Chapter 18 - Going home??

Saras Perspektiv:

Att vakna av att någon kysser ens kinder ett flertal gånger var inte fel sätt att vakna på. Jag vände mig om och möttes av hans vackra ögon. "God morgon" Sa jag. "Godmorgon" Sa han och log sitt stora och så fina leende. "Sovit gott?" Frågade han. Jag nickade glatt. "Kom nu, annars kommer mamma komma in och skälla på oss för att vi inte gått upp" Jag nickade och kysste honom och ställde mig snabbt upp ur sängen. Jag tog ut ett par jeansshorts ur min väska eftersom det var väldigt fint väder ute. Jag tog på mig min bh under sovtröjan så inte Harry kunde se. Jag drog sedan av mig tröjan och Harry viftade på hans ögonbryn så där sexigt som han brukar göra. "Jävlar vad snygg du är" Sa han. Jag skrattade åt honom och tog på mig ett linne. "Kommer du prins Chaaarming?" Frågade jag. Han skrattade och tog mig i handen och vi gick ner tillsamans. Det luktade bacon och ägg när vi kom ner.

"Oh, vad bra att ni är vakna" Sa Anne. Jag log stort. "Godmorgon föresten" Sa hon. "Godmorgon" log jag. "Gick det bra att sova?" Frågade Des. "jodå, det gick bra" Sa jag. "bra" Sa han. Han ställde fram frukost på bordet och vi började ta för oss. Jag tog en macka och bredde den med smör och la sedan på en skink bit. Sen tog jag bacon och lite äggröra. Det var obeskrivligt gott. "Tack för frukosten" Sa vi båda när vi ätit upp. Vi ställde in disken i diskmaskinen. "Vi måste åka nu" Sa Harry. "vi förstår det, ni får komma tillbaka snart och vara kvar lite längre" Sa Anne. "Självklart" log jag. "det var jätte kul att träffa dig Sara" Sa Des "Detsamma" Sa jag och kramade om honom. Jag kramade sedan om Gemma. "Ta hand om honom, du är en bra tjej" Viskade Gemma i mitt öra. "Jag lovar" Viskade jag. Det värmde det hon sa. Jag kramade sedan om Anne. "Jätte kul att träffa dig Sara, jag förstår varför Harry fallit för dig" Sa hon. Jag log stort. "Tack" Sa jag. "Hälsa killarna sen när ni kommer tillbaka." "Det ska vi" Sa Harry. "Hejdå" Sa vi och gick ut till bilen. Jag hoppade in i framsätet med Harry brevid mig i förarsätet.

"Se vad bra de gick jag sa ju att de skulle älska dig" Sa han. "De var riktigt snälla alltså" Sa jag. "Jag måste få träffa din familj med någon gång" "Självklart" Sa jag och han log stort. Vi åkte raka vägen hem utan att stanna någonstans. Jag gick upp i min lägenhet och han i hans. Vi kysstes öppet men det var ingen där. Så jag gick upp till min och Josses lägenhet. Jag gick raka vägen in eftersom den var öppen. Jag låste dörren efter mig och gick in till köket där Josse satt med huvudet i händerna. "Hey, vad har hänt?" Frågade jag. "Mamma ringde, hon vill att jag ska komma hem" "VA VARFÖR?" Frågade jag. "hon har sett mig över hela internet med Zayn, hon tycker inte det är säkert eller något" Sa hon surt. "Skojar du?" Frågade hon. "Hon ska ringa tillbaka imorgon och då ska hon pratat med pappa och din mamma med" "Oh my god, fan" Sa jag. "Har de sett mig med?" Frågade jag. Hon nickade. "Helvete" Mumlade jag. "Fast du, vi vägrar bara komma hem, vad ska de göra liksom?, du är över arton så det är ett större problem med mig men mamma skulle aldrig låta mig åka hem själv. Vi löser det, jag åker inte" Sa jag. "Inte jag heller" Sa hon. "bra" sa jag och log stort. "Föresten killarna vill att vi kommer över sen" Sa hon. "jasså, varför?" Frågade jag. "De har ordnat taco kväll" Sa hon. "Kuul" Sa jag. Hon nickade. "Hur gick det hos hans familj då?" Frågde han. "Det gick bra, de var helt underbara" Sa jag. "Vad bra då" Sa hon.

*

Timmarna gick och jag började göra mig i ordning för kvällen. Jag hade precis duschat. Jag tog på mig en free bra för mitt linne var väldigt uringat på sidan. Sen tog jag på mig ett par trosor och shorts. Jag fixade håret och sminkade mig.



"Är du klar?" Frågade Josse och kom in på mitt rum. "Japp" Sa jag och vi gick ut till hallen. Jag satte på mig mina svarta Jeffery Campell och sedan gick vi ut från lägenheten tillsamans. Vi slog koden på killarnas lägenhet och gick upp i trapporna för att komma till deras. Vi knackade på på Harrys, Nialls, och Zayns lägenhet för det var där vi skulle vara. Niall öppnade. "Välkommen ladys" Sa han och jag skrattade. "Tack du". Skrattade jag. Vi gick in och det luktade tacos. Niall gick in i köket och ställde sig mellan Louis och Zayn. "Kolla vad jag kan" Sa Harry och jag skrattade åt honom. För det var inte dirrekt imponerad. Louis höll på med vispen på Zayns bröst och jag skrattade åt de. Lou var alltid så.. Ja, konstig.



"Just det klarade du testet Sara?" Frågade Liam med ett brett leende på läpparna. "jag vet inte, man får väl hoppas" Sa jag. "Hon klarade det verkligen" Sa harry och jag log mot honom. "Maten är klar nu" Sa Harry och alla gick och tog för sig och satte sig sedan vi bordet. "Tyckte du om Familjen styles då?" Frågade Louis. "De var helt underbara" sa jag. Och de andra Awwade. Jag skrattade och tog en tugga av min tacos. "Föresten, min mamma ringde idag" Började josse. Onej. "De vill att jag och Sara ska komma hem-" Harry spottade ut maten av chockelse. Zayn kollade med stora ögon mot Josse. "Vänta va?" Frågade han. "Ta det lugnt, de har sett oss med er, och jag med Zayn och hon med Harry, Hon tycker inte det är säkert eller något, jag fatta inte riktigt, men vi tänker inte åka hem vare sig de vill eller inte, så mamma ska i alla fall ringa tillbaka imorgon." "Ni får seriöst inte åka hem" Sa Niall. "Vad gullig du är då" Sa jag och kollade gulligt mot honom.

Vi kollade sen efter maten på film och nästan alla somnade. Förutom jag och Harry. Han hade inte varit sig själv på hela kvällen. "Vad är det babe?" Viskade jag. "Snälla du får verkligen inte åka hem" Sa han. "har du tänkt på det hela kvällen?" Frågade jag. "Jaa, jag kommer inte klara mig om du åker hem." "Ssh, jag ska inte hem, inte på ett tag, jag lovar dig" Sa jag och kysste honom. "Var lugn nu okej?" Han nickade och jag la mitt huvud på hans bröst. Som de andra så somnade både han och jag med i soffan.


måååste de verkligen heeem???? :oo

JAG HANN MED ETT KAPITEL!!! YEY. Komentera ;)


Kommentarer
Postat av: Mirabelle 1D

Du är bäst på att skriva, lika spännande varje gång! :)

2012-06-19 @ 21:15:21
URL: http://mirabellem.blogg.se/
Postat av: Anna

Super bra! :) De kan inte åka hem!!!!!!!

2012-06-19 @ 21:58:34
Postat av: Julia

sv: absolut! inlägg eller meny? :)

2012-06-20 @ 14:12:26
URL: http://bieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0