Chapter 26 - EMA

Marissas Perspektiv:
 
Tiden flög i väg och vi hade gjort våran sista konsert i london för turnen. Det var sorgligt och jag hade faktiskt fällt några tårar för det hade varit en sådan underbar upplevelse att göra det här med grabbarna. Dock var det inte över än. Jag skulle stanna i London ett tag då jag har två event att göra här. En gala idag, Ema. Sedan om nästan två veckor är det en till gala, jag var nominerad i flera kategorier ikväll vilket killarna med var så det var verkligen roligt. Jag visste inte hur det skulle bli om två veckor, jag ville så hemskt gärna stanna här och bara umgås med Harry. Jag hade sovit en natt i deras lägenhet eftersom konserten var i går. Jag skulle även sova här de kommande två veckorna. "Babe, ligg inte och ät i sängen, vi går upp i stället. dessutom är de där chipsen från igår, det är äckligt" Sa jag åt honom eftersom vi fortfarande befann oss i sängen. "Okej, kom då" Sade han och reste sig upp ur sängen med munnen full av chips.
 
Tumblr_mcdwtfqcnc1rocd1co2_400_large
 
"Kyss?" Frågade han när jag ställt mig upp. "Nej tack" Log jag så snällt jag kunde. "Du får borsta tänderna först, jag vill helst inte kyssa dig med massor chips" Sa jag. Han himlade med ögonen åt mig och gick in på toan och kom nästan lika fort ut igen. "Så" Sa han och drog in mig i hans famn och kysste mig mjukt på läpparna. Jag drog på mig ett par shorts då jag bara sovit i tröja och trosor och sedan gick vi ut till killarna. Han delade ju lägenhet med Niall och Louis så de var bara de där. "Godmorgon" Log de. "Godmorgon" Sa de tillbaka. "Hej på dig med Marissa" Jag vände mig hastigt om åt höger och fick se Emma sitta i soffan. Jag log stort mot henne och gick fram och kramade om henne. "Heeej" Sa jag glatt. "Har du haft det bra?" Frågade hon. Jag nickade glatt. "Jätte bra" Sa jag. "Du får berätta allt sen" Sa hon. Jag nickade. "Självklart" Log jag.
 
Jag gick mot frukost bordet och placerade mig bredvid Harry som genast la en hand på mitt lår. Jag log smått och började bre mig en macka och hällde upp ett glas juice. "Taggad inför ikväll?" Frågade Louis. "Självklart" Log jag. "Är vi nominerade i samma kategori i någon?" Frågade han. "Jag vet inte, bästa musikvideo kanske?" Frågade jag. "Jo, det är vi nog" Sa han och log. Jag nickade. Efter frukosten så ställde vi undan efter oss och jag och Harry gick in i hans rum igen för att slappa lite innan vi var tvugna och redan börja fixa oss för kvällen, vi kanske hade sovit lite allt för länge för klockan var redan två och röda mattan började ju sex. Lou och Kate våra stylister skulle komma om någon timme och innan dess skulle vi duschat.
 
"Jag är så trött" Harry la sig i sängen. "Du är inte den ända" Klagade jag. Ingen av oss skulle i alla fall uppträda på galan vilket kanske var ganska tur eftersom vi haft konsert igår kväll och vi var verkligen jätte trötta. "Babe, jag går in i duschen, så får du gå in sen?" Frågade jag. "Okej" Svarade han trött. Jag skratta åt honom och gick in i badrummet. Jag duschade snabbt och gick sedan in i Harrys rum igen. "Så" Sa jag och log. "Jag kommer somna på galan" Sa han allvarligt. "Nej då" Sa jag och kysste honom när han ställt sig upp. "Nu blev jag genast piggare" Sa han. Jag skratta och han gick in i badrummet. Jag drog på mig nya underkläder och sedan bara ett par shorts och ett linne så länge innan jag skulle få på mig min klänning. 
 
*
 
 
Våra stylister kom och det var helt rörigt i lägenheten. Alla skulle få smink och kläder och då menar jag, Niall,Louis, Harry, Liam, Zayn, Jag och sedan Louis flickvän Eleanour, Liams flickvän Danielle och  Zayns flickvän Perrie. Alla hade en dejt med sig så det var ju kul. Det tog verkligen timmar detta. Mitt hår och smink var klart så Emma och Danielle hjälpte mig på med klänningen och sedan mina klackskor. "Tack" Log jag. "Du är jätte fin" Sa Emma glatt. "Håller med" Sa Danielle. "Åh tack ,ni med" Sa jag. De log. Jag gick ut i lägenheten och Harry spärrade upp sina ögon. "Wow" Mumlade han. Jag log mot honom. "Du är jätte fin" Sa han. "Tack älskling, du med" Sa jag. Han kysste mig på munnen och vi började ta oss ner för trapporna i lägenheten mot Limousinen. Vi åkte bakvägen så vi träffade inte på några papz vilket var skönt.
 
 
Vi började köra i väg i den stora Limon och vi var framme på bara några minuter då arenan inte var långt bort, Alla började gå ut ur bilen och sist ut var Harry som hjälpte mig ut. En massa skrikande fans befann sig utanför men vi hann tyvärr inte träffa de. Vi gick mot röda mattan och Louis och Eleanour började gå ut. Samt följde Niall och Emma, Liam och Danielle, Zaynd och Perrie och sedan kom jag och Harry. Han hade en betryggande arm runt min höft och vi posade framför kamerorna. "Marissa kolla hit, Harry kolla hit, Marissa, Harry" Alla skrek våra namn och det var verkligen galet. Vi skulle nu gå in i arenan och vänta på att galan skulle börja och jag kunde känna hur min mage skrek av nervositet.
 
 
Den här novellen kommer inte bli lika lång som min andra då jag tycker att den här novellen är grymt svår att skriva det är däför det inte kommer lika mycket kapitel. Jag har även en ny ide på en novell och den känner jag attt den kommer bli lättare. Jag kommer även att välja ut några skådespelare som ska spela tjejen som ni får rösta emellan, sen kommer ni få välja vem av killarna som aah!, Haha!. Men det kanske dröjer en vecka eller två, får helt enkelt se när denna novellen blir klar!.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jätte bra. :)

2012-12-15 @ 21:21:44
Postat av: Anonym

braaaa!

2012-12-16 @ 14:56:05
Postat av: Bella

Jätte bra!!

2012-12-20 @ 10:04:32
URL: http://skyangelss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0