Chapter 9 - Breakfast

              Marissas Perspektiv:
 
Jag vaknade av att det var någon som stod och ringde på dörren. Really?. Jag muttrade något för mig själv. Jag drog fort på mig ett parmjukis byxor och satte på mig en bh under linnet jag hade på mig. Jag gick ut till hallen och öppnade dörren. "Vad?" Sa jag dirrekt när jag öppna och fick se Harry stå där. "Vad är det?" Frågade jag. "Vi ska gå och äta frukost." Sa han. Jag suckade. "Varför?" Frågade jag. "För Simon sa det" Sa Harry. Jag sucka. "Jag ska bara byta om och så" Sa jag. "Kommer sen" Sa jag. "Så jag får inte vänta i ditt vardagsrum eller något. Du har varit hos mig" Sa han. Jag suckade och släppte in honom. "Det hade varit lättare om jag hade ditt nummer" Sa han. "Oh my god. Frågar Harry Styles om mitt nummer" Sa jag chockat men ironiskt. "Haha väldigt roligt" Sa han. Jag skratta för mig själv och gick in på mitt rum och bytte om. Jag släppte också ut håret från toffsen. Jag sminkade mig med lite lätt och gick sen ut till Harry som fortfarande satt i soffan.
 
"Tjejer ska alltid ta så lång tid" Sa han. Jag fnös. Vi gick ut från min lägenhet och vandrade ner för trapporna. "Har du snackat med Paul?" Frågade jag. "Nae. Men vi klarar oss nog. Det är bara gå till närmaste cafet eller något" Sa han. Jag nickade. När vi kom ut så var det inte så mycket papz utanför, nästan ingen vilket var skönt. De följde dock efter oss. Vi gick på gatan. "Vad ska ni göra Harissa?" Frågade någon. Harissa. Jag skratta inombords. Hade de hittat på ett namn till oss?. "Äta frukost" Sa Harry. De praktiskt taget tryckte upp en kamera i ansiktet på mig. "Kan du snälla ta ner den där" Harry tryckte ner kameran åt mig. "Uuh Harry skyddar tjejen" Sa En papz. "Bra där Harry" Sa den andra. Jag orkade verkligen inte md paparazziserna just nu. "Kan ni snälla låta oss vara bara" Sa Harry och tog min hand och gick in på ett cafe på vänster sida som vi kommit till.
 
 
Vi beställde de vi skulle ha. Betalade var för sig och gick och satte oss vid ett bord vid hörnet. "Tack för vad du gjorde med kameran" Sa jag tyst. "Lugnt" svarade han. Jag nickade och tog en bit av min macka. Det kom fram en liten flicka till oss med en mamma och hon såg verkligen nervös ut. "Ursäkta får vi störa" Sa mamman. "Självklart" Log jag. "Skulle hon kunna få ta en bild med er?" Frågade mamman. "Självklart. Vad heter du gumman?" Frågade Harry. "Felicia" Sa hon. Hon ställde sig först brevid Harry, sen brevid mig, sen fick hon ett kort med oss båda. Vi signerade hennes armar också med en bläckpenna sen var hon nöjd och gick där i från. Man mår bra när man praktiskt taget gett ett litet barn en önskan.
 
 
 *
 
Vi begärde oss hemmåt och det var inte så kaotiskt som det var på vägen hit. Vi gick upp för alla jobbiga trappor och jag var på väg in till mig när Harry stoppade mig. "Du kan komma in till oss. Jag tror inte det är så roligt för dig att sitta ensam i din lägenhet" Sa han. Jag nickade och följde med honom in. "Ååh kärlekspareeet" Sa Louis när vi kom in. "Väldigt roligt" Mumlade jag. Han skrattade. "Var är Niall och Emma?" Frågade jag. "Ehm. Jag vet inte. De bråkade typ och båda lämnade lägenheten" Sa Zayn förvirrat. "Aha" Sa jag ganska chockat. Jag bestämde mig för att smsa henne. Are you okay?. What happend between u and Niall? :(
 
**********************'
 
Komentera :)
 
Kommer spola i nästa kapitel.. :) De börjar touren då! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Super bra. :)

2012-09-19 @ 19:57:07
Postat av: Anonym

Awesome!

2012-09-19 @ 21:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0