Chaper 44 - The Interview.

Saras Perspektiv:
 
Jag svalde hårt och nickade. "okej". Jag såg hur Harry bara blev nervös på en sekund. "Ska du dit själv?" Frågade Louis. "Ingen aning, jag hoppas inte det. Simon ska ringa snart" Sa Harry. Jag hoppades verkligen att de andra killarna fick följa med då de kan hjälpa honom där inne. Jag satte mig brevid Harry i stället och kramade om hans hand. Jag bara såg på hur han att han var så himla nervös det syndes på långa vägar. Jag förstår honom dock, han är rädd för att hans fans kommer tycka illa om honom, eller till och med kanske lämna honom. Jag tror dock inte de kommer göra det men vad vet jag jag kan inte det här livet. Harrys telefon ringde så han gick i väg. Jag andades ut. "Hey, det kommer gå bra" Louis klappade mig på ryggen. Jag nickade.
 
Harry kom tillbaka. "Ni får följa med in i intervjun" Jag andades ut lättat att killarna fick följa med. Jag tror Harry känner sig tryggare då också.
Timmarna gick och vi satt fortfarande i soffan men vi hade sätt klart på x-factor. Jag låg i Harrys knä igen och han drog sina fingrar över min rygg. Klockan var nio på kvällen och ingen av oss hade ätit. Dock hade Niall flera gånger påpekat att vi skulle göra det, men vi hade inte gjort det då ingen annan av oss var hungrig. "Kom vi går över till mig" Sa jag till Harry. Han nickade. "Vi möts här i imorgon då" Sa Louis vi nickade. Vi drog på oss skorna och gick över till min och josses lägenhet. Det var papz utanför så jag och Harry skyndade oss i regnet. Vi åkte upp i hissen då ingen orkade gå i trapporna. Vi la oss dirrekt i sängen och jag kröp upp mot Harry så jag låg på hans bröst med huvudet. "Vad tänker du på?" Frågade jag. "Vad som kan hände imorgon" Svarade han. "Hey, killarna är med dig, de kommer stötta dig. Jag vet att det är jätte jobbigt jag förstår det. Men försök att inte tänka på det så mycket då blir du bara nervösare" Sa jag. Han nickade och kysste mig på hjässan.
 
*
 
Klockan ringde, det var dags. Dags för intervjuvn. Jag var nervös för Harrys skull att han skulle berätta det för hela världen eller ja på sätt o vis. "Vi måste upp nu baby" Sa jag och kysste honom. "Gå över till er och gör dig i ordning så kommer jag snart" Sa jag. Han nickade tröttsamt. Han ställde sig upp. "Hej då så länge" Sa han. "Hejdå" Sa jag. Jag skulle följa med till intervjuvn men jag skulle inte gå in i själva rummet utan sitta utanför. Jag drog på mig ett par leggins då jag knappt får på mig mina jeans längre och sen drog jag på mig en slapp tröja över. Inte den snyggaste outfiten, men vad ska jag göra?. Jag sminkade mig och fixade håret sen gick jag till köket och tog mig en macka eftersom jag var hungrig då jag inte åt någon middag igår. Jag knallade sedan över till deras lägenhet och alla stod där klara. Vi alla gick tillsamans ner och hoppade in i minibussen som skulle ta oss till intervjuvn. Jag höll hårt i Harrys hand och man kunde se på långa vägar att han inte mådde bra.
 
Vi hade också fått reda på att det var ingen som skulle filma inne på intervjuvn vilket nog gjorde Harry mycket lugnare, det var en vanlig radiointervjuv. När vi kom till stället behövde inte Paul hjälpa oss så mycket då det inte var alla mycket fans utanför, det var nog inte många som visste att de skulle vara här då det bästemdes igår. Det skulle nog sprida sig snabbar så när vi skulle gå ut skulle det nog vara proppat. Harry och grabbarna gick iväg för att snacka med Simon, om vad visste jag inte. Sedan gick de in i rummet och Simon satt också där inne. "Så, vi sänder Live från och med. 1..2..3" "Välkomna tillbaka, och nu är vi här med Ooooone Direction., välkomna hit" Sa Intervjuvaren. "Tack" Sa de. De började babbla om det nykomna albumet först. "Jo, sen har jag hört att det är en av er som ska berätta något" Sa Intervjuvaren som jag sen fick reda på hette Michael. "Ja, jag ska berätta något" Sa Harry. "Det är väldigt svårt och säga det då jag inte vet hur våra fans kommer reagera" Harry tog en andnings paus. Det var helt tyst överallt. "Min flickvän ehm. Är gravid. Och ehm det är mitt barn, så jag ska bli ehm pappa" Man hörde på långa vägar att han var så himla nervös så man visste inte vart man skulle ta vägen. "Jo, Harry har varit så nervös för det här. Det var självklart inte så att de hade bestämt att hon skulle bli gravid. Men nu blev det så, och då får man ta konsekvenserna. Vi hoppas att fansen kommer stötta Harry genom det här för han kommer annars inte att klara det" Sa Simon. Jag kände hur jag var nära på att börja gråta, jag såg på Harry han mådde så dåligt. "Ja, det får vi verkligen hoppas" Sa Michael. "Vi vill också inte att något hat ska komma till Harrys flickvän eller honom. Det är en svår period för båda och de behöver allt stöd de kan få" Nu var det Louis som talade. "Okej, men vi avslutar denna intervjuvn och all lycka till dig Harry och självklart ni andra. Vi avslutar med One Thing av One Direction".
 
De kom ut ur rummet och jag omfamnade Harry i en kram. Han grät mot min axel och då gjorde de så jag också börja gråta. "Hey, det gick bra okej" Sa jag och kramade om honom. Han var helt skakig. Han gick i väg och jag vet inte om han ville vara själv eller inte, jag tror han behövde prata med någon annan än mig. "Louis kan du gå efter honom, jag tror han verklgien behöver prata med någon annan än mig" Han nickade "Självklart.". Jag satte mig ner på golvet och Liam sjönk ner brevid mig. "Det kommer bli bra" Sa han. Jag nickade. Eftersom alla höll på att säga det hela tiden så kändes det mer och mer orealistiskt att det skulle kunna bli bra igen.
 
Efter en timme så var vi nu på väg ut. Harry täckte för sitt ansikte lika så gjorde jag. Harry skyndade sig in i bilen och de andra stannade på några autografer. Man vet ju i alla fall vad morgonens rubrik kommer vara.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jätte bra! :) Mer! Undrar hur världen/ fansen kommer ta det.

2012-08-04 @ 15:44:36
Postat av: Anna

Jätte bra! :) Mer! Undrar hur världen/ fansen kommer ta det.

2012-08-04 @ 15:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0