Chapter 51 - Home tonight

Harrys Perspektiv:
 
"Upp nu Harry" Jag kände hur någon skakade om mig och jag satt mig upp i soffan och tog mig för huvudet, jädrar vad ont det gjorde. "Ajj, kan du snälla hämta mig en huvudvärkstablett" Suckade jag. "Mmh, men sen ska vi prata" Sa Louis och jag suckade och tog mig för huvudet återigen. "Vad fan hände igår?" Frågade Louis när han kom in med ett glas vatten och en huvudvärkstablett. Jag ryckte på axlarna. "Vad menar du?" Frågade jag. "Du typ kom in här och typ ramlade nästan hela tiden för att du inte kunde gå. Sen typ skrattade du och sa att du inte fick vara hemma hos Sara för du blivit bort körd, sen började du tjuta helt plötsligt?" Sa han. "Vänta va, jag kommer inte ihåg något av det här?. Var jag hemma hos Sara varför var jag här då?" Frågade jag förvirrat. "Det var därför jag ringde henne. Du hade kommit skit full hem till henne igår, och inte svarat när hon ringt eller smsat. Hon hade blivit arg för du går ut varje kväll. Du måste skärpa dig Harry" Sa han allvarligt. Jag ställde mig fort upp och jag kände hur huvudvärken steg men det struntade jag just då i.
 
Jag tog på mig ett par skor fort och sprang ner från mina trappor. Det var papz utanför lägenheten men jag täckte för mitt ansikte och var snart i Saras. Jag gick upp för trapporna och ringde på. "Vad vill du?" Frågade hon och öppnade dörren. "Förlåt" Sa jag. Hon suckade men släppte in mig, tack och lov. Jag gjorde en gest till att jag kunde ta Hanna men hon skakade bara på huvudet. Jag suckade. "Förlåt" Sa jag. "Jag kommer inte i håg vad som hände igår men Louis berättade" Sa jag. Hon fnös. "du kommer inte ens ihåg. Det är det här jag menar Harry. Du går nästan ut varje kväll nu och kommer hem skit full och du tror jag ska gilla det. Jag får vara hemma med Hanna medans du går ut, du är inte den ända som gillar att ha kul du vet. Men jag går inte ut för jag har en dotter vilket du också har, men du visar det inte så bra ska du veta. Du ska bara veta hur mycket det står om dig i tidningarna att du är en dålig pappa osv, Papzen får också kort på dig när du går ut." Jag kände hur det högg till i hjärtat. "Förlåt. Jag ska inte gå ut något mer jag lovar."
 
"Du kan inte det, du ska på turne imorgon" Påminde hon mig. Jag slog mig för pannan. Visst ja. "Och Harry, självklart förbjuder jag dig inte att inte få gå ut, men varje kväll, seriöst?" Frågade hon. "Jag vet, jag har gjort fel, jag ska inte göra om det. Men du kommer väl med på turnen?" Frågade jag. Hon ryckte på axlarna. "Va?" Frågade jag chockat. "Jag vet inte, du beter dig ju så konstigt, du har inte spenderat någon tid med mig på dagarna." Sa hon. "Jag är ledsen, snälla, det ska inte hända igen. Jag lovar babe" Sa jag allvarligt. "Okej" Sa hon. Jag suckade lättat ut. "Får jag kyssa dig?" Frågade jag. Hon nickade. Jag gick fram och kysste henne lätt. En sovande Hanna förstörde det inte ens även fast hon var i Saras famn.
 
"Har du packat?" Frågade hon. Jag nickade. "Jag packade Hannas saker tidigare idag, jag är nästan klar med mina" Sa hon. "Så du hade tänkt att följa med ändå?" Frågade jag. "Jag gjorde det i fall att" Sa hon. Jag nickade. "Stannar du hemma i kväll?" Frågade hon. Jag skrattade lite löst. "Ja det gör jag. Med dig och våran dotter" Log jag. Hon fnissade.
 
Kort kapitel igen!!. Men har börjat 1an på gymnasiet så det är jobbigt att skriva hela tiden nu. Men aah ett kapitel fick ni iaf. Komentera så kommer det andra kanske upp imorgon :). Då ska de på turne :D

Kommentarer
Postat av: Anna

Super bra!! :)

2012-08-21 @ 21:08:45
Postat av: li

Hejhej!
Jag skulle bara säga att jag är med i en tävling (final faktiskt) i asos och tävlar med topbloggarna såsom vadfanskajagheta, sarah tjulander, viktor frist, vicky osv och jag behöver all hjälp jag kan få. Jag behöver så många klicka på denna länk som möjligt: (http://www.mylovebasket.com/se/redirect?catalog_id=2126466&referer=3751782&rel=link) och nu ber jag dig att posta något om det? Kan vara t.ex. i slutet av ett inlägg. Tack på förhand! :)

- jag ber om ursäkt ifall du inte gillar såna här kommentarer -

2012-08-23 @ 20:05:58
URL: http://lsafvenberg.blogg.se
Postat av: Zizzi

skriiiiiiiiiiiiiiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. är du så stor? (jag är en liten plutt på nio jordsnurr bara)

Svar: hahaha. Nästa kommer idag. :). 15 år är väl inte så mycket? ;)
justajbnovel.blogg.se

2012-08-25 @ 17:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0