "Tjejer" Mumlade Harry. Jag skrattade och sprang runt i hela lägenheten och letade efter min väska. "Okej vi går nu då" Harry kom nu in på mitt rum eftersom jag befann mig där just nu. "Okej, tack" Log jag och kramade om mig. Ingen släppte taget om varandra förns Liam harklade sig bakom. Vi skrattade och  jag gick snabbt ut och sa hej då till de andra."JOSEFINE, VAR ÄR MIN VÄSKA?" Skrek jag på henne. "HÄR INNE" Skrek hon och jag letade vart hon var. I städ förrådet låg den. Jag suckade och tog den och gick in till mitt rum igen för att packa ner nödvändiga sager.
En massa kläder. Plattång, finns det äns uttag på en båt??, Jag brydde mig inte utan la ner den ändå, smink la jag ner, en massa skor, smycken, mer kläder, min one piece, toallett saker som jag inte kommer använda i kväll eller i morgon bitti. "Är du klar?" Frågade Josefine. "Japp, jag tror det, de toallett saker som är kvar lägger jag ner i morgon." Svarade jag. Hon gjorde också det samma.

Harrys Perspektiv:

"Du gillar henne va?" Liam viskade till mig medans vi gick in i våran lägenhet. "Vem?" Frågade jag dumt. Jag förstog att han mena Sara. "Sara" Svarade han. "Nae" Svarade jag tyst. "Man ser ju det, säg det bara" Sa han. "Okej, jag tycker om henne, men jag är inte kär" Svarade jag och han log nöjt över svaret.
Men kär kanske jag skulle kunna bli på våran lilla trip?.

Bååååt ressaa... Vad kommer hända dääär? ;)

Aja Komentera, och om ni vill göra länkbyte komentera :)


Länktbyte.

Länkbyte med Agnes, klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg :)


Chapter 6 - Truth or dare.

Saras Perspektiv:

"Sååå, vad ska vi hitta på då?" Frågade jag. "En gammar hederlig, sanning eller konsekvens?" Frågade Zayn. "fem killar och två tjejer?" Frågade jag och skratta. "Föresten, det kan nog bli kul" Sa jag och log. "Då kör vi" Sa Josefin och sprang ut till köket för antagligen hämta en flaska.
Hon kom ut med en flaska och vi satte oss i en ring på vardagsrums golvet.
"Vem börjar?" Frågade Josse. Zayn greppade taget om flaskan dirrekt. Han snurrade och den hamnade på Harry. "Sanning eller Konka?" Frågade han Harry. "Sanning" Svarade han. "Vem är snyggast av tjejerona?" Frågade han. "Svårt, men du Sara" Sa han och kollade på mig och jag kollade upp mot taket så inte mina röda kinder skulle synnas. Harry snurrade flaskan och den hamnade på Louis. "Sanning eller Konsekvens Lou?" Frågade han. "Konsekvens" Svarade han stolt. "Gör ett sugmärke på Nialls hals" Niall suckade. "Jag får lida mest juuue" Sa han och vi alla andra skratta. Louis gjorde det och det var hans tur att snurra på flaskan.

Den hamnade på Josse. "Konsekvens" Sa hon på en gång. "Bodyshot snääälllla" Sa Liam och skratta. "Japp, det blir det" Svarade Louis. Josse stönade. "Ska alla?" Frågade hon och han nickade. Jag skrattade åt henne.Hon la sig på ett bord och jag började hälla på hennes mage och Zayn var först med att ta upp drickan.
Det fortsatte och sen till sist var det jag.
Alla hade gjort och vi gick tillbaka till ringen. Josefin snurrade flaskan och den hamnade på mig. Nu skulle hon säkert ta något förjävligt. Bara för att reta mig. "Kyss de två snyggaste" Sa hon och jag suckade.
"Visst" Muttrade jag. "Josefin My love" Försökte jag. Alla skrattade. "Nae okej, på riktigt" Sa jag och skrattade till lite. Jag visste att jag skulle ta Harry, men den andra visste jag inte riktigt, jag funderade över Niall eller Zayn. Men bestämde mig sedan för Niall. Jag gick fram till Niall och han log stort. "Nemen hej på dig Sara" Sa han och skrattade. "Hej Niall" Sa jag och kysste honom hårt. Inga fjärlirar i magen.

Jag såg att Harry kollade ner under kyssen. "Styles din tur" Skrattade jag. Och han kollade upp och skrattade till.


Jag satte mig ner i jämnhöjd med honom och kysste honom mjukt. Den varade i några sekunder mer än min och Nialls. Man kunde även höra några, uuuuhhh.  Jag avbröt kyssen och bet mig i läppen för att sedan sätta mig på min plats igen. "Okej" Sa jag och samlade mig och snurrade flaskan och den hamnade på Liam. "Ge Zayn en lätt puss på munnen" Skrattade jag och han suckade men gjorde det ändå.
"Min bästa puss ever" Sa Zayn och alla började att skratta.


Oj här kom ett inlägg upp, kommer bli bättre upptadering snart promise.


RSS 2.0