Chapter 8 - Clubbing


Harrys Perspektiv:
 
Jag var tillbaka i lägenheten efter fotograferingen och skulle göra mig iordning för att äntligen gå ut igen. Men det skulle inte riktigt vara det samma för jag skulle ha Marissa brevid mig hela kvällen. Men det var det värt om jag skulle få gå ut och festa som jag inte gjort på ett tag. Jag störde mig något enormt på Marissa. Hennes jävla attityd gör mig riktigt irriterad och hur hon "hugger" tillbaka så fort jag säger något. Men jävlig snygg är hon. Jävligt snygg. Henne skulle jag verkligen vilja få till det med. Även fast hon är min "flickvän" så är hon inte det på det sättet.
Efter min dusch jag hade tagit fixade jag mitt hår, drog på mig ett par svarta jeans, en vit v-ringad tshirt och en svart kavaj över. Jag hängde ett par raybans på min vita tröja som en accesoaur.
 
Jag gick ut på mitt rum och jag gick nästan in i Louis när jag gick ut. "Oh tja" Sa jag. "Tja. Redo för att festa igen?" Frågade han. "Jajemen, och om jag inte kommer hem i kväll. Då vet du vart jag är" Sa jag och blinka till han. Han skratta roat. Jag mena så klart Marissa. Som jag sa, det hade inte vart fel att få till det med henne även fast hon kan vara grymt irriterande. "Skulle inte tro det Styles" Jag vände mig chockat om där stod hon i hög person. Great. Jag sa inget. "Glöm" Sa hon bara. "Så säger du bara, det skulle vara en dröm för dig att få mig för en natt" Viskade jag i hennes öra när hon var på väg att gå förbi mig. Hon fnös och jag snärtade till henne på hennes rumpa och hon vände sig om och gav mig en mördar blick. "Det där gör du aldrig om" Sa hon argt. "Vi får väl se, babe" Sa jag. Hon fnös. "Kom nu. Eller så följer jag inte med och då får du stanna hemma" Sa hon. Jag fnös. "Det är väldigt underhållande och kolla på er måste jag säga" Sa Niall som stod och hade en arm runt Emma. Både jag och Marissa fnös samtidigt.
 
Hon var jävligt snygg i kväll. Små blåa jeans shorts och sen en tröja över. Hennes långa hår passade perfekt på hennes lilla kropp. Vi gick ner för trapporna och jag stoppade henne innan vi gick ut för  det skulle vara massa papz utanför. "Ta min hand" Sa jag. Hon suckade men tog den till slut. Mark och Paul skulle möta oss utanför och vi skulle faktiskt försöka gå till klubben vi skulle till eftersom det inte var alls långt. Jag vet inte hur många papz det var utanför men ganska många skulle det nog vara, men Paul och Mark brukar fixa det bra. Vi gick ut och jag gick före henne ut. Paul och Mark började genast trycka bort massor av papz. "Harry Marissa, Vad ska ni göra?. Ska ni på dejt?. Har ni ett bra förhållande?." De öste på med frågor och både jag och Marissa ignorerade alla. "Harry hur mår du?" Frågade en. "Bara bra" Svarade jag utan att titta in i kameran.
 
Vi kom äntligen fram till klubben vi skulle vara, det var en privat fest där så det var ingen som skulle ta bilder eller liknande vilket var skönt. Jag och Marissa gick in och vi hade krokat arm. Marissa kände ingen här, antog jag. Jag känner nog hälften i alla fall. "Harrryyy" Adam kom fram till mig. "Tja bro" Sa jag och gjorde ett handslag med honom. "Åh så du skaffat tjej nu med" Sa han. "Tja. Ibland vet du" Skratta jag. "Marissa Gold. Jag är Adam Gold" Sa han och hälsa på Marissa. Marissas ögon blev stora. "Ursäkta?" Frågade hon. "Jag skoja bara med dig. Adam Stewart" Sa han. Marissa nicka och skratta. "Ska vi gå till baren?" Frågade jag Marissa och hon nickade. Adam gick åt andra hållet. Vi tog vad vi ville ha och Ashley och Filippe kom fram till oss. "Styyles. Det var länge sen" Sa han. "Ja det var det." Sa jag och gav båda en kram. "Hur har du det då?" Frågade han. "Bara bra" Svarade jag. Jag tog med mig Marissa där i från och himlade med ögonen. "Vad är det?" Frågade jag. "Du är så snäll när vi är med andra människor, varför är du inte det i vanliga fall?" Frågade hon. Jag fnös. "Va vad snackar du om?" Frågade jag. "Du vet vad jag snackar om." Sa hon. Jag fnös. "Nae." Sa jag. Hon himlade med ögonen åter igen.
 
*
 
Kvällen flöt på och jag kände mig dragen. En skön känsla. Jag dansade med mina polare och jag hade inte sett Marissa på ett tag men snart kom hon fram till mig och drog i väg mig. "Jag tänker gå hem" Sa hon. "Va?" Frågade jag. "Ja. Du hörde mig" Sa jag. "Gå hem du, jag stannar" Sa jag. "Okej. Morgondagens nyheter. Marissa Gold går hem själv, Har-" "Okej jag följer med" Sa jag. Hon log nöjt. Jag tog henne hårt i handen och drog henne med mig. "Vad fan var det där bra för?" Frågade hon irriterat. "För du gjorde mig arg" Sa jag. Hon suckade. Paul och Mark mötte oss och de hjälpte oss ut ännu en gång och den här gången vägrade jag hålla hennes hand för jag var arg för vi gick hem nu. Papzen tog flera kort men både jag och Marissa ignorerade de.
När vi kom in i lägenheten gick vi upp för alla trappor. "Hej då" Sa Marissa bara och gick in till sig. Jag fnös. Jag gick in till oss och bara stängde dörren efter mig. Jag antog att alla andra sov för den var ändå ett. Jag gick in till mitt sovrum och la mig i sängen. Snart hamna jag i sömn.
 
*
 
"Harry Vakna" Jag blev förvånad när jag hörde vems röst det var. "Vad fan gör du här Simon?" Frågade han. "Upp. Du ska hämta Marissa sen med" Sa han och slängde en tidning åt mig. "Inget mer festande för er. Ni skulle för fan inte bli fulla. Nu ska ni ut och äta frukost tillsamans." Sa han och jag suckade. Jag bestämde mig för att läsa igenom artickeln och det var två bilder på mig och Marissa.
 
 
Det hetaste paret just nu. Marissa Gold och Harry Styles sågs ute i natt. De hade varit och göra vad de gör kanske inte bäst men vad de gör bra. Festa. De kom ut från klubben i natt och gick tillsamans till deras lägenhetshus. En källa säger att de bor grannar tills Marissa följer med de på turne. Vi tycker att både Harry och Marissa såg ganska dragna ut när de gick där i från och båda är inte över arton än. Harry blir det om en vecka, men Harry du är inte arton än!!. Men vi kan inte säga emot att de ser förtjusande ut med varandra och vi önskar de all lycka i framtiden. Som vi sa. Det hetaste paret just nu.
 
"Vi önskar all lycka i framtiden". I tre månader till. Jag fnös.
 
Komentera :)) Ni är riiiiktigt snåla på det! Just sayinnn ;)

Kommentarer
Postat av: zoe

skit bra =)

2012-09-15 @ 22:02:30
Postat av: Anna

Super bra.

2012-09-16 @ 09:09:55
Postat av: Sara

UNDERBART !!!!!!!!!!!!!

2012-09-17 @ 09:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0