Chapter 4 - Show us London.

Saras Perspektiv:

"Vad ska vi hitta på idag då?" frågade jag Josse. "Jag vet inte, vad finns det och göra i lilla London?" Frågade hon och skratta, på skämt då förstås. "Ska vi ringa någon som kan visa oss London?" Frågade jag och skratta. "Som vem, eller jag vet DE SNYGGA KILLARNA" Sa hon högt. "Vi har inte ens deras nummer" Sa jag och sucka. "Jo, jag har Nialls" Sa hon och log. "Vad skriver du?" Frågade jag. "Frågar runt till några snyggingar här i London, någon/några som vill visa London för mig och min snygga kompis? den som svarar först får gå med oss." Sa hon och jag garva. "Erkänn du bara skickar till han?" frågade jag och skratta. "Eh ja" Skrattade hon. "Omg" Sa jag och skrattade igen. "Det tog inte mer en tio sekunder förns hon fick ett svar. "Vad står det?" frågade han. "Möt mig och killarna utanför våran lägenhet om en timme då ;)" Hade han skrivit. "Fiiiiiiiiixa oss" Sa vi i mun på varandra som vi alltid gör.

Jag satte på mig ett par shorts och ett Usa linne och öste på med accesoarer.
Jag plattade mitt hår och sminkade mig inte jätte mycket. Bara kajal, ögonskugga och maskara. Man ville ju bli lite brun nu när det är sommar liksom.Jag granskade mig en sista gång i spegeln och gick ut ur mitt rum och in i Josses. "Josse är du klar?" Frågade jag. "Japp, kan jag ha det här?" Frågade hon. Hon hade en jätte gullig outfit. En svart kjol och en vit tröja, sen hade hon också plattat sitt hår."Klart du kan, kan vi möjligen byta kropp?" Frågade jag. "Visst, gillar inte att vara så här lång" Sa hon ock sucka. "Du är inte lång, det vet du det är jag som är extremt kort för min ålder" sa jag och suckade. Det stämde också på långa vägar.

*

Vi gick ner för trapporna och såg killarna stå där ute. "Är det sant bor ni där?" Frågade Harry och pekade. "Japp, för i sommar" Sa jag och skratta. "Nice" Sa han. "Vi hälsade inte förut, Sara" Sa jag och skakade hand me de som hette Liam, Louis och Zayn. Jag hälsade även på Niall men han visste jag ju vad han hette.

Kort inlägg nästa får ni läsa om när de visar tjejerna Looondon.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jätte bra!

2012-04-19 @ 22:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0