Chapter 47 - Time. Part 1

Harrys Perspektiv:
 
Ju mer dagar det gick desto mer sängliggande blev Sara. Jag var så stolt över henne. Jag såg dock hur ont hon hade och ibland kunde man höra henne skrika av smärta. Det gjorde så ont i mig så fort jag såg att hon gjorde en grimars. Vi hade pratat med Doktorn igår men de hade sagt att vi inte skulle komma in än, det var för tidigt. Josse bodde i hos Zayn nu då det var bäst för Sara. Jag hörde hur hon stönade av smärta inne på rummet så jag gick in. "Hur mår du?" frågade jag. "Det gör så jävla ont Harry" Sa hon och jag hörde hur hon var på väg att börja gråta. Jag log medlidsamt mot henne. "Det är snart över gumman" Sa jag och kröp upp i sängen brevid henne. "Det är snart över" sa jag och strök henne över armen. "Jag ska försöka ta en tupplur" Sa hon. "Gör det" sa jag och pussade hennes panna och lämnade rummet.
 
 
Det ringde på dörren och jag gick och öppnade och där stod Louis. "Tja" Sa jag glatt. "Tja, hur är det med Sara?" Frågade han. "Hon mår inte jätte bra, hon ska sova lite nu i alla fall" Sa jag. Han nickade. Han följde med in i lägenheten och vi slog oss ner i soffan. "Är du nervös?" Flinade han. Jag nickade. "som fan" Skrattade jag. "Jag trodde verkligen inte det här själv" Skrattade jag. "Om det skulle vara någon av oss så är ju den största chansen att det skulle vara du" skrattade han. Kanske var det sant, med tanke på mitt förflutna. När jag gick ut och festade varje kväll, och nästan hade med mig en tjej hem varje gång.
 
 
"Ska vi lira lite fifa?" Frågade han. "Självklart" Sa jag. Det var inte ofta han och jag bara var för oss själva nu för tiden. Jag saknade det lite med tanke på att han var min bästa vän. "Du kommer så få spö" Sa han. "Yeah, u wish" Svarade jag och han skrattade. Vi körde ett tag och jag fick spö. Men det var jämt!. Med tanke på att det blev straffar. "Harry, HARRY" Ropade Sara. Jag blev ställd och återkom till verkligheten. Jag sprang in på hennes rum och där stog hon. Hennes vatten hade gått. "LOUIS RING" Skrek jag och sprang fram till Sara. Det var dags.
 
Josefines Perspektiv:
 
Min telefon ringde och jag såg att det var Louis som ringde. "Heeej Lou" Sa jag glatt. "Sara ska in, kom till garaget en ambulans är på väg och hämta upp henne,hon vill att du och Harry ska följa med i ambulansen med tanke på att ni ska vara inne i rummet, säg till de andra också så kör jag dem dit, jag måste gå" "Okej, hejdå" Sa jag fort. "Sara ska in, vi måste skynda oss" Sa jag och alla ställde sig fort upp och sprang ut ur deras lägenhet och det var papz utanför som nog fångade oss på bild. Vi tog oss in i Saras och deras och sprang ner för trapporna till garaget. Ambulansen hade kommit och hjälpte Sara in i Ambulansen. Det var verkligen dags.
 
Ojojojoj. Btw. En liten tävling. Vad vill ni barnet ska hete. Det kommer bli en tjej, Jag kommer välja det namnet jag tycker bäst om! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jätte bra!! Mer!! Hmm, namn på Lill flicka ... Kanske Charlotte, Helena, Leslie, Hanna, kanske?

2012-08-12 @ 18:54:24
Postat av: Matilda

Maya!

2012-08-12 @ 20:59:00
Postat av: Anonym

Barnet kanske kan heta charlene. Jag hoppas jag kunde vara till hjälp

2012-08-13 @ 00:17:40
Postat av: Evelina

Darcy för Harry gillar det namnet.

2012-08-13 @ 01:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0